Perquè les mudances barates a Barcelona són millors que la Nocilla<< tornar
CreacomDimecres, 17 de Desembre de 2014

elevadores para mudanzas

 

La vida és un canvi constant. Al llarg de la nostra vida ens veurem obligats a realitzar més d'una mudança. Algunes vegades serà per un motiu emocionant, una invitació a l'aventura d'una nova vida que triem iniciar, ja sigui per un matrimoni, perquè vam marxar fora per motius d'estudis, o perquè ens vingui de gust un canvi d'aires. Altres vegades, les nostres ganes de canviar d'habitatge no seran tantes, però les circumstàncies ens obligaran a fer-ho. Una cosa semblant li passa a Hugo, el protagonista de l'últim anunci de Nocilla que, a causa del treball del seu pare, ha de marxar als Estats Units.

 

mudança estats units

 

AMB LA CASA A SOBRE

 

Recordo la meva primera mudança. Tenia l'edat de Hugo i amb quantes ànsies vaig desitjar llavors ser una tortuga. O un cargol. Gaudir d'aquesta joiosa experiència de portar sempre la casa a sobre. Envejar llavors poderosament la gran sort d'aquests animalets. Ja que ells no necessiten fer mudança, no coneixen els desafiaments i els prolegòmens del que significa fer una mudança. Juro que vaig arribar fins i tot a obsessionar-me amb el tema. Sovint somiava amb la possibilitat, que en aquell moment em semblava meravellosa, de despertar un matí qualsevol transformada en una tortuga.

 

mudança com una tortuga

 

Fantasiejava amb fer real la metamorfosi de Kafka però, a diferència de l'escriptor, en el meu cas la meva nova fisonomia no seria el d'una mosca, sinó el de l'afortunada tortuga que porten la casa a sobre sense saber què és això de fer una mudança, sense haver de empaquetar, classificar, guardar, buscar un camió, carregar les meves pertinences i transportar sense que cap d'elles, cosa per a mi llavors impensable, patís cap tipus de dany. Somiava amb lliurar-me de la mudança tant com ara somia Hugo amb fer cistella. Afortunadament, Hugo ho tindrà molt més fàcil, gràcies a una empresa de mudances. I a més, al millor preu. Perquè les mudances barates a Barcelona són possibles.

 

 

FER UNA MUDANÇA EXIGEIX EXPERIÈNCIA

 

Hugo té molt en què pensar. El seu equip juga unit al bàsquet per última vegada. A més, no tots els dies fas cistella i els teus amics s'acomiaden de tu en gran. Per això els seus pares han decidit contractar una empresa experta en mudances, ja que amb els professionals estalviaran temps i diners. Els avantatges de confiar en les empreses de mudances és que el tràmit de la pròpia mudança perd tota la seva càrrega negativa. Saben que les seves pertinences estan en les millors mans. No estan els temps per permetre malbarataments i un electrodomèstic trencat o un ordinador colpejat és un autèntic nosa per a la butxaca.

 

guanyar en una mudança


MUDANCES BARATES TOT L'ANY

 

Si anem buscant les gangues, què menys quan es tracta de fer una mudança i contractar professionals que ens facin una mudança ràpida, barata i eficaç. En aquest cas, la qualitat no està renyida amb el seu preu, perquè a Barcelona les mudances estan a l'abast de la butxaca de qualsevol persona durant tot l'any. Si no t'atreviries a operar a cor obert a un malalt, ja que no vas estudiar medicina, per què submergir-te en el malson d'una mudança si no tens la preparació requerida? Assaboreix, gaudeix, viu els teus canvis de domicili com assaboreix Hugo cada instant del partit. De les mudances, ja s'encarreguen les empreses de mudances.

 

confiar en empresa de mudances

 

 

PRIMERA PREMISSA D'UNA MUDANÇA: ORDENAR

 

La primera regla quan tenim prevista una mudança és ordenar tot el que pretenem traslladar. Seguir un ordre és essencial. Establint un ordre és després molt més fàcil localitzar les coses i ho agrairàs quan arribis al teu nou destí i hagis de començar la segona fase de la mudança, desempaquetar i col·locar en la nova llar totes les teves coses. Si ets d'aquests que des de petit es posava a tremolar quan la seva mare li manava ordenar la seva habitació, imagina't el que ha de ser ordenar tots els objectes de tota la casa, un per un, classificar-los, identificar-los, guardar-los i, a més, fer-ho de la manera més acurada. Hugo té raó, el ​​seu temps és or i massa coses interessants té la vida com per malgastar les hores en aquesta laboriosa tasca. No hi ha necessitat de fer-ho, perquè per això estan les empreses de mudança barates.

 

ordenar en la mudança


SEGONA PREMISSA D'UNA MUDANÇA: CLASSIFICAR

 

Reconeguem-ho, no totes les persones tenim dots d'administratiu. Si la idea de classificar et provoca taquicàrdies, la tasca de classificar un per un els objectes de la teva llar acabarà matant d'un infart. Sovint subestimem les nostres pertinences i ni podem imaginar que tinguem tantes coses com tenim. Hi ha objectes, mobles, trastos, que bé podríem llençar a les escombraries, que ni recordem que hi són, però són els nostres i els tenim afecte. Procurar-los el mim que mereixen és qüestió de buscar una empresa de mudances responsable i eficient.


