Trasllat d'oficina o habitatge: s'ha de fer sol o amb empreses de mudances?<< tornar
CreacomDimarts, 23 de Setembre de 2014

mudanzas traslado mudanzas internacionales mudanzas de oficinas archivadores mudanzas particulares

Actualment, i donada la situació econòmica i laboral, haver de marxar de la ciutat o treballar a molts quilòmetres del lloc de residència és una realitat. En altres ocasions, aquests trasllats són forçosos a causa de forts canvis climàtics i catàstrofes naturals . Per aquest motiu, juntament amb la importància i valor que tenen les pertinences, és molt raonable pensar en la possibilitat de transportar tots els estris per compte propi o amb l'ajuda d'amics i familiars. No obstant això, es pot considerar també l'opció de contractar empreses de mudances. Són molts els detalls que s'han d'atendre per tal d'assegurar una correcta ubicació dels mobles de l'habitatge o els arxivadors de l'oficina. Per això, és recomanable que abans de mudar-se, es tinguin en compte una sèrie d'aspectes.

 

QÜESTIÓ DE TEMPS I CONVENIÈNCIA

 

No es pot negar el fàcil que resulta trucar als familiars i amics perquè col · laborin durant el trasllat. El problema és que, arribat el moment, no sempre estan disponibles o no tenen les capacitats adequades per donar un cop mà.

La contractació d'empreses de mudances és molt senzilla . Només cal revisar els termes i condicions de contractació i signar el document. Després, ells s'encarreguen d'empaquetar tot en caixes, garantint que arribi a la nova destinació sa i estalvi. Alhora, aquestes companyies també s'ocupen del muntatge i desmuntatge, que són les tasques més complicades de qualsevol trasllat perquè implica ser curós i tenir una mica de traça. Amb les empreses de mudances, es pot disposar de més temps durant el període d'ubicació per altres aspectes com buscar una nova escola, assistir a una reunió de treball important o, simplement, passar més temps amb la família i amics i aclimatar-se al nou entorn .

 

 

descans

 

 

COMPTAR AMB UNA BONA ORGANITZACIÓ

 

Ningú millor que el propietari d'un habitatge o un negoci per decidir què s'ha de conservar i traslladar en una mudança o què ha d'anar directament al contenidor de les escombraries i a la deixalleria. No obstant això, les empreses de mudances contribueixen a portar una perfecta organització durant tot el procés. Els seus empleats no solament classifiquen i prenen nota de cada un dels detalls, sinó que també realitzen fotografies per conèixer la distribució de mobles, arxivadors o quadres i així poder adaptar-los al nou espai de la de la manera més semblant possible. Tenint les imatges, les empreses de mudances s'encarreguen de guardar tots i cadascun dels objectes de l'estada, empaquetándolos molt bé per tal que es puguin identificar fàcilment i no maltractin, per molt curt que sigui el trasllat.

 

bon empaquetat

 

 

 

OPTAR PER LA SOLUCIÓ MÉS RENDIBLE

 

En principi, fer una mudança per compte propi pot semblar la solució més econòmica. Només cal agrair o tornar el favor als amics o convidar després a un dinar. No obstant això, si s'analitza amb deteniment, la contractació professional d'aquest servei també pot resultar més rendible.

Amb les empreses de mudances no cal comprar material d'embalatge per a transportar les pertinences de manera segura a la seva nova destinació, és a dir, cartró, caixes de fusta, plàstic de bombolles, cintes d'embalatge o escuma. Quan és un mateix el que s'encarrega de la mudança, tot ha de adquirir-se amb anterioritat per procedir a l'empaquetat. A més, si es compra material en excés, cal tenir en compte que no tindrà més usos. No obstant això, aquest problema no es planteja amb les empreses de mudances, ja que poden utilitzar novament els materials addicionals en un altre treball. També cal tenir en compte que amb l'externalització s'estalvia diners en el transport de mercaderies, així com en la despesa de combustible per al trasllat.

 

 

empaquetat

 

 

TENIR TRANQUILITAT MENTAL

 

La mudança pot ser un procés molt angoixant. Hi ha moltes raons per les quals un individu, empresa o família podria haver de traslladar-se del seu entorn habitual a un lloc nou i desconegut: una nova feina, la compra d'una casa pròpia o la mudança a una altra ciutat de part de la família. Totes aquestes situacions solen anar acompanyades de certa dosi de nerviosisme i malenconia, de manera que el suport familiar pot resultar de gran ajuda en un moment donat.

