Com salvar el teu matrimoni gràcies a les mudances econòmiques a Barcelona<< tornar
Dimecres, 15 de Abril de 2015

mudanzas económicas barcelona

Les mudances econòmiques a Barcelona estan de moda, sense perdre qualitat durant el procés. Es tracta d'una de les àrees amb més població d'Europa i una major activitat econòmica. Barcelona i els pobles de l'extraradi han rebut històricament una gran quantitat d'immigrants (primer de la resta d'Espanya, després de tot el món), els quals s'han integrat a la perfecció en els usos i costums de la zona. A causa d'aquest dinamisme, s'ha produït el creixement dels barris de la ciutat i les ciutats dormitori de l'àrea metropolitana (Hospitalet, Gavà, Badalona ...). Amb tanta població flotant, no és estrany que les mudances econòmiques a Barcelona tinguin molta demanda.

 

mudança barcelona

 

L'MUDANÇA DESPRÉS D'UNA SEPARACIÓ


Una separació és un dels episodis més traumàtics pel que pot passar una parella. Haver de dur a terme una mudança en aquestes condicions no presagia res positiu. Especialment, si la ruptura està molt recent.


En aquest aspecte, hem de tenir en compte que les separacions de béns habituals, en aquests casos, no juguen a favor de l'organització de les mudances. Efectivament, estem parlant ja de dues mudances, circumstància que complica les tasques de qualsevol empresa, tot i que la professionalitat dels treballadors serveixi per salvar les situacions més complicades.

 

Òbviament, els dos separats aneu a sortir perdent, ja que no podríeu compartir la despesa d'una sola mudança i cada un hauria d'afrontar la pròpia. Aquesta situació farà, segurament, que mireu més del compte l'import de les mudances ja no tan economicas a Barcelona, ​​per exemple. Possiblement, us decidiu per contractar els serveis més econòmics. El direm més clarament: és altament probable que apostin per uns serveis de mudances barats. De fet, és recomanable no confiar a cegues en els serveis barats. De vegades, uns preus que estiguin per terra poden significar que no s'inclou una sèrie de garanties i labors.

 

mudança barata

 

El moment de planificar la mudança dóna sempre males vibracions a una parella de separats. No són pocs els psicòlegs que ens han alertat sobre la perillositat emocional d'aquests tràngols. L'últim que es vol és acabar llançant-se els plats, mútuament, al capdavant. Fer-ho davant del personal de l'empresa de mudances ja seria tot un
desastre i una vergonya. S'aconsella que el repartiment d'objectes i la divisió del patrimoni es facin amb suficient marge. Si més no, cal trucar a l'empresa de mudances amb dues setmanes d'antelació.


Per descomptat, s'ha d'evitar contactar amb el temps just o en dates complicades, com poden ser els ponts o algunes festivitats. Un altre motiu de disputa que podem veure és el d'estar presents el dia de la mudança. Les dues persones treballen a temps complet. Per sort, hi ha el dret de demanar un o dos dies lliures a la feina per
aquests menesters. El problema arriba quan els recentment separats han de quadrar les seves agendes. En aquests casos, sempre és convenient apostar per la via del diàleg. Si el divorci s'està duent a terme de mutu acord, hi haurà un conveni que marcarà què és de cadascú. Fins i tot, per posar un exemple, s'estila que les mascotes puguin arribar a quedar en una mena de règim similar al de la custòdia compartida.

 

mudança mascota

 

Afortunadament, les empreses de mudances també preveiem aquestes vicissituds i comptem, per exemple, amb un servei especial de transport de mascotes. En tot cas, si no queda més remei que trencar la relació i posar terra pel mig, ens decantaríem per mirar amb lupa els serveis de les empreses de mudances. Competitiu no és igual a barat. Tot ha de constar a un contracte i s'han de tenir les llicències oportunes.

 

No escatimar, encara que sigui per separat, i planificar amb suficient antelació el repartiment dels estris i la programació de les mudances. Aquests serien els consells principals.

No ho desitgem a ningú però, en aquests casos, també cal trobar solucions.

 

 

UNA SEGONA OPORTUNITAT, PER QUÈ NO?

 

Sabies que hi ha segones oportunitats que, de vegades, surten bé? Una relació de parella s'assembla molt a una casa amb reformes. Després d'unes quantes, no es pot tirar per terra a les primeres de canvi.

 

mudança parella

 

Hi ha la possibilitat d'oblidar-aquest disbarat que pot suposar emprendre 02:00 mudances. Cada un pel seu costat. Estem parlant de persones assentades, que tenen ja un fill o ho esperen aviat. Amb treballs fixos i un alt nivell econòmic. Amb aquest marge de seguretat, és segur que es poden prendre les coses amb més calma.

