Els diàlegs més graciosos o absurds abans, durant i després d'una mudança a Barcelona<< tornar
Dimecres, 3 de Juny de 2015

mudanzas en Barcelona mudanzas baratas barcelona

Les mudances barates a Barcelona responen a les nostres necessitats de moure mobles i objectes entre diferents llocs. Es tracta d'una ciutat amb milions d'habitants i on es produeixen milers de desplaçaments i moviments diàriament. De fet, Barcelona viu també de les connexions amb la seva àrea metropolitana, zona de localitats en què
també conviuen centenars de milers de persones. Les mudances a Barcelona, ​​per tant, formen part del paisatge quotidià de la ciutat. Per tant, és millor que ens les prenguem amb humor.

 

Si no et prens la mudança amb humor, corres el risc de posar-te dels nervis. Has de tenir paciència i, sobretot, contractar una empresa que garanteixi tots els serveis que necessites ia uns preus competitius.


Finalment, ja t'has decidit. El primer pas, després d'haver-te informat sobre què ofereix l'empresa, és contactar. Pots començar la conversa amb una broma similar a les que es gasten en els programes de ràdio de primera hora del matí.

 

 

 

contactar empresa mudances


Com ets a Barcelona, ​​se t'ha passat pel cap prendre el pèl una estona als treballadors de l'empresa de mudances. Et faràs passar per un personatge famós i que ha viscut a la ciutat comtal:

 

- "Hola, bon dia, sóc Iñaki Urdangarín, m'agradaria que vinguessin pel palauet de Pedralbes a portar-unes coses que tinc ..."

 

Lògicament, el teu broma queda desmuntada a les primeres de canvi, tot i que has posat el millor de tu a intentar imitar la veu de l'ex-jugador del Barça d'handbol. Ja has trencat el gel; els teus interlocutors, a l'altre costat de la línia telefònica, recullen el guant:

 

- "Vaja, ja de conya a aquestes hores del matí, m'agrada ..."

 

Avança fins al minut 2:45 !!

 

 

 

 

 

Has notat que qui et parla té un accent mixt. Està clar: és un català d'origen andalús. Són moltíssims a Barcelona i l'àrea metropolitana i tenen un art especial. En definitiva, no guanyaràs a divertit a un català d'arrels andaluses. El seu següent frase no es fa esperar:

 

- "Pose-me'n vostè amb la Infanta".

Però ens han donat l'ocasió de seguir amb les parides i treure els nostres acudits més històrics:

 

- "¿La Infanta de taronja o la Infanta de llimona?"

 

En definitiva, l'acudit no és el millor del món, però almenys és ràpid i no et roba molt de temps. Així dóna gust començar el matí, amb gent que es pren les coses bé i fa més suportable una jornada de treball i, especialment, una mudança.


L'última frase d'aquest diàleg surrealista la deixa anar el treballador. Amb segones, ja que recorda l'argument utilitzat en el judici del cas Nóos:

 

- "La Infanta diu que no s'ha assabentat de res ..."

 

 

mudança

 

Ja s'ha creat la necessària sintonia positiva entre els empleats de l'empresa de mudances i tu. Passeu, sense perdre el sentit de l'humor, als temes més seriosos. Per exemple, el preu total d'aquestes mudances barates a Barcelona. Després de pactar el contracte, tots estem satisfets i l'empleat deixa anar una frase que està a mig camí entre el català i el castellà:

 

- "Com deia el gran Peret: la mudança és bona, quan la borsa sona."

 

La nostra resposta també suposa un homenatge al mite de la rumba catalana:

 

- "Ella té poder, ella té poder ..."

 

No queda molt clar si ens referim a la ciutat de Barcelona o la nostra dona , ja que ella s'ha encarregat d'organitzar tota la mudança. Per descomptat, per la seva millor planificació, té un poder extraordinari sobre tot el procés de mudança.

 

 

organitzar mudança


Ens acomiadem fins que comenci la mudança i, com el treballador està molt orgullós dels treballs de la seva signatura i és un gran amant de la música, ens deixa per a la posteritat una sentència d'un altre gran de la música barcelonina, José María Sanz "Loquillo ":

 

- "Has tingut sort de arribar-me a conèixer ..." (lletra de Rock & Roll Star).

 

Arriba el dia de la mudança en qüestió. El nostre amiguet de l'empresa de mudances a Barcelona es presenta amb un camió espectacular. Es tracta d'un vehicle perfectament equipat i condicionat per traslladar objectes pesats i grans. Sense un camió d'aquestes dimensions, caldria fer més viatges que Marco Polo.


En veure tal monstre de vehicle, li preguntem a l'operari de l'empresa si, al final, sí que va afrontar la mudança d'Iñaki Urdangarín. Aquest cop ve acompanyat d'altres companys, igualment professionals, els quals van a ajudar a carregar i descarregar.


