Mudances a Barcelona: Que fem amb els mobles i grans electrodomèstics?<< tornar
Dimecres, 20 de Maig de 2015

empresas de mudanzas mudanzas barcelona

La tranquil·litat de la nostra llar perilla quan arriba el fatídic dia en què ens hem d'enfrontar a una mudança. Els motius són molts: un canvi de treball, busquem ampliar la família i necessitem una casa més gran o, simplement, hem decidit canviar d'aires i conèixer nous entorns. Començar de nou és sempre un repte i un moment de satisfacció i il·lusió, tot i que, moltes vegades, es veu enterbolit amb un procés llarg i aclaparador de mudança, que, al final, fa que no veiem la fi o ens penedim de la decisió. La millor manera d'evitar això és comptar amb una bona organització i gestió de tot el procés. Per a això, podem posar-nos mans a l'obra amb responsabilitat i controlant l'estrès o deixant-ho tot en mans d'unes empreses de mudances que s'encarregaran de facilitar-nos la mudança a Barcelona.

 

 

mudances

 

PROCÉS DE MUDANÇA

 

A l'hora de començar la mudança, hem de tenir en compte, en primer lloc, que l'organització és el criteri a seguir. Per a això, podem començar mesurant els mobles i les dimensions del nostre nova llar per saber què va a entrar a la casa nova i com. Una opció que ens estalviarà temps i esforç és tenir clar on anem a col·locar cada objecte i valorar les dimensions i distribució de les cambres. Així, si volem moblar una habitació amb un armari, un llit i un escriptori; els podem dibuixar i prendre les mesures i dimensions del sòl i, fins i tot, marcar amb cinta adhesiva el volum de cada objecte. D'aquesta manera, veiem l'espai de què disposem i com pot quedar millor. Això serà una gran ajuda perquè la descàrrega sigui molt més ràpida, eficient i econòmica. D'altra banda, la planificació sol ser un bon moment per desfer-nos d'aquells mobles o objectes que no utilitzarem i només ens serviran per ocupar espai i acumular brutícia.

 

Després d'una planificació inicial, hem de començar empaquetant aquells objectes que resultin imprescindibles per als primers dies. Inclouríem roba; vaixella; productes de cuina i bany; o roba de llit, ja que les mudances solen tardar i desempaquetar tot els objectes pot portar el seu temps. D'aquesta manera, la millor opció és començar per anar embalant tots els objectes de menor ús, com els que estiguin en els altells, trasters o fons d'armari, mentre que els plats, coberts i objectes d'ús diari quedaran per al final. A més, hem de guardar-ho tot per estades, per al seu millor localització, i facilitar la feina tant propi com dels professionals. De manera que etiquetarem tot i farem inventari de dormitoris, saló, cuina ... Fins ordenar tot el mobiliari.

 

 

organitzar mudança

 

 

 

La millor opció per al guardat és el seu emmagatzematge per caixes de cartró i bosses d'escombraries. Fins i tot, les mantes, edredons o coixins poden servir-nos com aïllants per transportar els objectes més fràgils i delicats i evitar possibles trencaments. En aquestes caixes, hem d'incloure la paraula FRÀGIL, per saber amb quines tenir major cura. Els llibres i objectes de pes és millor guardar-los en caixes petites, perquè siguin més fàcils de manejar. En cas de decidir-nos per contractar una empresa especialitzada, aquesta ens ajudarà en el procés i ens proporcionarà els diferents tipus d'embalatge per garantir la seva seguretat. Uns dels principals problemes que moltes famílies es troben són, precisament, els danys en els objectes, ocasionats per un embalatge deficitari realitzat per ells mateixos. A més, una assegurança contractada pel client no cobreix aquests desperfectes, si l'embalatge no ho ha fet personal qualificat.

 

 

Entre les diferents possibilitats de mudances, podem optar per contractar vehicles de lloguer que ofereixen furgonetes de diferents mides per a transportar els objectes i fer la mudança un mateix. Una altra opció és deixar tot en mans dels professionals, que seran els encarregats de tot el procés d'embalatge i transport. Aquests, mitjançant un estudi previ dels volums que han de transportar i el tipus de material, podran realitzar la mudança a Barcelona d'una forma segura i còmoda.

 

 

vehicle mudança

 

 

Abans de res, quan anem a preparar una mudança , hem de saber que les presses i la improvisació mai són bones companyes, per la qual cosa el millor és fer una planificació adequada i amb suficient antelació per evitar sorpreses i valorar la millor de les opcions que tenim disponibles .

