La guia de Darth Vader per a la mudança<< tornar
CreacomDimecres, 15 de Octubre de 2014

mudanzas traslado mudanzas internacionales

Estàs fart de viure en l'Estrella de la Mort i vols canviar de residència per anar a viure a qualsevol galàxia molt, molt llunyana?

 

... Bé, doncs el primer que has de tenir en compte per realitzar la teva anhelada mudança és que vas a haver de contractar una empresa competent que garanteixi tota la seguretat, rapidesa i efectivitat tant en mudances nacionals, com en mudances internacionals.

 

 

Guia Dark Vader

 

Prepara't per a una mudança interplanetària i converteix-te en el Darth Vader de les mudances. No et penedeixis de deixar enrere als teus veïns de nau i als tenaços i odiosos soldats imperials. Afronta la situació amb valentia i evita sorpreses desagradables com la que es va portar Luke Skywalker en descobrir qui era el seu pare

 

Descarrega la guia

 

Esperem que amb aquesta 'Guia de Darth Vader per a la mudança' et quedi molt més clars els drets i obligacions tant de portadors com dels clients a l'hora d'abordar mudances internacionals, nacionals i locals.

 

Segueix les instruccions de Obi Wan Kenobi i tingues la certesa que amb una empresa de mudances de prestigi seràs un gran aliat de la Força, i la Força, tal com diu el
mestre Yoda, "poderosa aliada és".

 

 

Descarrega la guia

¿Et sembla interessant? ¡Comparteix-ho!
Vols un pressupost?
altres temes interessants
últims missatges
Imagen de seguimiento