Viu la teva mudança a Barcelona l'estil de 50 ombres de Grey<< tornar
CreacomDimecres, 25 de Febrer de 2015

mudanza barcelona mudanzas baratas barcelona mudanzas barcelona

50 Ombres de Grey és, sens dubte, un dels fenòmens literaris més impactants dels últims anys. Recentment s'ha estrenat la pel·lícula que ha estat un èxit mundial.

 

Però com algú amb tants recursos com Christian Grey ha aconseguit traslladar els seus objectes més valuosos cap a la seva murri racó? Com pots tu també aconseguir el mateix tipus de servei que Christian Grey per a la teva mudança a Barcelona?

 

 

LES MUDANCES DE GREY: TREBALL I LLAR

 

Les seves circumstàncies biogràfiques han marcat a foc el carisma de Grey. Ell, de fet, ja sap el que és una mudança. Va viure una de jove, en desplaçar la seva família adoptiva de Detroit a Seattle. A la ciutat del grunge forjarà Grey seva llegenda, on tindrà la seva llar i oficines laborals.

 

Seattle Grey

De la mateixa manera que la potent personalitat de Grey alça expectació (especialment, entre les dones), hem d'entendre que també generi curiositat saber on viu o treballa. Tendim a pensar que les residències de les persones transmeten informació sobre els seus tarannàs. I no ens equivoquem. És el cas del lloc de treball i la llar de Grey. Començarem pel primer.

 

 

ENTREM A L'OFICINA DE GREY

 

Grey treballa en un últim pis de l'edifici d'oficines de gran alçada del que és amo, alguna cosa similar a la Torre Mapfre de Barcelona. Metàfora, per tant, de poder i
domini. Des de les altures, Grey controla el que fan els empleats i, fins i tot, la ciutat, ja que disposa d'unes fantàstiques vistes. No exagerem quan afirmem que és una espècie de déu en el seu propi univers. Ell veu a les persones petites i disposa, mitjançant les seves decisions, la vida dels seus empleats.

 

mudança oficina

 

Sens dubte, per instal·lar el mobiliari en aquesta oficina, igual que va fer Grey, hauràs de contractar un equip de mudances a Barcelona especialitzat en treballs verticals. Es tracta d'un servei que requereix importants precaucions i sofisticació.

 

D'altra banda, la casa de Grey és un racó de la seva vida que ens interessa. A les seves habitacions es desenvolupen els passatges del llibre i les perversions a les que aquest home sotmet la protagonista. De ben segur que un tipus amb una concepció tan estètica de la vida i les relacions de poder com Grey no va deixar la mudança de casa en mans d'una empresa qualsevol. Fes la teva el mateix per a la teva mudança a Barcelona com qualsevol persona acurada dels detalls. Contracta un servei especial, és a dir, un servei de mudances internacionals o nacionals que ofereix tracte personalitzat i mitjans de transport avançats.

 

confiar empresa mudances


A més, novament Grey opta per les altures. En aquest cas, viu en un àtic amb finestres de vidre des de les que pot contemplar unes magnífiques vistes
de Seattle. Per tant, també va necessitar treballs verticals perquè els operaris de la mudança poguessin pujar els seus mobles i pertinences en condicions de seguretat òptimes. Igual que desperta admiració la manera de ser de Grey, també emociona als lectors recrear cada racó de casa seva. Una llar on el luxe i la sofisticació formen part del dia a dia.

 

 

 

Tot seguint pel LLAR DE GREY

 

Primerament, Anastasia destaca el vestíbul blanc, en la línia de crear lluminositat i sensació d'amplitud, en relació amb els vidres des dels que s'observa la ciutat. Un aspecte que sorprèn és la quantitat de quadres que pengen de les sales de la casa de Grey. Anastasia arriba fins i tot a comparar la casa amb una galeria. Els empresaris amb un nivell adquisitiu com el de Grey poden permetre la compra d'obres úniques (alguns d'aquests quadres, aconseguits en subhastes) i amb preus prohibitius per a la resta dels mortals. Es tracta d'una manera de dotar d'exclusivitat i estil a una casa. Hem de tenir en compte el delicat treball de transport d'aquests quadres . Són objectes que no poden danyar-se en absolut, ja que alguns deterioraments podrien ser irreversibles. En aquest sentit, es requereixen les tècniques d'empaquetat i embalatge més acurades.

 

embalatge mudança

 

 

Així mateix, el personal del servei de mudances ha de comportar amb discreció i cautela, ja que algunes d'aquestes adquisicions poden tenir un caràcter confidencial. En conseqüència, Grey, que és una persona que es pren seriosament la seva feina, només pot contractar els serveis d'una empresa de mudances de la seva plena confiança.

