15 pel · lícules amb mudances inoblidables - 2<< tornar
CreacomDimecres, 4 de Febrer de 2015

mudanzas económicas

Molts ens hem vist aclaparats davant la perspectiva d'una mudança. Massa trastos de recollir, gestions de realitzar i preocupacions d'atendre, a més dels problemes posteriors que puguin sorgir. És cert que una mudança comporta esforç i diners però, per què no veure-la com l'inici d'un nou camí vital? El començament d'una nova etapa on els somnis poden fer-se realitat? Per què no veure el canvi des de la perspectiva positiva?

 

La millor manera de començar aquesta nova etapa amb bon peu és comptar amb l'ajuda d'una empresa de mudances que garanteixi l'èxit en el trasllat dels teus béns. No obstant això, tot i celebrar el bon servei que hagi prestat l'empresa de mudances, és poc comú escoltar comentaris sobre el econòmica que ha resultat aquesta mudança. Per què ningú parla de les mudances econòmiques? És que no existeixen, com en qualsevol sector, empreses capacitades per oferir al client la millor relació qualitat preu?

 

 

mudança qualitat preu

 

 

 

null

 

Les persones som molt donades a parlar d'oïdes, a donar per certa una opinió no refutada però que hem escoltat en diverses ocasions; altres vegades ens fiem del que ens digui el del costat sense investigar pel nostre compte, o acceptem com a veritat una opinió estesa només perquè és majoritària. Aquells que mai s'han enfrontat a una mudança, segurament es vegin intimidats per les opinions d'aquells que sí que l'han fet. És clar, també és cert que, moltes vegades, una opinió negativa sobre una empresa serveix (gairebé) per Machar la reputació de tot un sector.

 

El desconeixement del sector també provoca errors i precipitació en la presa de decisions. Com podries parlar d'una mudança econòmica si t'has decidit per la primera empresa de mudances que has vist a Internet? En el context actual, o estàs informat o estàs 'out'. I fonts per consultar informació no et falten en l'immens món online, així que ja no tens excusa.

 

info mudances

 

null

 

ÉS CERT, UNA MUDANÇA ÉS UNA DESPESA QUE NO ve de gust

 

A l'hora de fer una mudança es barregen sentiments contradictoris: il·lusió, preocupació, esperança, alegria, nostàlgia ... Una mudança no és una despesa habitual i, és veritat, moltes vegades no arriba en el millor moment. Per això és comprensible que sigui una inversió econòmica obligatòria que no ve de gust afrontar. Això pot provocar que, en la recerca de solucions econòmiques que minimitzin el seu impacte sobre la teva butxaca, acabis optant per absurdes solucions urgents o serveis deficients que, al final, acaben resultant més cars.

 

 

SI NO planifiques TEU MUDANÇA, MAL ASSUMPTE

null null null

planificar mudança

 

ON ÉS EL PRESSUPOST DEL MEU MUDANÇA?

 

Qualsevol empresa de mudances que es preï ha d'estar preparada per oferir-te el millor servei avui mateix, aquí i ara. Però una cosa està clara: com vas a gaudir dels avantatges d'un servei de mudances professional i econòmic si ni tan sols has elaborat un pressupost o una comparativa amb les tarifes de les empreses de mudances? Pitjor encara, com vas a saber quina empresa s'adapta millor a les teves necessitats econòmiques si ni tan sols saps quina és la teva situació financera actual? No planificar el teu pressupost augmenta exponencialment les probabilitats que la mudança acabi per sobrepassar les teves possibilitats econòmiques, amb la qual cosa ja et serà impossible parlar d'una "mudança econòmica".

 

 

MUDAR és una àrdua tasca

 

Durant el procés de mudança, més d'un desitjarà reencarnar en cranc ermità perquè els seus mudances a la propera vida siguin fàcils i ràpides. Tu imagina el que vulguis, però com ens hem de conformar amb ser simples persones, les coses no resulten tan senzilles. Els pisos són cada vegada més petits; en canvi, en la nostra voràgine capitalista, cada vegada tenim més pertinences que converteixen algunes mudances en un veritable mal de cap. Si vols que tot aquest treball el porti a terme una empresa de reputació provada, hauràs de pagar per això. Sembla una obvietat, però encara hi ha gent que no ho entén.

