15 pel · lícules amb mudances inoblidables<< tornar
CreacomDimarts, 21 de Octubre de 2014

mudanzas traslado empresa de transporte

Al cinema, com en la vida real, la gent també realitza mudances de manera generalitzada. Motius de treball, un canvi d'aires, un desig de trobar-se amb un mateix i retornar a la natura constitueixen algunes de les causes principals. En algunes ocasions, la cosa no va funcionar tan bé com caldria. Potser, si haguessin contactat a temps amb professionals especialitzats en empreses de transport, els hagués anat millor als protagonistes. Repassem, en fi, alguns d'aquests films inoblidables per prendre nota.

 

pel · lícules mudances

 

Beetlejuice

 

Barbara (Geena Davis) i Adam (Alec Baldwin) viuen tranquil · lament en el seu confortable llar, però un bon dia la seva casa es veu envaïda per ... una altra parella de recent casats. Bé, potser és convenient comentar que els propietaris originals van morir fa temps, la qual cosa no resulta motiu, però, perquè el seu habitatge hagi de ser envaïda per
nous habitants. Per solucionar aquesta situació, recorren a les mans expertes del mateix Beetlejuice (Michael Keaton), un fantasma especialitzat en foragitar llogaters. La moralitat potser rau a esbrinar si a la teva nova casa hauràs de conviure també amb esperits.

 

Beetlejuice

 

EXPEDIENT WARREN


El tema dels fantasmes és realment important, ja que després de les mudances pots topar-te amb gent simpàtica, però de vegades hi ha altres que quina por! Acaben per posseir a la propietària, que sagna abundantment, levita i profereix paraules en idiomes desconeguts amb els ulls desorbitats. En qualsevol cas, si això succeís, almenys en la dècada dels setanta podies contactar amb el matrimoni Warren, especialista en el paranormal. D'aquesta manera, per fi Carolyn i la seva prole van poder viure en pau a la seva nova llar. Encara que a tu sempre et quedarà demanar auxili a les empreses de transport ...

 

Expedient Warren

 

 

L'ALTRA FILLA

 

Bé, qui diu fantasmes també s'inclou en aquest terme a altres ens sobrenaturals en general. En aquest film americà dirigit per l'espanyol Luiso Berdejo, Kevin Costner és un pare una mica desorientat que no sap com tractar la seva filla adolescent després mudar-se a un petit poblet nord-americà. La catalana Ivana Baquero (la nena d'El laberinto del fauno) encarna la noia, qui entra en contacte amb unes diabòliques criatures. El que s'ha dit: informa't bé sobre el passat de l'habitatge al que vols traslladar.

 

 

 

 

 

CHOCOLAT

 

Resulta igualment important en una mudança conèixer als teus veïns i una mica en general al barri. D'aquesta manera, en cas que siguis emprenedor, pots plantejar muntar un negoci molt dolç, com la xocolateria regentada per Vianne (Juliette Binoche) i la seva filla, que revolucionen a la trista ciutat francesa de Lansquenet. Si, a més,
comparteixes el do de la protagonista d'endevinar exactament el gust de cada persona pel que fa als dolços, el teu futur està assegurat en el terreny econòmic (també pots convidar a un piscolabis a les empreses de transport que t'ajudin ...).

Chocolat

 

 

AQUESTA CASA ÉS UNA RUÏNA

 

Per la dècada dels vuitanta, un joveníssim Tom Hanks, en el paper de Walter, decideix per fi anar-se'n a viure amb la seva nòvia a una casa increïblement barata. El cas és que oferta tan atractiva implica reformes per tot arreu. El pobre Walter se les veu i se les desitja posant claus i taules, pintant parets, s'enrajola terres ... Però tot en aquesta vida té per fi la seva recompensa, sobretot en l'amor. L'advertència és clara: fuig de les gangues; mes, en qualsevol cas, si et consideres un manetes, no hi ha cap problema.

Aquesta casa és una ruïna

 

 

L'HABITACIÓ DEL PÀNIC

 

Podria succeir així mateix que et oferissin una casa increïblement moderna, amb diverses plantes i equipada amb les últimes tecnologies. Qui diria que no? Així els passa a Meg (Jodie Foster) i Sarah (Kristen Stewart), una mare i una filla obligades a emprendre una nova vida després del divorci de la primera. La seva llar compta fins i tot amb l'anomenada \ "habitació del pànic \". S'hi han refugiar davant la violació de la seva llar per uns violents lladres. Però Sarah és diabètica i necessita la seva medicina ... A decisió del espectador queda després en la vida real si resulta convenient, o no, comptar amb un d'aquests quarts súper intel · ligents a casa.

L'habitació del pànic

 

 

 

E.T.

Però a qui no li hauria agradat ser l'entranyable Elliott i conèixer un simpàtic extraterrestre en la seva nova llar de petit? Mary, recentment separada, lluita tota sola amb els seus tres fills (entre ells l'encantadora Drew Barrymore) en el dia a dia de la seva nova llar. Tot es capgira amb l'arribada d'ET. Ja saps: quan canvies de veïnat, encara que deixis amics enrere, tingues en compte que es tracta d'una oportunitat perfecta per conèixer a molta gent nova, fins i tot fins a éssers d'un altre planeta, qui sap? És el que tenen les mudances.

