20 raons per les quals has de mudar a Barcelona<< tornar
Dimecres, 11 de Març de 2015

mudanzas en barcelona mudanzas internacionales

Amb un ritme propi. Així funciona Espanya a ulls dels estrangers. Un ambient més relaxat, temps per a un mateix -amb longeves costums com la migdiada, lloada ja per l'OMS pels seus resultats saludables- o les propietats de la dieta mediterrània són algunes raons que conviden a quedar-se o traslladar-se al territori espanyol. El país aporta qualitats diferenciadores davant d'altres entorns propers. Entre ells, figura ara el clima -amb regions marcades per la influència atlàntica per als més reticents a la calor, però també amb nombroses comunitats caracteritzades per un ambient suau i càlid al llarg de tot l'any- així com el caràcter afable dels espanyols o el tracte, generalment cortès, dispensat als forans. De totes les ciutats espanyoles, hi ha però una que destaca per sobre de les altres.

 

Així, si estàs pensant en canviar el teu lloc de residència per alguna de les capitals espanyoles però encara no t'has decidit per una, hi ha 20 raons que col·loquen a Barcelona en el punt de mira. Les mudances a Barcelona són un element habitual, integrat en el dia a dia dels barcelonins, que conviuen amb nombroses mudances internacionals en la seva rutina.

 

En aquest "top 20" dels motius pels quals, per exemple, una parella jove i amb una carrera professional estable té a Barcelona la seva llar, figuren aspectes que fan d'aquesta ciutat una garantia de vida:

 

 

 

1. L'OFERTA PROFESSIONAL

 

Farmacèutiques, filials del lobby tecnològic o reconegudes firmes cosmètiques tenen en aquesta capital la seva seu. Per tant, les possibilitats d'acompliment i creixement laboral a què es pot accedir s'incrementen de manera destacada. Es tracta, per tant, d'una excel·lent opció per a aquells que busquen créixer professionalment i rendibilitzar tot el seu esforç formatiu.

 

 

2. EN CONSEQÜÈNCIA, RECICLAR I MILLORAR DIA A DIA

 

la Universitat de Barcelona , la Universitat Autònoma , la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Internacional Menéndez Pelayo, la Universitat Ramon Llull, la Universitat Internacional de Catalunya, la Universitat de VIC o la Universitat Abat Oliba CEU són alguns centres universitaris existents a la ciutat comtal. Títols propis, així com una àmplia disponibilitat en màster, postgrau o cursos superiors, faciliten l'accés a una contínua oferta acadèmica, que compta en la seva docència amb reconeguts investigadors i experts, com demostren les seves webs oficials.


educació mudança barcelona

 

3. UN AVAL PROVAT

 

a més d'aquestes universitats, Barcelona acull altres institucions acadèmiques de trajectòria destacada. Així, a la ciutat es troben prestigiosos centres com l'EAE Business School, l'Escola d'Alta Direcció i Administració, la Fundació IQS, l'Escola Superior de Disseny, l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme, la Fundació Universitària del Bages, la ESADE Law & Business School, el Centre d'Estudis Financers, l'Escola Universitària Politècnica de Mataró, l'Escola Superior de Comerç Internacional UPF o la Geneva Business School. D'aquesta manera, si el teu sector està vinculat als negocis i l'empresa, tindràs a la teva disposició, al costat de casa, una amplíssima oferta formativa de caràcter específic.

 

 

4. EL CLIMA

 

Davant d'altres territoris europeus, Espanya és un paradís a nivell climatològic . I específicament la Mediterrània, un oasi per als sentits. Hiverns amb nombrosos dies d'un blau intens al cel, de temperatures agradables per passejos nocturns o diürns, però amb la suficient humitat per gaudir d'un entorn agradable, són els senyals que caracteritzen el clima barceloní de novembre a abril. A més, la primavera i l'estiu -que s'estén fins pràcticament octubre- ofereixen un agradable calor sense les sufocacions del sud d'Espanya.

 

clima mudança barcelona

 

5. UNA CIUTAT QUE APROFITA ​​EL FRED I LA CALOR

 

Així és, a nivell dels esports d'oci, Barcelona. Per als amants de la muntanya i la neu, els Pirineus -molt propers a la capital catalana- permeten oblidar-se de la rutina diària i gaudir d'una escapada hivernal amb tots els serveis propis d'unes estacions d'esquí professionals i pensades per l'atenció al visitant . Però a més, en els mesos d'estiu Barcelona ofereix un mantell de sorra i sol a les seves platges, que compten amb una àmplia oferta d'activitats aquàtiques.

 

 

6. L'IDIOSINCRÀSIA LOCAL

 

Barcelona té encara múltiples zones que es perceben com a autèntics barris, en què fa olor calor de llar i en els que els seus molts veïns són gairebé una gran família. Per això, si es pren la decisió de fer unes mudances a Barcelona, ​​està assegurat sentir pràcticament a casa, ja que els espanyols destaquen pel seu caràcter proper i planer.

 

 

7. PATATES BRAVES, GAMBES AMB ALLS, PA AMB TOMÀQUET, TORRADES DE ESCALIVADA, FUET 'A LA CIUTAT CONDAL MAI FALTA UNA BONA TAULA!

 

La gastronomia és, sens dubte, un altre dels motius pels quals dins de les possibilitats de mudances internacionals, Barcelona salta a la vista com una destinació preferent.

