10 senyals que t'indiquen que has de mudar<< tornar
CreacomDimecres, 28 de Gener de 2015

mudanzas particulares mudanzas mudanza expres

 

Són molts els motius pels quals, potser, hagis de mudar algun dia. Potser et independices de casa dels teus pares, que la teva família feliçment hagi augmentat, potser hagis canviat de treball i vulguis viure més a prop, etc. Fins i tot per què no mudar-se per caprici? A vegades, aquests trasllats suposen una mudança a una altra ciutat , una altra regió i fins i tot un altre país. Sigui com sigui, una mudança sempre és un canvi important en les nostres vides. Un canvi que ha de ser realitzat de la forma més còmoda i fàcil possible. Però no només això, a més ha de ser portat a terme a través d'un servei amb garantia de qualitat ..

 

 

HISTÒRIES DE MUDANCES

 

Hi ha hagut moltes persones a les que la mudança els ha sortit molt cara . Presses, males gestions, empreses sense experiència que ofereixen serveis sense supervisar, pèrdua d'objectes personals, trencaments i desperfectes ... Fins i tot algunes s'han deixat a les seves mascotes pel camí. Recordem el cas d'Ana, una noia que es va preocupar d'embalar el trasportín del seu gat però, amb les presses, es va deixar al pobre animal a la terrassa. La veritat és que part de la culpa la va tenir la seva falta de planificació és el que comporten les mudances pensades en l'últim moment ... Realment tenia tanta por que alguna cosa es quedés sense fer, que va fer atropelladament llistes i més llistes de tot el que s'havia de portar o deixar a casa de la seva germana. No obstant això, en el moment just en què es va asseure al sofà de la seva nova casa va sentir que alguna cosa li faltava i no era capaç de trobar. Regirar en totes les caixes obertes, entre la roba amuntegada pels racons ... però no aconseguia trobar allò que sembla ser que solia estar amb ella per la casa. La seva gat Ernesto! Després de molt pensar i després de veure la seva trasportín al passadís, Ana va adonar que la seva mascota s'havia quedat enrere. Sense pensar-ho dues vegades, va cridar als propietaris de l'immoble perquè comprovessin si el seu gat estava per allà. Un cop localitzat, Ana es va dirigir ràpidament al seu anterior llar per rescatar al pobre Ernesto ... Però Ernesto ni s'havia adonat que la seva propietària ja no vivia allà. No li culpem, els gats són així d'independents.

Enfilat a la terrassa la va mirar amb indiferència mentre ella sospirava alleujada.

 

 

null

 

No importa, som adults que sota pressió ens dispersem. Però amb el pas del temps totes aquestes experiències passaran a ser històries gracioses per explicar a les reunions amb amics i família. Així que no han de suposar cap problema a l'hora de decidir-te a fer el pas com més aviat.

 

null null

PER QUÈ FER UNA MUDANÇA EXPRÉS

 

Un canvi de residència o de local ha de ser un canvi sense estrès, dut a terme per treballadors que siguin capaços de tenir en compte cada mínim detall. No sempre es pot planificar un canvi de residència amb el temps suficient d'antelació. Per això, sabem que afortunadament hi ha professionals econòmics i responsables que sempre saben el que es porten entre mans. Són capaços de posar-se al lloc de l'individu que es muda i d'entendre l'important i delicat de la situació. Empreses especialitzades en el sector, gràcies a les quals els resultats són tot un èxit. Per què? Doncs perquè estan acostumades a escoltar frases com: "Em mut matí! Pots passar-me un pressupost avui?". Aquests professionals tenen la fórmula ideal per organitzar-se en un temps rècord. I és que per alguna cosa no totes les empreses de mudances ofereixen aquest servei exprés, ja que suposa unes dificultats i uns compromisos afegits que no tothom sap assumir.

 

empresa mudances exprés

 

 

AVANTATGES DE LA MUDANÇA EXPRÉS

 

null

 

records mudança

 


El cas és que s'obre davant teu una etapa diferent que comporta el canvi de residència. No ho dubtis. El procés val la pena i, a més, et sortirà més barat.

 

Demostrat queda que mudar-se amb poc temps d'antelació també té els seus avantatges. Potser impliqui l'arribada d'un nou membre de la família o aconseguir un millor ocupació, o viure a la ciutat que sempre has desitjat. La veritat és que una mudança suposa un trencament amb la situació actual. Un canvi en el qual creix i s'avança. Així que decideix-te. No tens per què estar planejant des de mesos enrere com i quan dur a terme aquesta decisió. Fes-ho ja! I amb la seguretat que tot serà un gran èxit. Al cap ia la fi, la fórmula d'una bona mudança ets tu i la il·lusió que portis a l'esquena. A més aquesta pot ser l'oportunitat que buscaves per desfer-te de moltes coses que no vols portar amb tu. També pot ser el moment de deixar enrere records del passat que ja no són necessaris. I és que ja ho afirma la dita: " Casa nova, vida nova ". Bé, sabem que això es diu amb l'arribada de l'Any Nou, però creiem aquestes paraules també són molt adequades en aquesta situació.

casa nova mudança

NO T'OBLIDIS DE RES

En definitiva, qui no s'ha mudat alguna vegada a la vida? I qui no ha alguna anècdota per explicar perquè els altres aprenguem de la seva experiència? Molts de vosaltres segur que fins i tot sou grans experts en l'art de moure pel món, així que estarem encantats de llegir els vostres consells. No sigueu tímids ic ontadnos aquests secrets inconfessables que guardeu des de la vostra darrera mudança. Perquè ¿qui ha tingut en compte tot però al final s'ha oblidat de no donar de baixa el gas o la llum, de no fer el canvi de direcció, el ​​canvi de telèfon? I ¡de metge! Són tantes coses ... Impost de les escombraries, canvi en la documentació, passaport en cas que hagis de sortir de la Unió Europea, carnet de conduir, el col·legi dels nens, etc.


Massa detalls com perquè hagis d'estar pendent i al corrent de tot. Durant mesos i amb la idea de canviar de residència rondant pel cap tota l'estona.

mudança sense preocupacions

El millor d'una mudança exprés és que en un obrir i tancar d'ulls la teva llar està instal·lat sense que amb prou feines te n'adonis. Els teus mobles col·locats, les teves pertinences ordenades, però, per sobre de tot, la il·lusió de començar de zero amb total seguretat. Perquè no heu d'oblidar que actualment hi ha professionals del sector capaços de dur a terme una mudança d'un dia per l'altre i sense que aquesta suposi un veritable caos. No obstant això, i si encara et quedes amb algun dubte sobre els pros de realitzar aquest tipus de trasllats, et sorprendràs en comprovar que, d'altra banda, són més econòmics del que pensaves. A què esperes llavors? Demana'ns pressupost sense compromís .

Demana pressupost

¿Et sembla interessant? ¡Comparteix-ho!
Vols un pressupost?
altres temes interessants
últims missatges
Imagen de seguimiento