 

ET

 

 

 

ALIEN

Dins d'un futur no gaire llunyà, l'ésser humà ja haurà conquerit l'espai. Una nau bé podria ser la nova llar a finals de la dècada dels 2000, però, com tampoc sabem molt bé què pot haver allà fora, més et val ser com l'aguerrida tinent Ripley. En el cas que els extraterrestres no mostrin amigables i presentin unes gola realment grans, prepara't per lluitar. Això sí, la tecnologia i les últimes comoditats també ajudaran bastant: assegura't de trobar bons professionals d'empreses de transport.

 

Alien

 

CAP A RUTES SALVATGES

Les mudances no són sempre a una altra casa. La naturalesa mateixa en tota la seva esplendor ens enlluerna amb les seves flors, les seves formes i els seus cels. Així li passa al jove protagonista d'aquesta pel · lícula dirigida per Sean Penn, que acaba per complir el seu somni vivint amb el bàsic en una autocaravana. No obstant això, comet un garrafal error: no calcula bé el
tema dels queviures i es veu obligat a menjar unes herbes verinoses. Si vols viure a la natura , primer has de realitzar un estudi de camp fonamental de cara a les necessitats bàsiques. A més, actualment, les energies renovables ofereixen una infinitat de possibilitats.

 

In to the wild

 

 

BOYHOOD

En aquesta pel · lícula de Richard Linklater, assistim als continus canvis de mudances d'un nen amb la seva germana al llarg de la seva curta existència fins a la majoria d'edat. La seva mare decideix tornar a estudiar per obtenir un futur millor i es traslladen fins a Texas. Allí la matriarca (encarnada per Patricia Arquette, la vident de la sèrie Medium) es tornarà a casar ia divorciar, de manera que els trasllats seran continus. Però, malgrat l'enrenou, el que preval per damunt de tot és l'amor de la família i el saber adaptar-se a tot tipus de circumstàncies. Boyhood

 

FAMILY MAN

Però imagina't que et canvies de casa sense passar per l'embolic de caixes ni d'haver de guardar i treure objectes! Bé, cert és que les empreses de transport et faciliten aquesta tasca, però és que, en el cas de Jack Campbell (el inigualable Nicholas Cage), passa d'un pis luxós a l'exclusiva Manhattan a una caseta modesta de Nova Jersey però ben
envoltat per dona i fills amb tan sols tancar els ulls. A l'hora de triar, què preferiries tu?

 

Family man

 

 

MALAVITA

Sí, bé, et trobes una mica com en el cas d'aquesta família protagonista, que no vols cridar excessivament l'atenció a causa de la teva professió. No facis el que ells! Decididament, si abans eres mafiós, el millor és que canviïs una mica la teva personalitat i et amoldes al veïnat. Les coses es demanen amb un \ "per favor \" i un \ "gràcies \".

 

Malavita

 

 

FAMÍLIA

Les mudances no només impliquen inauguració de casa nova i compra de mobiliari: en Família, Fernando León de Aranoa ens mostra que també es pot \ "adquirir \" una família al complet. Així, es pot llogar un suculent pack compost per mare, fill, filla i fins i tot avis encarnats per actors professionals. Però després no val mostrar disconforme amb el resultat.

 

Família

 

UN BON ANY

Els brokers tendes a l'estrès. Per això, resulta molt normal que un bon dia decideixin canviar per complet d'aires i tornar, per exemple, a l'escenari de la seva infantesa. Així succeeix amb Max (Russell Crowe), que es trasllada al "chateau" francès del seu oncle en plena Provença, encara que al principi per vendre. Suculents vins, menjar excepcional i una
bella dona li faran canviar d'opinió i finalment es quedarà allà a viure. Sempre resulta bo deixar-se guiar per l'esperit abans que per l'interès monetari.

 

Un bon any

 

 

ELS MONS DE CORALINE

Coraline és una nena intel · ligent i curiosa. S'acaba de mudar amb els seus pares i, inspeccionant la seva nova llar, topa amb una estranya porta.
Un cop la traspassa, descobreix un món, en aparença, igual al seu, però, en comptes d'ulls, els seus habitants tenen ... botons! Ui! Aneu amb compte i millor veu acompanyat sempre que decideixis fer una ullada al teu voltant!

 

Els mons de Coraline

 

 

 

En conclusió, les mudances són un assumpte molt seriós. Però, prèviament, has de conèixer amb detall el teu nou context. En primer lloc, assabenta't de tot el passat de la teva nova llar (si es van cometre delictes de sang en ell, si hi va haver suïcidis, si els seus antics habitants eren persones corrents ...).

 

Cazafantasmas

 

 

En segon lloc, coneix el teu veïnat i esbrina quines necessitats comercials poguessin tenir, a més de dur-te molt bé amb tots.

En tercer lloc, equipa a casa amb la tecnologia necessària.
Finalment, atès que no tens el do de la teletransportació, confia en les empreses de transport: elles et faran el millor pressupost .

 

 

 

 

 

 

 

 

¿Et sembla interessant? ¡Comparteix-ho!
Vols un pressupost?
altres temes interessants
últims missatges
Imagen de seguimiento