Any nou, casa nova, reptes nous. - 1<< tornar
CreacomDilluns, 5 de Gener de 2015

mudanzas particulares mudanzas internacionales migracion reyes magos mudanza internacional

 

El viatge dels Reis Mags cap al portal de Betlem constitueix, a més d'una espectacular travessia, una història que encara causa fascinació entre els que l'escolten. Són encara molts els misteris i confusions que existeixen sobre aquest viatge. No obstant això, la documentació i els relats recopilats durant anys sí que permeten treure certes conclusions relatives a les característiques d'un viatge que revesteix la condició de mític.

null null

 

Efectivament, es tracta d'un viatge que, malgrat l'excepció del temps, s'assembla a una mudança de grans dimensions a escala nacional i, fins i tot, internacional.

 

En aquest sentit, les experiències del trajecte dels Mags d'Orient relatades transmeten certs ensenyaments que es poden extrapolar a dia d'avui a les mudances de major rang. A continuació, alguns consells basats en aquest episodi.

 

 

ELS CONEIXEMENTS CONSTITUEIXEN LA BASE DEL TREBALL

 

La categoria real dels Mags d'Orient està posada en qüestió perquè no apareix ressenyada en tots els documents de les diferents confessions. No obstant això, sí que s'assegura des dels relats originals la condició de mags dels protagonistes de la història. No suposa una referència als que actualment coneixem també com prestidigitadors, sinó que tenia el significat d'homes savis.


Segurament, posseïen coneixements d'astronomia que els van valer per deixar-se orientar per l'estrella. Per tant, sense coneixements de l'ofici i la tècnica no és possible organitzar una mudança.

 

Coneixements mudança

 

EL DOMINI DE LA TRADICIÓ

 

Tot i que el nombre dels Reis Mags varia segons les diferents versions de la història, s'ha acabat per imposar la qual designa orígens ètnics diferents per a cada un d'ells: Melchor (Pèrsia), Gaspar (Índia), Baltasar (Aràbia) . Aquesta diversitat de les seves procedències convida a reflexionar sobre els trets diferencials que caracteritzen les mudances, segons territoris. La recomanació suggereix adaptar als costums de cada lloc.

null null

 

null

LA INNOVACIÓ CANALITZA L'ACCIÓ

null

La travessia dels Reis Mags constitueix el primer viatge a una distància tan extraordinària documentat en l'era cristiana. Les majestats es van desplaçar a Betlem (Judea) per conèixer a un nadó. Aquestes terres es trobaven, en aquells dies, sota la dominació romana, circumstància que denota la iniciativa i l'atreviment dels promotors del viatge. L'ensenyament que s'extreu d'aquesta peripeciaremite al coratge per emprendre i la imaginació per inventar noves solucions als problemes de transport.

 

transport mudances

 

null null

 

null


Per tant, a l'hora d'emprendre una mudança internacional que implica llargues distàncies i un transport ardu, convé comprovar les senyalitzacions dels plans i traçar un trajecte adequat per optimitzar recursos.

 

null

 

 

SENSE PLANIFICACIÓ NO HI HA ÈXIT

 

En efecte, la conclusió positiva de l'aventura dels Reis Mags no hauria estat possible sense una planificació a consciència. S'ha de tenir en compte que havien de recórrer una ruta d'aproximadament 1.600 quilòmetres i que, entre preparatius i desplaçaments, el temps dedicat pot superar els dos mesos. Així mateix, les diferents versions del trajecte suggereixen territoris com l'Iraq, Jordània i Síria. Aquestes coordenades de temps i espai, ja que difícils de concretar, demostren que, davant d'una tasca del calibre d'una mudança, no han d'escatimar esforços en els preparatius.

 

 

DESCANS PER SEGUIR TREBALLANT

 

De fet, una travessia de llarga distància, com la que van emprendre els Mags d'Orient, no pot encarar sense haver reparat en un pla d'etapes. La longitud de l'itinerari requereix parades que facin viable a continuació una marxa suportable. L'ensenyament rau en triar adequadament els descansos, de manera que l'objectiu final de la mudança resulti viable.

 

descans en la mudança

null

 

RESPECTAR les dates ÉS COMPLIR

 

L'empresa plantejada pels Reis Mags es cenyia a unes dates i límits temporals. En aquelles èpoques, es tendia a calcular les distàncies basant-dies de trajecte i llegües.

 

A més, algunes versions afirmen que les comitives de cada Rei Mag partir des de punts diferents i es van unir en una zona prèviament acordada del traçat. Sens dubte, aquesta sincronització hagués requerit serietat i el control de variables temporals. Aquesta reflexió ve a recordar la importància cabdal de complir, en un servei de mudança, amb la data de realització emparaulada.