 

Per tant, no és desgavellat que pensem en concedir-nos l'ocasió de començar de nou. En aquest sentit, com es diu popularment, a l'oportunitat -o les mudances econòmiques a Barcelona - la pinten calba.

 

Planificar una mudança pot ser una excusa fantàstica per iniciar una nova vida. Qui sap si els problemes anteriors tindrien una part d'explicació en la manca d'espai de la vella casa? Per sort, ara es va a ocupar un espai molt més ampli, el que necessita una família en expansió. Tant econòmicament (les coses van bé) com en nombre de membres (el nen necessitarà moure còmodament per jugar).

 

Aquesta vegada ja no els va a agafar el toro. No hi haurà presses ni discussions brusques. Al revés. La mudança servirà per consolidar una relació en la qual es reaprende a donar els primers passos. Tot és fascinant, com al principi.

 

mudança matrimoni

 

El pressupost, com tota la resta, és compartit. Això permet optar a un servei de mudances com el que mereix la nova casa. Els diners està per gastar en les coses importants. I una mudança, sens dubte, ho és.

 

Les empreses de mudances solvents oferim desplaçaments tant locals com nacionals, a banda d'un contacte fluid per Internet i telefònica i presencialment. En aquest cas, es necessita el transport dins de l'àrea metropolitana de Barcelona. A prop, però no al costat de casa. Ens referim, per tant, a una zona amb molt de trànsit i enrenou de gent. L'important, davant d'aquestes situacions, és poder deixar-ho tot en mans de l'empresa. No haver de preocupar ni dels aparcaments ni de la possible necessitat que s'hagin de dur a terme treballs verticals (amb grues o corrioles), molt típics en els edificis més alts de la ciutat comtal. El comercial que hi haurà pres nota de les condicions de la mudança i haurà fet arribar el pressupost ja s'haurà preocupat que tots els preparatius estiguin en ordre. Ara només queda esperar al dia de la mudança.

 

planificar mudança

 

 

UNA MUDANÇA D' ALT STANDING A PREUS COMPETITIUS

 

Un cop descartats els gangues de rigor, una parella amb alt poder adquisitiu es fixarà, òbviament, en els serveis d'una empresa de mudances que destaqui per la seva qualitat.

Saps on es nota aquest salt de qualitat? A la serietat, la professionalitat i els extres (els serveis especials) que ofereix la companyia.

 

No es tracta només del transport i la disponibilitat d'horaris. Cal anar un pas endavant i garantir serveis, pràcticament, de luxe al millor preu.

 

En els bons temps, com a parella heu guanyat bastants diners i això es nota en el mobiliari i altres objectes de casa vostra. Per tant, l'embalatge no es pot deixar al lliure albir. Afortunadament, en les empreses de mudances serioses tenim aquesta qüestió en compte. No ens conformem amb les bosses cutres, sinó que utilitzem plàstic de bombolla i cartró, entre d'altres materials. I, sobretot, portem a terme el treball amb una gran organització i coordinació. Amb inventari de tots els objectes que es carreguen i numeració de caixes.

material mudança

D'altra banda, hi ha algunes peces a la casa que tenen un alt valor econòmic. Són mobles d'antiquari, joies i alguns equips informàtics. S'embalaran amb la màxima cura, perquè no calgui lamentar ni el més mínim esgarrinxada. Tot aquest material ha d'estar assegurat. De fet, es recomana l'assegurança a tot risc. Tinguem en compte que en la mudança haurà molts canvis de lloc d'aquests objectes. En aquest aspecte, sobresurt l'oferiment del servei de guardamobles. Lògicament, tot el mobiliari que traguem de casa haurà estat mesurat per tenir clar que va a cabre en el nou habitatge. De fet, aquests tràmits també se solen aprofitar per desfer-se de coses que ja no ens fan falta. De la mateixa manera que es tiren trastos i es traslladen objectes a proper llar, també s'hauran comprat mobles i aparells nous. Un servei addicional que també pot contractar, en aquest sentit, és el de recollir materials directament de les botigues. Tot això, amb la màxima precisió, privacitat i garanties.

mudança mobles

En definitiva, planejar una mudança no és tan diferent a fer vida matrimonial. Suposa compartir i decidir camins. Junts. Implica deixar unes coses enrere i quedar-se amb altres. Segurament, sigui un exercici positiu, si ho fem com toca, per reordenar molts aspectes de la vida. Pensar en comú, com quan es fa una mudança, pot arribar a salvar una relació. El següent pas és fer la mudança i consolidar els bons auguris. Demanar pressupost a una empresa de mudances és un inici magnífic.

 

demana pressupost

¿Et sembla interessant? ¡Comparteix-ho!
Vols un pressupost?
altres temes interessants
últims missatges
Imagen de seguimiento