10 senyals que t'indiquen que has de mudar<< tornar
CreacomDimecres, 14 de Gener de 2015

mudanzas particulares mudanzas internacionales mudanza internacional

 

Avui és un dia qualsevol. Treus el cap a la finestra, mires cap a fora, després tornes enrere i contemples l'espai en el que estàs vivint. En el teu interior sents que ha arribat el moment de canviar: aquest ja no és el teu lloc. Potser no ho ha estat mai, potser va deixar de ser-ho fa temps o és una cosa que acaba de succeir, en tot cas, és així.

 

No és el lloc on pertanys ni en què vols estar. Ara toca utilitzar el teu cor, el teu cap i la teva intuïció per buscar el nou lloc que necessites. El teu nova llar. La teva llar. Abans d'aquest gran moment, sens dubte hauràs rebut senyals. Saps reconèixer? Poden ser qualsevol d'aquestes deu que llegiràs a continuació o potser hagis rebut altres, l'important és que sàpigues entendre el missatge.

 

pensar en una mudança

 

 

HAS ACUMULAT MASSA TRASTOS

 

Tot i que no patim la síndrome de Diògenes, els éssers humans tenim tendència a acumular coses que no necessitem. A alguns no ens preocupa i fins i tot ens agrada, sempre que siguin coses realment importants per a nosaltres. Però si el teu cor és nòmada, ho tens molt clar i avorreixes l'excés. Per això, quan mires al teu voltant, veus que hi ha moltes coses que realment no necessites, coses que porten més de dos anys en algun racó o en un traster. Potser siguin regals que mai t'han agradat o coses que preferiries no veure o no tenir, però que no acabes de decidir-te a llençar o donar. Mires al voltant i t'adones que només una nova mudança et deixarà de nou amb l'imprescindible, amb el que realment necessites. Res com una mudança per reorganitzar, alleugerir i alliberar la teva vida de vells trastos inútils. Per a tu els plats són un senyal clar de que va arribar de nou l'hora del canvi.

 

Trastos mudança

 

ALTRES JA ES VAN

 

T'has adonat, la migració ha començat. Algun veí ja s'ha avançat i tu saps que està arribant el teu moment. Els motius poden ser diversos. El teu barri s'ha revaloritzat i és un bon moment per vendre, estan pujant els lloguers o simplement ha deixat d'agradar. Però el senyal és aquesta furgoneta de mudances o aquest pis que s'ha quedat buit. Si al veure aquests senyals sents papallones a l'estómac, és que està arribant el teu moment. Tu també vas a anar-te'n. No t'agrada la immobilitat, necessites el canvi, el moviment dels altres t'inquieta perquè et fa evident l'oportunitat que no estàs aprofitant.

 

comiat mudança

 

 

 

LA TEVA VIDA PERSONAL HA CANVIAT

 

De vegades són els canvis en la nostra vida els que ens indiquen que cal donar un nou pas. La família creix, la parella es trenca o, de sobte, necessitem estar més a prop o més lluny dels nostres pares. Si aneu a ser un més, segurament necessitareu més espai i és preferible fer el canvi abans que el nouvingut pugui acusar. Però si t'has separat, també és probable que necessitis un espai nou per enfrontar aquesta nova etapa de la teva vida. D'altra banda, de vegades necessitem prendre certa distància dels nostres éssers estimats i altres sentim que, de nou, necessitem tenir-los a prop. Els canvis obren la porta a més canvis i també a noves il·lusions.

 

mudança per canvis en la teva vida

 

TENS UN NOU OCUPACIÓ

 

Aquesta és una altra circumstància en la teva vida que pot animar a donar el pas i mudar també de casa per fer que el canvi sigui complet. Pot ser que el teu nou sou et permeti alguna cosa millor, que necessitis trobar alguna cosa més a prop o que, simplement, sentis que és un bon moment per mudar. I, per descomptat, pot ser que hagis de mudar perquè la nova ocupació et porta a una altra ciutat, però clar, això ja no és una simple senyal, és un motiu que t'empeny necessàriament a aquest canvi.

 

mudança per treball

 

MIRAS PREUS EN LES REVISTES O RÈTOLS DE VENDA O LLOGUER PER CARRER

 

Encara no has pres cap decisió. Potser no t'has plantejat un canvi, fins i tot podries dir que realment no t'ha passat pel cap. Però la teva mirada es va als rètols de venda o lloguer, o es queda en els fulls d'anuncis dels setmanaris gratuïts. No hi ha dubte, el teu instint t'està guiant cap a un canvi. El senyal està en el teu inconscient. Una mica dins teu t'està assenyalant la direcció del canvi. Aprèn a escoltar-te, potser va arribar el moment de posar-te a buscar seriosament.

