Cervesa i pizza: alimentació obligatòria durant una mudança barata?<< tornar
Dimecres, 4 de Març de 2015

mudanzas baratas mudanzas internacionales

Us mudáis. És un canvi important. Ningú diu que sigui fàcil però segur que sortirà molt bé. Si les coses es fan amb temps suficient i es planifiquen adequadament, el resultat està pràcticament garantit. El primer és buscar informació. A internet trobaràs nombroses agències, mira diverses opcions, demana pressupostos i decideix-te per la que més et convenci. Tingues en compte quin tipus de servei vols. Veuràs com trobes una opció de mudança excel·lent per a tu i que et surti barata. Aquí tens alguns consells, incloent què menjar.

 

Informar-

 

 

JA ESTEM DE MUDANÇA QUÈ ANEM A MENJAR?

 

La mudança pot durar fàcilment un parell de dies, així que cal tenir pensat el que menjarem. Tant si estem sols, perquè hem pogut deixar els nens amb algun familiar o amics, com si no, cal alimentar-se. La pizza i les cerveses per descomptat són una opció per a una mudança barata, però no l'única. Anem a veure unes altres.

 

Menjar a domicili

 

Avui en dia hi ha més opcions de menjar a domicili a tenir en compte, a part de la clàssica pizza. A Internet o via mòbil podem trobar ofertes diverses més o menys econòmiques. Menjar xinès, japonesa, o turca, per exemple que pots demanar des d'aplicacions del teu mòbil.

 

menjar domicili mudança

 

 

Menjar de restaurant

 

Es poden veure opcions per menjar de restaurant, potser no és l'opció més econòmica, però potser a la zona hi ha menús bons i barats. Si anem amb els nens i els horaris s'han descontrolat, una opció pot ser un menú en alguna de les típiques hamburgueseries o franquícies de pollastre fregit, que per a una situació ocasional poden ser una solució òptima.

 

 

De gorrers o de pícnic?

 

Estar de trasllat també és una excusa acceptable per demanar que ens convidin familiars o amics de confiança. Però si no podem o no volem, o simplement pensem que durant la mudança estarem massa ocupats, també podem preparar un deliciós pícnic que menjar-nos acampats en el nou o al vell llar. Es pot preparar una amanida de pasta, una truita de patates o uns entrepans i fruita, i menjar tan ricament, com si estiguéssim de pícnic. Aquesta és per descomptat una opció conòmica i segurament més saludable de recórrer a la pizza i les cerveses. Amb organització és possible i els resultats poden ser molt agradables i fins i tot divertits.

 

 

Què tal una barbacoa?

 

Aquest suggeriment no serveix per a tots, però si t'estàs mudant a una casa amb jardí i barbacoa ia més has mobilitzat els amics perquè t'ajudin, per què no fer una petita festa? Compra gots i plats de plàstic i plena una nevera de plàstic amb gel i begudes i una altra amb hamburgueses i salsitxes. Que algú porti el pa, els ganivets, les salses i alguna amanida, i ja pots muntar la festa d'inauguració al mig del trasllat . Això sí, procura tenir disponibles algunes cadires, i, si hi ha nens, no està de més disposar d'algunes joguines. Al final la teva mudança barata serà tan divertida que la recordareu per molt temps.

 

barbacoa mudança

 

 

Ja tenim opcions per menjar durant la nostra mudança a Barcelona. Ara recordem aquests preciosos consells per impedir que el nostre menjar tingui mal gust:

 

 

FIXA UN CALENDARI DE MUDANÇA

 

Segurament ja saps quan necessites estar instal·lat al teu nova llar. Ja pots anar preparant els diferents passos. Anota la data límit i prepara't per al gran moment. Para't a pensar el que necessites portar i el que no, el que pots guardar abans, el que vas a estar usant fins a l'últim moment, el que necessites tenir més localitzable. Intenta tenir-ho tot en compte, des de les coses més generals als detalls més insignificants, i dóna't uns terminis raonables per a les diferents fases del projecte. Una bona planificació prèvia és clau en l'èxit final.

 

planificar mudança

 

 

BUSCA ALIATS

 

L' empresa de mudances que hagis triat per al trasllat serà un dels teus aliats. Contracta amb ells el dia o dies de la mudança amb suficient antelació i concreta els detalls. Ells poden ajudar-te i aconsellar-te sobre els dubtes que puguis tenir. I no està de més poder comptar amb la família i amb els amics a les diferents fases del procés. Pots involucrar i il·lusionar als nens en aspectes que siguin accessibles per a ells, com embalar les seves pròpies joguines. Has decidit si estaran presents en totes les fases del trasllat? Si no és així, necessitaràs deixar-los amb algú de confiança. Si participen en algun moment de la mudança, hem de ser especialment curosos amb la seva seguretat i també en el tema dels menjars, perquè és difícil que pugueu atendre amb comoditat les seves necessitats i els seus horaris. Ànim, segur que podem fer una gran mudança, i barata.