 

 

QUINA ÉS LA MILLOR OPCIÓ PER LA NOSTRA MUDANÇA

 

Traslladar petits electrodomèstics, maletes i objectes menors és fàcil, ja que el podem fer amb el nostre propi cotxe o, fins i tot, amb l'ajuda d'algun amic o familiar, sense major dificultat. Però el procés es complica quan hem de desmuntar, transportar i muntar grans mobles o objectes i electrodomèstics molt fràgils, ja que, en ser més delicats, suposen un veritable mal de cap a l'hora de la seva mudança a Barcelona. Per aquest motiu, podem optar per diverses alternatives, com confiar el nostre mobiliari a un manetes, que ens estalviarà diners, però no ens garantirà la cura i protecció dels objectes i, a més, tindrem problemes, en cas de voler reclamar. Una altra possibilitat és contractar un camió de lloguer i traslladar els objectes pel nostre compte. Aquesta opció resulta molt econòmica, encara que també molt arriscada i estressant, ja que els objectes poden arribar a patir desperfectes i nosaltres carregarem amb tota la feina. En darrer lloc, hi ha una altra opció que, a més de ser econòmica, ofereix major serietat i fiabilitat: contractar una empresa especialitzada en mudances. Aquestes ofereixen mudances no només dins del territori nacional, sinó també internacional , així com altres serveis addicionals (la recollida de mobiliari en botigues, el guardat de mobles de gran volum o embalatges fràgils).

 

 

 

En aquests moments de tant aclaparament i estrès, necessitem comptar amb la tranquil·litat i confiança de grans professionals que ens ofereixin un servei personalitzat, adaptat a les nostres necessitats i sempre amb les majors garanties de qualitat i serietat. Una empresa de mudances ofereix aquests avantatges, a més de moltes altres, com la seguretat. Un
problema molt comú i que sol preocupar-nos, en gran mesura, quan ens enfrontem a una mudança, és que algun objecte o moble es trenqui o perdi. En aquest sentit, contractar la mudança a Barcelona serà molt més segur i tranquil, ja que els professionals saben com dur a terme el procés d'empaquetatge dels diferents articles perquè això no passi. Així mateix, compten amb els mitjans adequats (eines, elevadors, material d'embalatge o vehicles) per garantir que tots els paquets estiguin ben embalats i lligats, de manera que no puguin deixar-se anar ni deteriorar durant el trajecte. En aquest aspecte, una altra gran avantatge que podem incloure és que els professionals disposen dels coneixements necessaris per poder desmuntar i tornar a muntar tots els mobles, de manera que quedin com estaven abans de la m udanza a Barcelona. Tot això ens va a estalviar temps, diners i esforç i garantirà la seguretat de tots els objectes. En cas que hi hagi algun problema o accident, serà l'empresa la que es fa càrrec dels danys, amb les seves corresponents assegurances.

danys mudança

Un altre aspecte molt important, quan ens vam decidir per començar una mudança a Barcelona, ​​és que, en contractar algun professional o empresa, siguin capaços de ajustar-se a les nostres necessitats i desitjos personals, això és, que ens ofereixin un tracte personalitzat i proper. Si, per exemple, preferim embalar nosaltres tots els articles perquè volem portar un ordre propi, podem sol·licitar-li a l'empresa contractada el material d'embalatge que anem a utilitzar amb antelació i només contactar amb ella per quedar el dia ia l'hora que vulguem que ho recullin tot. Davant d'aquesta opció, és molt recomanable que etiquetem totes les caixes, en funció de si són més fràgils o pesades, i incloguem etiquetes a la part superior i els laterals, perquè, una vegada que iniciem la mudança a Barcelona , els professionals puguin saber on i com una pila, sense que resultin danyats els objectes.

A més d'aquests aspectes, són importants tant la rapidesa com l'estalvi i és cert que si ens decidim per traslladar tot pel nostre compte o comptar amb un manetes, ni el temps serà el que marquem ni tampoc els diners que, al final, ens costa tota la mudança. Realitzar una mudança a Barcelona de forma individual ens resultarà més car, a la llarga. En calcular les despeses, hem de tenir en compte també els materials d'embalatge, cinta aïllant, caixes, bosses i vehicles disponibles i tot això encareix el preu. D'altra banda, la lentitud és un gran inconvenient. Moltes vegades, quan hem de mobilitzar-nos contínuament, donar ports i, alhora, organitzar cada casa. En aquest cas, una empresa de mudances juga amb un gran avantatge, ja que busca que no es paralitzi el procés, de manera que resultarà més ràpid i eficaç.

empresa mudances

En definitiva, podem dir que un procés de mudança a Barcelona és llarg i molt estressant, per la qual cosa el millor és prendre'ns-ho amb molta calma i sense aclaparaments. Per això, la millor opció és invertir en professionals qualificats i estalviar molt en estrès i preocupacions, per poder gaudir del que realment importa, la nostra nova llar i la nostra nova vida.

No ho podem permetre, una inversió en seguretat i qualitat en la mudança a Barcelona.

¿Et sembla interessant? ¡Comparteix-ho!
Vols un pressupost?
altres temes interessants
últims missatges
Imagen de seguimiento