 

 

es ven mudança

 

EL TEU HABITATGE ET POSA DE MAL HUMOR

 

És una cosa que no pots explicar, però és real. No estàs a gust. És possible que des del principi el pis no et convencés encara que era econòmic, pràctic o estava ben situat. Ha passat el temps i la teva insatisfacció creix: la teva llar no et satisfà. La nostra casa és el nostre espai i el nostre refugi, si no estem a gust cal fer canvis.

 

Si has provat a canviar la decoració, has canviat els mobles de lloc o el color de les parets i segueixes sense estar a gust, potser aquest no sigui la teva llar. Potser la teva llar estigui en algun lloc, esperant que el descobreixis. Per què no començar a mirar seriosament?

 

buscar nova casa per mudança

 

 

 

SENTS QUE EL TEU HABITATGE ESTÀ AFECTANT A LA TEVA SALUT

 

Aquesta sensació pot respondre a un perill real. S'ha demostrat que hi ha malalties lligades a les característiques de certs edificis, per exemple, el síndrome de l'edifici malalt . Potser ho estiguis notant.


Una mala ventilació o certes radiacions poden afectar la nostra salut i causar símptomes diversos, com malestar o nàusees. Aquest és un senyal que val la pena escoltar.

 

mudança per salut

 

 

 

MASSA MALS RECORDS

 

La vida pot ser molt dura, de vegades es transcorren temporades en les que s'acumulen males experiències. Quan ens han passat coses dolentes en un entorn determinat, d'alguna manera aquest entorn acaba impregnat d'aquests records. Llavors és normal que ens sentim impulsats a dejarese lloc que ens porta a la ment temes dolorosos ia buscar un lloc nou. El que ha passat, ha passat, només el temps ens ajudarà a superar-ho però, si sentim que el nostre entorn és un recordatori constant, potser hàgim de plantejar canviar d'ambient per crear nous i millors records. No cal delectar-se en les males experiències si podem evitar el que ens les recorda. Aquest pot ser un bon motiu per fer un canvi que ens porti a sentir-nos millor.

 

 

mudança per mals records

 

NECESSITES UN CANVI

 

Hem parlat de canvis en la nostra vida que es converteixen en senyals que ens mouen a canviar també de casa. Però de vegades és justament la manca de canvis la que ens mou, perquè és possible que simplement sentim la necessitat d'un canvi i pot ser aquest sentiment el que ens porti un dia a prendre la decisió de mudar-nos. Perquè de vegades les coses no canvien si no les forcem. Una mudança pot ser un primer pas important cap a altres canvis.

mudança per canvi

HAS VIST LA LLAR DELS TEUS SOMNIS

Ho hem dit i ho repetim, la nostra llar és el nostre refugi. També diu alguna cosa sobre qui som, sobre la imatge que projectem. És important que ens sentim a gust i identificats amb el lloc en el qual vivim. Per això, si comencem a fixar-nos en altres llars ja imaginar allà, a pensar en els canvis que faríem i com viuríem si aquest fos la nostra llar, de nou estem rebent senyals de que va arribar l'hora de mudar-se. Així que, si et descobreixes imaginant vivint en aquest àtic tan lluminós, en aquesta casa tan espaiosa o en aquest petit apartament tan acollidor, pregunta't si és només una fantasia o si tens possibilitats d'aconseguir realment la llar dels teus seus somnis, el que necessites en aquests moments per poder sentir-te a gust.

mudança casa dels teus somnis


Si has rebut una o més d'una de les deu senyals anteriors, torna de nou a mirar cap a fora de la finestra i cap a l'interior de l'habitatge. Ara, respira fons, mira en el teu interior i pregunta't si estàs on has d'estar. És aquest realment el teu lloc? És el lloc en el qual vols estar ara i en un futur pròxim? Si la resposta és que no, això vol dir que potser ha arribat el moment de posar en marxa el mecanisme del canvi.

plantejar mudança

Busca el teu lloc, el que t'està esperant, ha arribat el moment de il·lusionar. Això no vol dir que no tinguis els peus a terra. Tingues en compte totes les consideracions pràctiques necessàries, començant pel pressupost . L'important és que no et neguis la possibilitat ja d'entrada, que no ho deixis per pura mandra o por. Tingues clar el que vols, mira bé les opcions i, per descomptat, les teves possibilitats.

Busca fins a trobar el que necessites i contacta amb professionals: una empresa de mudances t'assessorarà i et farà un pressupost a mida, ajustat a les teves necessitats. És un bon moment per trobar oportunitats interessants, així que no tanqui el cor als senyals i comença a buscar la casa dels teus somnis.

 

¿Et sembla interessant? ¡Comparteix-ho!
Vols un pressupost?
altres temes interessants
últims missatges
Imagen de seguimiento