Fent càlculs comprovaràs que el teu temps val molt més del que costa contractar empreses de mudances barates.

 

classificar en la mudança

 

 

CAIXES DE CARTRÓ, MATERIAL D'EMBALATGE ADEQUAT I ALTRES NECESSITATS

 

Ja gastem diners en un nou habitatge i iniciar la nostra nova travessia no va a sortir-nos gratis. Per què haver de gastar grans sumes de diners en una mudança? Per molt que pensis que fent per tu mateix la mudança vas a estalviar diners, t'equivoques. Necessitaràs material adequat per guardar, protegir i portar les teves coses. Necessitaràs vehicle adequat per carregar els objectes més grans o delicats, necessitaràs demanar hores lliures en el teu treball o robártelas dels teus estones de descans per fer la mudança.

 

 

 

 

Les caixes de cartró per a la mudança s'usen de diverses mides, fonamentalment mitjanes i grans, encara que tampoc massa grans perquè, en aquest cas, els objectes poden colpejar si queda molt espai al seu interior. L'embalatge ens exigeix ​​sentit comú. El convenient és efectuar per habitacions. I aquí fem una subclassificació per continguts.

 

caixa per mudança

 

Tampoc col·locar etiquetes és tan senzill com dir-ho. Si no poses cura, després et costarà eliminar les etiquetes d'alguns mobles, i acabaràs causant un trencadissa. Recomanem posar cinta de pintor abans que cinta d'embalar tradicional. Si ho penses, altra despesa afegit a la teva llarga llista de petites despeses per comprar el necessari per fer tu mateix la teva pròpia mudança. I la despesa només és l'inici de la teva tasca.

 

 

LES EMPRESES DE MUDANCES DOMINEN L'EMBALATGE PROFESSIONAL I TU?


Quantes vegades haurem anat a la compra i hem arribat a casa amb els ous trencats! I si comprem ampolles o pots de vidre, el perill és més gran. Si es tracta de vaixella o d'algun objecte delicat, ja ni a respirar ens atrevim mentre portem la càrrega. Durant la teva mudança hauràs de portar vaixella, mobles, ordinadors i tot el que has estat cuidant durant tant de temps i que tant esforç et va costar comprar. No poden guardar-se de qualsevol manera . Els electrodomèstics i mobles fràgils, ens exigeixen les màximes precaucions, el que passa per lligar-los i embolicar-los en mantes per evitar que pateixin cops.

 

fràgil en la mudança

 

La mida dels mobles importa. Importa molt. Potser penses que desmuntar un moble sigui la solució per traslladar millor. No caiguis en aquest error. Tingues en compte que després hauràs de tornar a muntar. I que, a més de l'esforç i del temps que invertiràs en fer-ho, pots perjudicar el moble. Les peces de muntatge poden perdre, trencar-se o deteriorar-se. Al final, tindràs dues opcions: donar per perdut el moble en qüestió o sortir corrent a comprar peces de recanvi que, en alguns casos, hauràs de localitzar amb dificultat, ia sobre et costarà diners arreglar el teu moble vell. Si prefereixes no jugar-te-i traslladar el moble sencer, hauràs posar-li paper d'embalatge de bombolla, la qual cosa pot costar al voltant d'uns 90 euros.

 

mudança armari

 

 

FER MUDANCES I EL RISC DE LESIONS

 

Per fer una mudança no només cal saber fer-la i comptar amb els instruments necessaris, sinó també estar físicament capacitat per carregar els paquets. La majoria de nosaltres no sabem fer ús de la postura correcta i si et passes acabaràs necessitant d'un fisioterapeuta.

 

 

EL VEHICLE PER A LA MUDANÇA, ESSENCIAL

 

Un cop hem aconseguit tenir tot ordenat, classificat i embalatge, cal transportar-lo. És impossible fer una mudança amb un vehicle comú. Necessitaràs fer diversos viatges i, tot i així, no aconseguiràs carregar tot i necessitaràs un camió més gran perquè hauràs mobles que no càpiguen al teu cotxe. Les despeses aquí si fem la mudança nosaltres mateixos, es disparen. La gasolina està pels núvols. I si cap dels teus amics té o està disposat a prestar el seu vehicle per carregar les coses, el lloguer d'un camió de mudances pel teu compte no és gratis.

 

Per això, l'opció més econòmica sempre la trobaràs de la mà d'empreses especialitzades en mudances.

 

ajuda empresa de mudances

 

 

LES MUDANCES, UNA EXPERIÈNCIA MÉS DOLÇA QUE LA NOCILLA

 

Estalviar fins a l'últim cèntim és important. Gràcies als professionals de les mudances barates a Barcelona, ​​estalvia diners i guanya en tranquil·litat. No ho dubtis, fes com Hugo, gaudeix la vida, comparteix el teu temps amb els teus amics i concentra els teus esforços a aconseguir els teus objectius. Per a les mudances, hi ha les empreses de mudances barates a Barcelona, ​​que són millors que la Nocilla. Comenta la teva experiència i sol·licita pressupost per escollir aquell que millor s'adaptarà a les teves necessitats.

 

Demana pressupost

¿Et sembla interessant? ¡Comparteix-ho!
Vols un pressupost?
altres temes interessants
últims missatges
Imagen de seguimiento