15 pel · lícules amb mudances inoblidables - 1<< tornar
CreacomDimecres, 5 de Novembre de 2014

mudanzas internacionales económicas mudanzas internacionales baratas

Des de 2008 patim una crisi econòmica que ha obligat a moltes persones a marxar d'Espanya per 'intentar-fora', cosa que els fa pensar en mudances internacionals. No obstant això, no és la manca de treball l'única raó de pes per anar-se'n a viure a l'estranger, fer-ho per plaer, per aventura o per ganes d'aprendre és mil vegades més excitant. Però, sigui quina sigui la raó, ja sigui per obligació o per plaer, viure en un altre país és una cosa que tothom hauria de provar almenys una vegada a la vida. Per això volem parlar d'una de les experiències més emocionants que pots viure, mudar a un altre país i entrar per la porta gran a un món ple de possibilitats, on tu deixes de ser el "jo" que coneixies per ser el "jo" que viu fora del seu país. I creu-me que hi ha molta diferència entre el "tu" que creus que ets i el que descobriràs quan vives a l'estranger. Les mudances internacionals econòmiques s'incrementen ia continuació t'expliquem per què.

 

Guies països

 

 

 

BENVINGUT AL COMENÇAMENT DE LA TEVA NOVA VIDA

 

Iniciar una nova vida, fora del que t'és familiar i conegut no és una tasca fàcil, és el que s'anomena sortir de la teva àrea de confort. Un cop t'has instal·lat en un altre país, has llogat o comprat una casa, pagues factures i impostos, has localitzat teu metge de capçalera i treballes a l'estranger, felicitats, has sortit de la teva àrea de confort.

 

Has après que el món no es redueix al que abans era la teva casa i el teu dia a dia i saps que te les pots arreglar en gairebé qualsevol situació. No obstant això, hi ha molts assumptes que gestionar abans de si més no tocar de peus a terres desconegudes, com vendre la casa anterior i moure mobles i altres objectes personals. Aquest pas pot
arribar a ser llarg i tediós i abastar gran part del teu temps i capital si no saps com fer-ho bé. Per això és convenient que empreses especialitzades en mudances internacionals s'encarreguin de tot això perquè tu et centris en tota la resta.

 

 

 

 

QUATRE COSES QUE CANVIEN QUAN SALES A L'ESTRANGER: UN CAMÍ D'APRENENTATGE

 

Cal dir que, com més jove s'és, també és més fàcil iniciar una nova vida fora . Especialment quan no es té una hipoteca, treball, fills ... A vegades, mudar-se pot ser un veritable mal de cap si no tens molt clar com fer-ho. En el cas que hagis decidit llançar-te a l'aventura després del que semblava "una vida
segura ", hauries de començar a buscar i contactar empreses de mudances internacionals econòmiques que t'ofereixin seguretat i professionalitat en el transport dels teus objectes personals.

 

empresa de mudances

 

1) Aprens un idioma nou

Un cop presa la decisió d'anar-se'n a viure a un altre país la següent pregunta és: a on? Pot semblar obvi però aquesta part cal pensar molt bé, ja que d'aquesta resposta dependrà tota la teva experiència posterior. Molta gent a Espanya decideix anar-se'n a viure a Anglaterra o altres països de parla anglesa perquè "el meu anglès és dolent, però almenys d'alguna cosa m'assabento '. No estem dient que no et vagis a Anglaterra, que està genial, però sí que no et deixis portar només per l'idioma. Si ho penses bé, molta més gent anirà allà considerant el mateix que tu però, a més, pot resultar molt interessant viatjar a un país on la llengua oficial no sigui ni espanyol ni anglès. Hi ha països com Holanda en els que l'idioma oficial no és anglès, com en aquest cas l'holandès, però és perfectament possible treballar en anglès mentre aprens "dutch".

 

 

nous idiomes

 

2) Et coneixes millor a tu mateix

Les mudances internacionals suposen un procés constant de canvi interior molt més gran que simplement mudar-se a una altra ciutat, perquè et vas coneixent millor a tu mateix. No importa l'edat que tinguis, anar-te'n fora de casa et canviarà i les situacions a les quals t'enfrontis posaran davant dels teus ulls al teu veritable jo. Vas a superar
obstacles que abans de mudar a un altre país t'haurien bloquejat o fet dubtar i ara soluciones en un tres i no res i formen part del pa de cada dia.

