Mudances internacionals: la sireneta Ariel canvia de llar<< tornar
CreacomDimarts, 7 de Octubre de 2014

mudanzas traslado mudanzas internacionales mudanzas barcelona precios

Hi havia una vegada una princesa que vivia en el seu impressionant castell sota el mar. Aquesta princesa es deia Ariel i era coneguda mundialment com La Sireneta . Ella va pensar en casar-se amb el seu amant i mudar-se. Som-hi, va començar a buscar-se la vida per aconseguir bones empreses de mudances a Barcelona i amb preus baixos. El trasllat des del fons de l'oceà fins al castell del seu estimat príncep de la ciutat comtal seria ardu, però mai es va donar per vençuda i va seguir buscant l'empresa perfecta que pogués fer-se càrrec de tot. Aquesta era la ciutat on l'esperava la seva nova vida.

 

Aquesta història, lluny de semblar-se a la veritable transmesa en la pel · lícula i conte de Disney , té més realitat de la que us podríeu arribar a imaginar, doncs trobar actualment una empresa de mudances internacionals que advoqui per un treball professional, eficient i amb bons preus pot convertir per a molts en un veritable truc de màgia. Però, com molts contes i històries de fantasia, la nostra també té un final feliç.

 

Mudança princesa

 

 

QUÈ BUSCAVA ARIEL QUAN TRACTAVA DE TROBAR L'EMPRESA PERFECTA PER FER LA SEVA MUDANÇA A BARCELONA AMB PREUS BONS?

 

Ariel era una persona exigent i, com la majoria de princeses, no es conformava amb qualsevol cosa. Només cal recordar el difícil que va ser per a ella assumir la seva nova condició humana i deixar enrere tota una vida envoltada dels seus éssers estimats en les profunditats del fons marí. Qualsevol altra sirena mai s'ho hagués plantejat tan sols.

 

Per això, a l'hora de trobar a la seva empresa de mudances internacionals ideal va tenir en compte diversos factors que a dia d'avui, segur que són d'utilitat per a molts que volem mudar-nos:

 

 

SERVEIS OFERTS


Igual que en la història de la vida d'Ariel, on vam conèixer una princesa que no es casava amb ningú (ni tan sols amb la seva condició de sirena), la princesa buscava una empresa de mudances internacionals que li oferís en primera instància un pressupost sense compromís.

 

A més, també volia que les seves pertinences més valuoses fossin transportades com si de la mateixa princesa es tractés, pel que era necessari que aquestes es embalasen de manera professional i amb molt de compte. Una princesa no porta les seves pertinences des de l'oceà al castell del seu príncep cada dia, així que era molt important comptar amb les majors garanties i que els materials utilitzats per a l'embalatge fossin de la màxima qualitat i resistència, ja que els canvis de pressió marítims que s'anaven a produir en les seves mudances a Barcelona era un tema que preocupava bastant a Ariel.

 

 

objectes delicats

 

Qui va dir que les sirenes no tenen mobles? Ariel era una enamorada de l'ebenisteria artesanal oceànica i per recordar sempre a tota la seva família marina voler emportar-se el meravellós tocador que el seu pare, el Rei Tritó, li havia regalat en el seu últim aniversari. Aquest era un dels principals motius que la van portar a buscar una empresa de mudances internacional que també tingués experiència en el trasllat i desmuntatge de mobles.

 

Altres dels aspectes importants que provocaven la inquietud de la princesa era que tota la mudança fins a Barcelona es fes de manera legal i sense cap tipus de contratemps, per la qual cosa l'empresa especialista va haver de fer càrrec d'organitzar el trasllat fins al port de sortida i de tots els tràmits d'exportació amb duanes. Ariel sempre va ser una sireneta esbojarrada però cautelosa i una de les seves manies era que les coses es fessin sempre a la seva manera. Es diu que el client sempre té la raó i, en aquest cas, no podia ser menys, ja que es tractava ni més ni menys que d'una princesa molt coneguda tant en les profunditats marines com a la superfície.

 

 

 

 

També era indispensable que l'empresa de mudances internacional es fes càrrec de gestions tan significatives com encarregar-se del transport marí fins al lloc de destinació (en aquest cas, el castell del príncep Eric localitzat a Barcelona) i també de tot el relacionat amb els tràmits de importació de duanes a realitzar en el país de destinació.

 

Una vegada que totes les pertinences de la princesa ja estaven en terra ferma, aquesta va baixar a acomiadar dels seus éssers estimats i de la seva vida com a sirena. Però, encara que va pensar que seria fàcil deixar enrere tota una vida a les profunditats envoltada dels seus fidels amics i família, va començar a tornar-se una mica complicat. Ariel odiava els comiats, però no volia començar la seva nova aventura sense, almenys, haver dit adéu a aquells que durant tant de temps l'havien acompanyat i recolzat.