 

Grey concedeix una importància clau a l'interiorisme. La distribució en els espais de casa uneix disseny i practicitat. Sempre en la línia del avantguardisme i les estètiques modernistes. El confort fet ergonomia. El mobiliari és, lògicament, una part essencial en aquesta composició d'interiors. I Grey no escatima en mobles. Des amplis sofàs d'espectaculars dissenys a una xemeneia de material platejat. La presència d'aquests sumptuosos mobles ens fa pensar en un extrem compte a l'hora de transportar-los (fins i tot es pot recórrer a vehicles especials o exclusius per desplaçar aquests estris). Aquest servei inclou el guardamobles, és a dir, una instal·lació de l'empresa de mudances, que conté els mobles en perfectes condicions i amb una seguretat total. A més, la naturalesa vertical del penthouse de Grey ens convida a pensar que han estat necessaris treballs verticals d'importància. En aquest aspecte, les empreses que es dediquen a les mudances compten amb les innovacions tecnològiques que els permeten oferir el servei de mobles. Mitjançant els sistemes propis de les màquines elevadores se salva qualsevol tipus d'altura i es pugen mobles o altres pertinences al pis que sigui necessari. El cas més espectacular de càrrega de material pesat (post aixecar pes) en la mudança de Grey es relaciona amb l'enorme piano que el protagonista toca quan els esforços produïts per la seva complexa personalitat no el deixen dormir.

 

mudança pertinences

 

D'altra banda, a la casa de Grey, per exemple, hi ha un alt nombre de cadires. A l'hora de moure tots aquests elements en una mudança, ha d'existir una mínima coordinació. És a dir, s'han de marcar els ritmes i fixar horaris per fer cada tasca. Per exemple, cal dedicar un temps específic a l'embalatge. Així mateix, una mudança no es pot dur a terme en condicions si no es garanteixen uns mínims cures de neteja. A part, mentre es treuen els estris, no pot deixar-se tot de cap per avall. Afortunadament, les empreses de mudances funcionen amb un timing adaptat a cada tipus de treball que han de fer.

L'MUDANÇA DELS SEUS OBJECTES MÉS ÍNTIMS

De la mateixa manera que els mobles o elements aparatosos tenen unes dinàmiques de transport peculiars, per al desplaçament dels artefactes petits també calen mesures de precaució especials. És el cas, per exemple, dels aparells electrònics que, en el seu afany avantguardista i pragmàtic, utilitza Grey. Òbviament, s'embalen en caixes més petites (amb la inscripció relativa a la seva fragilitat) i s'encoixinen per evitar danys irreparables en aquests objectes tan sensibles.

Un servei especial seria el del trasllat de les seves joguines sexuals per a les pràctiques sadomasoquistes i de bondage. A part de l'embolcall de setí d'aquests artefactes, Grey podria preferir guardar en caixes amb referències picants i lascives. Potser podria associar cada caixa a les seves escenes de dominació favorites. En aquest sentit, un dibuix diria molt més que un manual d'instruccions. Aquesta identificació de les caixes es produiria després d'un primer transport discret i asèptic dels embalatges per part dels operaris encarregats de la mudança. No hem d'oblidar que Grey és un gelós guardià dels seus espais d'intimitat. Té una habitació en què només dorm ell, ia la Habitación Roja del Dolor, on dóna curs a les seves passions de mascle dominant, només es pot accedir amb la seva clau. Anastasia se sentia en aquest quart com en la Inquisició espanyola. El llit, els colors i altres detalls traslladen a Anastasia a una decoració d'època en aquesta particular sala de tortures.

objectes personals mudança

Per ambientar adequadament aquesta habitació i dur a terme els amordazamientos i postures més inversemblants, Grey ha necessitat un llit amb dimensions suficients per a aquests jocs sexuals. El mobiliari propi d'un espai per al sadomasoquisme es pot comprar en botigues especialitzades i és altament probable que els que adquireixen aquests elements desitgin privacitat i confidencialitat. Per tant, es tracta d'un servei addicional que també presten les empreses de mudances a Barcelona. Quan es dediquen a trasllats relacionats amb cases de luxe, ofereixen com un extra la possibilitat d'acudir a les botigues concretes i portar des d'allí els mobles o objectes al seu nou emplaçament.

En definitiva, l'exemple de 50 Ombres de Grey ens serveix per valorar la importància de comptar amb serveis professionals de mudances a l'hora d'encarar un projecte d'aquestes característiques en ciutats modernes, com és el cas de Barcelona.

Demana pressupost

¿Et sembla interessant? ¡Comparteix-ho!
Vols un pressupost?
altres temes interessants
últims missatges
Imagen de seguimiento