 

conèixer-se un mateix

 

3) Aprens a valorar més la teva família i amics

Anar-se'n a viure a un altre país suposa moltes coses, entre elles fer enormement a faltar als teus éssers estimats. Per això, tornar a casa, veure la teva gent i passejar pels carrers de la teva ciutat fent exactament el mateix que feies quan vivies al teu país s'ha convertit en un moment esperat i meravellós. Pots considerar-lo com un redescobriment de la teva pròpia ciutat i de la teva pròpia gent, a la qual ara valores més pel pes que tenen en la teva vida quan estàs fora.

 

amics

 

 

 

4) Ja no et consideres com d'un país en concret sinó que ets un "ciutadà del món"

Quan vius en un altre país i t'integres en el fins al punt de parlar el seu idioma, conèixer els carrers de les seves ciutats, la seva gent, costums i cultura, acabes convertint-te una mica a "un d'ells". Ja no ets completament d'un país en concret sinó que pertanys a dues oa tot el món. T'adonaràs que hi ha expressions en la llengua estrangera que descriuen molt millor el que penses o que fins i tot, de vegades, se't traven les paraules quan vols dir alguna cosa al teu idioma natiu. Tu i la forma en què mires el món al teu voltant ha canviat i molt. El que abans era segur ja no ho és tant, el que era inamovible fa ja temps que ha canviat, les teves opinions i idees són molt més obertes i no tems els canvis.

 

ciutadà del món

 

 

COM SUPERAR AMB ÈXIT LES MUDANCES INTERNACIONALS?

 

Quan et mudes a un altre país vius un procés de transformació personal del qual segurament no seràs conscient fins passat un temps. Tot això està molt bé però, al principi, hi ha tantes coses en què pensar i tants assumptes dels de preocupar que van passant els dies i tu saltant de tasca en tasca per solucionar els "problemes tècnics".


Aquests són alguns dels assumptes de què hauràs ocupar tant abans com una vegada que estiguis en terres estrangeres.

 

- Moure mobles i altres objectes d'un país a un altre és el primer pas i un dels més fonamentals. Per a això, com ja hem esmentat abans, pots trobar mudances internacionals econòmiques i deixar-lo en mans professionals.

 

Mobles

 

- Llogar o comprar una nova casa al país d'amfitrió. Trobar una casa en un altre país és una qüestió difícil i abans d'això cal lluitar amb la mudança de casa teva anterior. En aquest cas seria important informar-se sobre mudances internacionals barates, ja que mudar tota una vida de país no és fàcil i pot arribar a ser costós.

 

nova casa

 

- Trobar una assegurança mèdica. Això dels metges és un tema pesat però que cal solucionar com més aviat millor, sobretot si no estàs dins de cap país de la Unió Europea, ja que el procés pot ser més complicat.

 

- Transports. Una altra qüestió òbvia però important és aprendre a moure't en la teva nova ciutat, sobretot si encara no controles l'idioma. Saber horaris d'autobusos, trens, metres i les seves estacions és un pas important per començar a treure la por.

 

transport

 

- Els horaris de treball i festivitats, són coses que donem per fet però que canvien amb el país. No parlem ja de diferència sinó de si, per exemple, obren els diumenges o no o, depenent de la cultura, si fins i tot comencen la setmana el mateix dia que tu.

 

festivitats

 

Relaxa't i pren-t'ho com el que és, una experiència nova i agradable que va a millorar la teva vida, la teva visió d'aquesta i la teva personalitat. Et farà créixer i convertir-te en una persona millor. El meravellós de tot això és que originarà un "tu" millorat per l'experiència. Millorat pels èxits i els fracassos que comporta l'aprenentatge, millorat perquè, per fi, t'has adonat que els teus limitacions les poses tu mateix.

 

Experiència


Un cop has viscut fora de casa teva ets com Peter Parker quan es converteix en Spiderman, tens superpoders o ho sembla, perquè ja no tens limitacions.

 

Si al final t'has decidit i vols començar una nova vida, no deixis la teva mudança en mans inexpertes. Consulta les diferents opcions perquè, al final, preparar un canvi d'aquesta envergadura un de sol pot resultar més costós que fer-ho a través de professionals en mudances internacionals. Per què? Doncs perquè les empreses de professionals en mudances internacionals compten amb extensa experiència, et proporcionen els materials necessaris per a l'embalatge i trasllat. Si vols, ells es poden encarregar fins i tot l'embalatge teus objectes personals i normalment compten amb assegurances davant de possibles incidents.

 

 

mudança

 

 

Si has arribat fins aquí llegint probablement saps del que estem parlant, pots informar-te aquí de les tarifes per a mudances internacionals barates o 'explicar la teva experiència en altres països!

 

Demana pressupost

 

 

 

 

 

¿Et sembla interessant? ¡Comparteix-ho!
Vols un pressupost?
altres temes interessants
últims missatges
Imagen de seguimiento