 

null

mudança d'objectes

null null

HI HA QUI TÉ "ALTRE CONCEPTE" DE LES MUDANCES ECONÒMIQUES

 

Aquest consisteix bàsicament en reunir un grup de familiars o amics i traslladar les pertinences en mitjans de transport no professionals ni preparats per aquesta tasca o, pitjor encara, en altres més bizarros que inclouen caixes atrotinades, carrets de supermercat o, en casos d'esport extrem, els propis braços. Si utilitzes algun d'aquests mètodes,
per descomptat que econòmic et sortirà però, on és la garantia que els teus pertinences arribaran en excel·lent estat? Si us plau, punxa en aquest interruptor del teu cervell que evita que prenguis decisions absurdes i crida a una empresa de mudances.

 

mudances econòmiques

 

null null null null

 

LA QUALITAT CAL pagar

 

En certes ocasions, pot haver clients molt satisfets amb els resultats del servei que li ha ofert una empresa de mudances, però consideren que el preu per aquest servei ha estat alt. Bé. Ara pregunta't un parell de coses: quant pagaries tu per la seguretat dels teus béns? Quant valen els teus records, aquests objectes impregnats de la història de la teva vida? La resposta que molts donaríem a aquestes preguntes seria que "no té preu". En canvi, sembla que no valorem tant a les empreses gràcies a les quals aquests objectes segueixen formant part de la nostra vida, sigui quin sigui el lloc on la visquem. A més , una empresa de mudances que es preï és capaç d'oferir-te el millor servei exclusiu per a tu i els teus béns.

objectes fràgils mudança

AUGMENT DE LES MUDANCES INTERNACIONALS

És un secret a veus que cada vegada més persones, sobretot els joves, emigren a l'estranger a la recerca d'un treball acord amb la seva qualificació (millor dit, a la recerca d'una feina, a seques). Això ha provocat que les mudances internacionals augmentin entre un 11% i un 13% sol en l'últim any, ocasionant, per extensió, un increment en els preus mitjans de les mudances. Les mudances internacionals són més cares per raons evidents i suposen la necessitat de contractar una empresa amb una trajectòria important i d'una eficàcia provada.

EL CONTEXT ECONÒMIC TAMPOC AJUDA

Per descomptat, no tot és culpa ni de les empreses de mudances, ni la nostra com a usuaris / clients. De vegades, sembla que encara que totes les parts posin la seva millor voluntat, es complica molt arribar a un acord per raons que escapen al seu control. Aquest és el cas de la situació econòmica actual, una raó de molt pes que s'estreny el cinturó, tant d'uns com d'altres, fent cada vegada més difícil que la mudança sigui rendible per a ambdues parts. És comprensible que, aclaparades per impostos, despeses escolars, factures, assegurances, hipoteques, deutes i una infinitat de pagaments més, moltes persones no puguin parlar, ja no de mudances econòmiques, sinó de coses econòmiques en general.

mudança economia familiar

En definitiva, creiem que aquestes són algunes de les raons per les quals no és habitual sentir comentaris sobre les mudances econòmiques. No obstant això, com en qualsevol altre sector, és evident que hi ha empreses de solvència provada capaços de brindar un gran servei a bon preu. A no ser, és clar, que et crees una mena de Superman i vulguis portar totes les teves pertinences entre tu i el teu cunyat. Per descomptat, no és la millor fórmula, però si estàs totalment convençut et desitgem sort, un parell de vides extra i que la força t'acompanyi, que dirien a 'Star Wars' .

Tens algun dubte respecte a les mudances? Vols resoldre algun problema amb el teu mudança i no saps a qui acudir? Vols pressupost per realitzar una mudança a curt termini? En aquest cas, no dubtis en preguntar-nos. Posa la primera pedra per a una mudança reeixida i gaudeix de la teva nova llar i d'un nou panorama ple d'optimisme.

 

¿Et sembla interessant? ¡Comparteix-ho!
Vols un pressupost?
altres temes interessants
últims missatges
Imagen de seguimiento