És un matí tranquil, amb poc ambient, li vam comentar amb sorna al col·lega que:

 

- "Per no haver, no hi ha ni medi ambient."

 

Hem tret a la llum la nostra bateria d'acudits dolents novament. No és una idea desencertada per encarar un dia de treball.

 

 

acudits mudança

 

 

Entre els serveis oferts per l'empresa de mudances barates a Barcelona, ​​es troba l'embalatge acurat d'objectes fràgils. Se'ns ocorre fer la conya d'intentar xutar una de les caixes especials per guardar joies i documents importants, com si fóssim Messi o Neymar. Els treballadors de la mudança també s'ho prenen a conya.

 

En aquestes tasques d'embalatge, s'han utilitzat els materials més apropiats. Per exemple, les típiques bosses de plàstic amb la seva superfície plena de bombolles. A qui no li entreté i diverteix posar-se a explotar-?


Les situacions absurdes es repeteixen, amb l'objectiu de fer més suportable la jornada laboral. L'espectacular servei de guardamobles serveix, per exemple, per jugar a fet i amagar.

 

Es tracta d'una nau espaiosa, en la que els teus mobles més delicats estaran perfectament custodiats i en les millors condicions de conservació. D'altra banda, per salvar els desnivells més complicats (molt típics en els edificis alts d'una ciutat com Barcelona), es fa ús de l'elevador, una màquina que fa les delícies dels presents, especialment, dels nens. Els xavals de la casa corren alegrement per passadissos i habitacions, mentre es realitzen les diferents operacions de la mudança.

 

A un d'ells se li ocorre fer-te una pregunta:

 

- "Papa, ¿on són els Pirineus?"

 

La teva resposta no pot ser més sarcàstica:

 

- "No ho sé, nen. Pregunta a la teva mare, que ho fica tot pels calaixos."

 

Sens dubte, es tracta d'una frase que ve com anell al dit en una mudança. La teva dona encaixa la broma. Has posat una mica de picant i polèmica. Saps que te la van a tornar, però no tens clar com ni quan. La venjança, encara que sigui de broma, al cap ia la fi, és un plat que se serveix fred.

 

 

guardar mudança


D'altra banda, l'empresa de mudances ha posat a la teva disposició també el servei de recollida d'objectes en les botigues. Et mudes a una altra casa i has aprofitat per tirar trastos, però també per renovar el mobiliari de la teva llar. Vida nova, casa nova. Amb la màxima delicadesa i confidencialitat, els empleats de l'empresa de mudances es traslladen als comerços concrets per recollir els estris i transportar-los.


Et dóna per deixar anar una sentència, a l'estil d'aquelles comparacions que es feien al programa de televisió El Informal:

 

- "Tant va el càntir a la font que, al final, es trau un bonometro."

 

Mentre els operaris van portant mobles d'un costat cap a un altre, et ve de gust fer servir el famós joc de paraules sobre aquest moble anomenat còmoda:

 

- "Per què li diuen còmoda a la còmoda i no al llit, si la que és còmoda és el llit i no la còmoda?"

 

Els membres de la quadrilla que estan treballant en la mudança somriuen.


Sens dubte, la jornada se'ls està fent més suportable. Els demanes que tinguin la màxima cura amb un quadre de Dalí que guardes amb especial afecte. Des de l'empresa de mudances, s'han destinat un embalatge de màxima seguretat per a aquesta obra d'art. De fet, el desmuntatge del quadre es porta a terme en diverses fases. Et sents eufòric i et ve de gust fer algunes pallassades per animar els participants en la mudança, així que decideixes imitar al mite del surrealisme. T'has comprat un bigoti característic, com el del geni de Cadaqués, i et passeges per la espaiosa casa. Mentrestant, delectes (per dir alguna cosa) als treballadors, amb algunes de les frases més enginyoses de Dalí (amb el seu to de veu tan peculiar):

 

- "Sóc un pagès català, en el cos habita un rei."

 

 

mudances

 

Al final, el temps passa volant. La mudança està a punt d'acabar.

 

Animes als empleats de l'empresa de mudances amb una altra frase per a la història, de les que pots emmarcar qualsevol dia:

 

- "O acabem amb la mudança o acaba ella amb nosaltres."

 

Has aconseguit que la mudança es converteixi gairebé en una festa, per la qual cosa, ara que ja heu acabat, et pots permetre brindar amb la família i els operaris amb un bon cava català. Mentre escolteu una cinta d'acudits d'Eugenio, per descomptat, que no hi ha res més català per tancar una jornada tan graciosa com aquesta.

 

 

demana pressupost

 

¿Et sembla interessant? ¡Comparteix-ho!
Vols un pressupost?
altres temes interessants
últims missatges
Imagen de seguimiento