 

 

Comiat

 

 

El Rei Tritó se sentia orgullós d' Ariel que, encara que era la més petita dels seus 6 germanes, sempre havia estat la més llesta, la més somiadora i, per descomptat, la més bella. Des de ben petita sortia d'expedició pel fons marí amb els seus grans amics, el cranc Sebastià i el peix Flounder, buscant objectes relacionats amb la vida que anhelava per a la seva pròpia col · lecció (principalment de la vida humana sobre la terra). No obstant això, malgrat l'orgull, el Rei Tritó no recolzava en absolut aquesta afició de la princesa, ja que en el fons semblava saber que algun dia seria el motiu pel qual es la arrabassarien d'entre els seus braços, cosa que acabaria allunyant-la del que havia estat la seva llar durant tants anys.

 

Objectes mudança

 

 

 

La vida d'Ariel a Barcelona ja havia començat i, una vegada que al castell del príncep Eric ja estava preparat per a rebre-la, la princesa va començar a pensar com podria fer la mudança de totes les seves pertinences, que ara l'esperaven al port de la ciutat. En aquesta ocasió, Ariel no va haver de preocupar de res, ja que l'empresa de mudances internacional que havia contractat per treure els seus objectes de l'oceà també disposava d'altres serveis útils que van convertir tot el procés a "la mudança perfecta".

 

 

LLAVORS, UN COP A LA DESTINACIÓ ... QUÈ VA PASSAR AMB LES PERTINENCES DE LA PRINCESA?

 

Els béns que Ariel va rescatar del fons de l'oceà per portar en la seva nova vida ja descansaven en un contenidor de l'empresa de mudances al port de Barcelona, ​​així que el primer del que es van encarregar va ser de transportar-los fins el castell del príncep Eric . Allà, l'esperaven també els seus sogres i l'incondicional amic del príncep, el seu gos Max.

 

Gos Max

 

Un cop es va lliurar la mercaderia al palau i com si dels més eficients servents es tractaran, l'empresa que va realitzar les mudances a Barcelona es va encarregar de desembalar acuradament tots i cadascun dels objectes, prestant especial atenció en aquells que necessitaven ser manipulats amb delicadesa.

 

A més, i com hem comentat anteriorment, la princesa havia volgut emportar-se el tocador que el seu pare li havia regalat, de manera que els especialistes es van encarregar també de muntar en les dependències que el príncep Eric havia preparat per a la qual seria, en pocs dies, la seva estimada esposa.

 

 

SERVEIS ADDICIONALS PER MUDANCES

 

Sense esperar-ho, l'empresa de mudances internacionals que Ariel havia contractat també es va encarregar de realitzar diversos serveis extra entre els quals es trobaven: penjar el quadre d'una de les seves festes d'aniversari on sortia la princesa Ariel , acompanyada dels seus 6 germanes sirenes; penjar el llum amb forma de cranc que havia rescatat feia temps de les ruïnes d'un vaixell naufragat i que li recordava tant al seu amic Sebastián; posar les meravelloses cortines de seda que la reina, la mare del príncep Eric, havia teixit amb les seves pròpies mans per a ella; i fins i tot netejar tot el castell perquè estigués llest per a la festa que havien preparat en honor a la seva arribada.

 

 

Amic Ariel

 

 

CELEBRACIÓ FINAL A BARCELONA

 

Tot va sortir segons el previst i la princesa Ariel, més que contenta per com s'havia dut a terme el procés de les seves mudances a Barcelona, ​​va decidir convidar els responsables de l'empresa per celebrar amb ells també l'inici d'aquesta nova aventura.

 

Van ser 3 dies de incessable celebració, balls, menjars, rialles i alguna que una altra llàgrima recordant als que no podien estar amb ella compartint aquests moments tan especials: la família i amics que havia deixat enrere feia uns dies, quan va baixar a les profunditats per acomiadar d'ells.

 

Després de la festa no va arribar la calma, ja que encara quedava la celebració més important: el casament d'Ariel amb el príncep Eric. L'esdeveniment van acudir tots els ciutadans de Barcelona i fins i tot molts habitants que residien en els voltants de la ciutat. Va ser un casament preciosa i la princesa Ariel i el príncep Eric van menjar perdius i van viure feliços per sempre.

 

mudança final feliç

 

 

TINGUES EL TEU FINAL FELIÇ

 

Així que, si tu també vols que la teva pròxima mudança sigui com la d'un conte Disney, no dubtis en contactar amb Tecnicmoving, doncs van ser els grans protagonistes d'aquesta irreal però divertida història que avui us expliquem a vosaltres. En Tecnicmoving són capaços de fer màgia per convertir qualsevol mudança en un veritable conte de fades, on els problemes es converteixen en solucions i on el client és el veritable heroi.

 

I si el conte tan perfecte de Disney existís amb Tecnicmoving? Demana un pressupost màgic.

 

 

Demanar pressupost

 

 

Pressupost Tecnicmoving

 

 

 

¿Et sembla interessant? ¡Comparteix-ho!
Vols un pressupost?
altres temes interessants
últims missatges
Imagen de seguimiento