 

complir dates mudança

 

 

 

EL PERSONAL SUPOSA UNA AJUDA NECESSÀRIA

 

Circulen diferents versions sobre l'amplitud del seguici que acompanyava als Reis Mags oa cada majestat individualment. En certs documents se citen comitives nombroses i en altres es fa referència al patge de cada Rei. En qualsevol cas, els Reis sols no haurien pogut afrontar tanta empresa. De cara a qualsevol mudança laboriosa, per tant, el personal auxiliar constitueix un complement oportú.

null

ajuda mudança

 

 

El transport, SEMPRE A PUNT

 

Un altre aspecte de la travessia que admet diferents relats és el dels animals sobre els quals cavalcaven els Reis Mags. Malgrat que s'ha popularitzat generalment la presència de camells, tampoc resulten estranyes les històries que afegeixen el cavall i l'elefant, d'acord amb els orígens ètnics dels Reis d'Orient. No cal dir que, en l'àmbit de les mudances, tenir els mitjans de transport en condicions idònies es revela com essencial, atès que serveixen per desplaçar-se i guardar els materials.

 

transport mudança

 

CALCULAR A CONSCIÈNCIA LES PROVISIONS

 

null

 

provisions

 

 

LA TECNOLOGIA ESTALVIA ESFORÇOS VANOS

 

Consta que durant el seu trajecte, els Reis Mags van haver d'afrontar diversos obstacles. Per exemple, l'encreuament d'un riu per part de tota la caravana. Aquests inconvenients es resolien mitjançant el recurs a aparells sofisticats per a l'època. En conseqüència, avui dia no té sentit prescindir de determinades eines que faciliten la realització de les tasques de mudança.

 

null

 

null

LA ROBA ADEQUADA FA MÉS LLEUGER EL TREBALL

null

En les cròniques del viatge hem llegit sovint descripcions de les indumentàries (els mantells, per exemple) que vestien els Reis Mags. Malgrat la sumptuositat relativa seva condició real, per afrontar un trajecte dur, és segur que els protagonistes de la història portarien també vestidures que els fessin més còmodes les llargues jornades de viatge. En resum, portar la vestimenta oportuna facilita la mudança.

null null

UN tracte afable OBRE PORTES

Existeixen documents que afirmen que la comitiva dels Reis d'Orient creixia a mesura que passava pels nuclis de població, per la humanitat i liberalitat amb què les majestats tractaven les persones. De fet, consta que a la caravana es realitzaven accions solidàries i col·lectives, com oracions. La moralitat és universal i remet a les conseqüències positives de tractar amb amabilitat a companys i clients.

amabilitat empresa mudança

EL VALOR DEL TREBALL BEN FET

Finalment, els Reis Mags van arribar a Betlem i van poder dur a terme les seves corresponents ofrenes al Nen Jesús. Els regals que li van lliurar tenien un simbolisme especial: or (en qualitat de Rei), encens (com Déu) i mirra (per representar la seva futura mort). D'aquesta manera, les Majestats havien aconseguit complir amb la meta marcada a l'inici de la seva travessia amb un resultat satisfactori, malgrat les vicissituds esdevingudes durant el trajecte. La conclusió d'aquesta història és que la consecució d'aquest resultat, és a dir, el transport en condicions del material de mudança, suposa el factor més rellevant del treball.

bona feina mudança

CUSTODIAR ELS MATERIALS DE CARA AL PRÒXIM TREBALL

Quan els Reis Mags van abandonar els seus domicilis per emprendre el viatge a Betlem, se sap que van deixar en lloc segur les seves propietats. Bàsicament, ramats i estris. Fins i tot es té informació respecte al treball d'inspecció d'aquestes pertinences que portaven a terme uns emissaris encarregats de les revisions. Gràcies a aquesta previsió, tots els seus recursos estarien disponibles a la seva volta de Judea. En aquest aspecte, cal ressenyar que la realització d'una tasca encomanada no ha de suposar desistiment d'altres tasques de manteniment o despreocupació dels materials que es necessitaran per a posteriors encàrrecs.


Finalment, cal assenyalar que el repàs al mític i impactant viatge dels Reis Mags ha permès desgranar un seguit de recomanacions que, tot i el pas del temps, conserven una validesa i utilitat inalterables. En l'essencial, les operacions de transport d'elements mantenen unes dinàmiques que no han sofert canvis substancials des del segle I. Han canviat la tecnologia i, particularment, els mitjans de transport, però determinades tasques de planificació i gestió de les mudances depenen de plantejaments idèntics als d'abans.

mudances

 

En definitiva, de cara a emprendre un procés de mudança, convé interessar-se per com es treballa en aquest sector i demanar pressupost als professionals.

¿Et sembla interessant? ¡Comparteix-ho!
Vols un pressupost?
altres temes interessants
últims missatges
Imagen de seguimiento