 

 

TIRA EL QUE NO NECESSITIS ABANS DE COMENÇAR A EMBALAR

 

Un cop has planejat el calendari per a la teva mudança ha arribat el moment de la selecció. Les mudances barates són un bon moment per desfer-se del sol ús, del que no necessitarem en la nostra nova vida, així que, abans de començar a embalar, mira quines coses no utilitzes o no vols i aprofita per tirar o donar-. T'estalviaràs pagar un transport i carregar amb coses que no necessites. Si algunes de les coses que vas a tirar són voluminoses, segurament teu municipi té un dia en què pots deixar al carrer i trucar a un número perquè les recullin.

 

llençar mudança

 

TOT EN CAIXES

 

Pots buscar una empresa de mudances que s'encarregui de tot, fins i tot de ficar les teves coses en caixes, però generalment aquesta part és millor i més econòmic fer-se un mateix, sobretot la roba, estris i objectes de poca grandària. És important disposar de caixes de diverses mides i resistències, així com de paper de diari per embolicar les coses delicades, material de farciment i cinta adhesiva o precinte per tancar les caixes. Les caixes es les pots demanar als teus amics, en botigues, comprar per Internet, o combinar les tres opcions. És possible que l'empresa transportadora també te les pugui proporcionar. Procura que siguin resistents i manejables, no és bo fer-te amb caixes massa grans i omplir molt, ja que després gairebé no es poden moure. Tot això ho pots fer amb temps, i pots continuar cuinant i menjant de forma saludable a casa teva.

 

caixes mudança

 

 

L'ÚLTIMA SERÀ EL PRIMER

 

El primer que hem de embalar és el que sabem que serà l'últim que necessitarem. Per exemple, si estem fent la mudança a l'estiu, podem començar a omplir una caixa amb tota la roba d'hivern, que encara no necessitarem. Cal no oblidar retolar les caixes: una bona idea és numerar, ja que ajuda a portar el control. També podem portar un registre amb els números de les caixes i el que hem ficat en cadascuna. Preparem la caixa, la retolem, l'omplim, anotem en una llista el nombre de caixa i el que va dins, i ja està. Les últimes caixes han de reservar per als estris que estarem emprant fins a l'últim moment i que necessitarem quan arribem al nostre nou domicili. És bo preparar una caixa amb els estris de cuina i els plats, gots i coberts, així com una cassola i una paella, i una altra amb una mica de menjar de preparació ràpida: llaunes, sobres, arròs, oli. Serà de l'últim que embalarás i el primer que pots desembalar i col·locar en la teva nova cuina, així podràs començar a cuinar de nou a casa com més aviat.

I LES COSES IMPORTANTS?

Hi ha coses que no es fan servir cada dia però que són importants, com pot ser segons quina documentació: contractes, escriptures, assegurances, etc. Anem a col·locar tot en una caixa que hem de tenir ben controlada i que no necessitem tancar fins a l'últim moment. Millor que sigui d'un color diferent i visible, així evitem que es pugui extraviar. Podem posar-hi també els fulls en què anem anotant les nostres caixes, amb els seus números i el que contenen.

¿NOSTRE DESTÍ ÉS A PUNT PER rebre'ns?

Abans de embarcar-nos en el trasllat és important revisar bé que el nostre nova llar està preparat. Comprovem que es trobi net, que tinguem llum i aigua i que els endolls funcionin. Tampoc està de més avisar els veïns de quan anem a arribar i que estarem fent servir l'ascensor, i que necessitarem espai a l'entrada.

endoll

¿I ELS MOBLES?

Bé, una cosa és ficar roba i estris ben embalats en caixes i una altra el tema mobles. Si hi ha mobles que viatgen amb nosaltres a la nova casa, el millor és confiar en les empreses de mudances perquè els s'embalin transportin i desembalin, sota la nostra supervisió.

FELIÇ MUDANÇA

Esperem que aquests consells siguin d'ajuda, que aconsegueixis la mudança que somies i que, a més de resultar econòmica, tot surti perfecte. Segur que pots triar l'opció més adequada i planificar els detalls amb il·lusió. I recorda aquella frase que diu que els exèrcits marxen sobre els seus estómacs: no t'oblidis de pensar una mica en el tema del menjar. Com has vist, una mudança barata no és sinònim de pizza i cerveses.

¿Et sembla interessant? ¡Comparteix-ho!
Vols un pressupost?
altres temes interessants
últims missatges
Imagen de seguimiento