 

gastronomia mudança barcelona

 

 

8. HEREVA DE LA DIETA MEDITERRÀNIA

 

A la ciutat hi ha més nombrosos llocs de venda de productes acabats d'arribar de l'horta, però també incalculables locals hostalers en què la cuina tradicional és el seu senyal de distinció, de manera que menjar sa és realment fàcil.

 
 

9. TRADICIÓ SÍ, PERÒ EN UNA URBS COSMOPOLITA

 

É s a dir, sense abandonar els seus costums més arrelades, Barcelona ha donat la mà a múltiples costums noves, de manera que en els seus carrers pots trobar tots els serveis d'una gran ciutat, així com restaurants especialitzats en les diferents cuines del món o les multinacionals culinàries repartides per tots els continents. D'aquesta manera, aquest local en què tant es gaudeix al país d'origen estarà esperant també a Espanya.

 

 

10. ORDRE I CONCERT

 

Barcelona és una ciutat que respon a un disseny urbanístic estructurat. Des del minut un, el nouvingut sent que ràpidament coneix els seus carrers i places, doncs resulta senzill orientar-se en ella. De fet, la intervenció urbana realitzada fa que aquest disseny es conegui ja com el "model Barcelona".

 

 

11. MOBILITAT

 

Barcelona és una ciutat fàcil de conèixer caminant, tot i que també disposa d'una xarxa de transport públic immillorable. Autobusos, trens, metro o funiculars et portaran a on vulguis i en un temps tan curt que no semblarà real.

 

transport mudança barcelona

 

 

12. UNA CIUTAT DE FOLKLORE

 

La festa de Sant Jordi , patró de Catalunya, equival a Sant Valentí. En aquest dia, els nois regalen una rosa a la noia i aquesta al seu torn regala un llibre al noi. Però Barcelona és una urbs en què se celebren més Sant Joan, La Mercè, l'Assumpció o la seva particular carnaval. En aquest últim esdeveniment, es desfila darrere del Carnestoltes, autèntic protagonista de la festa.

 

 

13. POT INCLOURE-vos a la JORNADA LABORAL

 

La proximitat de les platges i la diversitat de mitjans de transport per accedir-hi fa del moment de l'esmorzar un instant idoni per relaxar-se i afavorir el bronzejat. Múltiples xiringuitos faciliten la varietat culinària, podent degustar des d'una amanida fins als millors peixos de les seves costes.

 

 

14. DE RÚSSIA A XILE SENSE ABANDONAR TERRITORI BARCELONÍ

 

Actualment, segons l'Ajuntament de Barcelona, ​​280.047 persones estrangeres resideixen a la ciutat. Índia, Marroc, Perú, Equador, Hondures o Filipines són alguns dels llocs d'origen d'aquesta població que van optar per les mudances internacionals, per la qual cosa residir aquí suposa un passeig pel món sense deixar els seus carrers.

 

diversitat mudança barcelona

 

15. LA VIDA I OBRA GAUDÍ, ALS PEUS DEL CIUTADÀ

 

El sentit de la geometria i el volum de l'arquitecte Antoni Gaudí i Cornet ha quedat plasmat a Barcelona. Conèixer la Sagrada Família, el Palau Güell o la Casa Milà farà sucumbir a aquest nom propi de l'art a la ciutat comtal.

16. GALERIES A L'INTERIOR

Si contemplar l'obra de Gaudí desperta encara més l'interès per l'àmbit artístic, Barcelona disposa d'una xarxa museística capaç de delectar els sentits de qualsevol: la Fundació Joan Miró, el ​​Museu de la Història, MACBA o el Museu Picasso són algunes de les opcions.

museu mudança barcelona

17. COMUNICATS AMB LA RESTA DEL MÓN

El seu aeroport, les seves estacions de tren i el seu port amb múltiples connexions, a més de les seves comunicacions per carretera, converteixen Barcelona en una ciutat accessible però també fàcil d'abandonar per emprendre rumb a qualsevol destinació per motius de vacances, laborals o personals.

18. ASFALT AMB PÍNDOLES NATURALS

A la ciutat no falten tampoc les zones verdes en què escampar i relaxar-se de la rutina diària. Alguns parcs de visita obligada són el Parc de la Ciutadella, la muntanya del Tibidabo , el parc de Collserola, el Parc Güell i molts altres.

parc mudança barcelona

19. MÉS, TAMBÉ POT CONNECTAR AMB LA NATURA MÉS PROFUNDA

El Parc Zoològic o l'Aquarium són dues opcions per gaudir d'un dia diferent en íntima connexió amb l'entorn natural.

20. RACIÓ DOBLE A TRAVÉS DELS ESPAIS PROTEGITS

Els parcs naturals com el Parc Natural de la Serra del Cadí Moixaró, el ​​Paratge Natural d'Interès Nacional del Massís Pedraforca, el Parc Natural de Llorenç del Munt i l'Obac o el Parc Natural de Montnegre, la Garrotxa, Olot i el Corredor són alguns dels enclavaments propers a la ciutat en els quals pot practicar des de rutes de senderisme fins a escalada i esports de risc.

En definitiva, davant un somni per un canvi de vida, Barcelona és la ciutat indicada. Confia en una empresa de mudances internacionals i els teus mudances a Barcelona seran un bonic record. Et preocuparàs sol per gaudir, doncs d'embalar i traslladar totes les pertinences amb garanties s'ocupen els professionals. Decideix-te i sucumbiràs a una ciutat que Forbes destaca com una de les que major taxa de felicitat aporta als seus ciutadans a tot el món.

¿Et sembla interessant? ¡Comparteix-ho!
Vols un pressupost?
altres temes interessants
últims missatges
Imagen de seguimiento