Però delegar el treball en professionals pot mitigar bona part de l'estrès associat a aquest procés. D'aquesta manera, no cal preocupar-se per la forma d'embalar i transportar mobles de grans dimensions, caixes, arxivadors o articles fràgils. Les empreses de mudances poden completar el treball d'empacar tota una oficina o habitatge en molt poc temps, amb molta cura i precaució i sense necessitat de cap tipus de supervisió.

 

 

tranquil · litat mental

 

 

ASSEGURAR EL VALOR DE LES PERTINENCES

 

Un altre dels principals beneficis de la contractació d'empreses de mudances per transportar les pertinences d'una llar o lloc de treball és que la majoria ofereix algun tipus d'assegurança. Normalment, s'inclou en el contracte perquè cobreixi, almenys, una part del valor dels béns que s'han de traslladar. També es pot escollir l'opció d'afegir una assegurança addicional, per compte propi o directament amb l'empresa de mudances, si es considera que el del contracte inicial no és suficient.

 

 

valor de les pertinences


PREVENIR LESIONS CORPORALS

 

Les empreses de mudances estan acostumades a desplaçar mobles i objectes pesats diàriament. Poden desenvolupar-se sense problemes quan hi ha ara, escales o espais estrets. Durant una mudança, els esquinços, distensions i esquinços, en general, poden ser bastant habituals. En aquest sentit, l'esquena és precisament la part del cos més afectada durant un trasllat d'aquest tipus. Els professionals de les mudances compten amb l'experiència i l'equip necessari per manejar objectes pesats, a més d'eines útils i apropiades per a tals ocasions. Per exemple, la manca de guants, cinturons per l'esquena, carros i carretons elevadors pot ocasionar problemes posteriors.

Les lesions són, en ocasions, conseqüència de tècniques inadequades , com aixecar càrregues massa pesades. Els treballadors d'aquest tipus de companyies s'asseguren sempre de fer moviments lents, així com d'adoptar la postura correcta, mantenint l'esquena recta en tot moment. Són especialistes amb molta experiència, cosa de la qual no solen tenir els familiars i amics, pel que al contractar s'eviten lesions i perills innecessaris.

 

lesions

 

 

CONSERVAR LES PERTINENCES EN BON ESTAT

 

Empaquetar vaixelles, quadres o documents en arxivadors no revesteix cap problema. Un mateix pot fer-ho fàcilment sense precisar molta ajuda. Però quan es tracta d'aixecar o moure elements pesats i d'enormes dimensions, com armaris, llits o electrodomèstics, és bastant habitual perdre el control de la situació. Això significa que els objectes grans es poden caure, inclinar o girar, el que no només suposa un risc de lesió personal, sinó un dany o trencament per l'objecte en qüestió.

D'altra banda, també es pot espatllar el terra, les portes i parets de l'oficina o habitatge. Una cosa que en principi pot semblar molt senzill, sobretot comptant amb la col · laboració d'amics i familiars, pot implicar després reparacions costoses. En aquest sentit, les empreses de mudances extremen totes les precaucions per evitar mals majors.

bon estat

EVITAR DANYS EN VEHICLES PROPIS O ALIENS

Una vegada que que assoleix treure els objectes grans i pesats fora de l'edifici, és possible que calgui desplaçar a un altre lloc. A no ser que es tingui un automòbil gran, hi ha un risc de dany real per al vehicle. Es pot ratllar l'exterior o, per exemple, espatllar l'interior tractant introduir mobles i objectes de gran envergadura. També cal tenir en compte que la gran majoria dels cotxes i furgonetes no estan dissenyats per transportar material molt pesat.

En aquest cas, caldria demanar una camioneta o llogar un vehicle apte per a aquest tipus de trasllats. És possible que els amics i familiars tinguin algun i que estiguin disposats a cedir durant el temps que duri el trasllat, però, amb seguretat, les empreses de mudances ja compten amb ells en la seva flota.

dany en vehicle

¿FER NOMÉS O AMB EMPRESES DE MUDANCES?

Encara que en principi pugui semblar que una persona sola està capacitada per realitzar una mudança completa i, així, estalviar una mica de diners, cal considerar molts aspectes abans d'embarcar-se en un procés d'aquesta envergadura. De vegades, els companys, veïns i éssers estimats poden ser excel · lents col · laboradors; però, després de considerar tots els factors, la contractació d'empreses de mudances es convertiria en una bona solució . No obstant això, abans de triar-la, cal conèixer l'estat de la seva llicència, els tipus de camions i equip que utilitzen, així com el sistema de fixació de preus i política de cancel · lació.

En qualsevol cas, el temps, l'esforç i el treball físic són qüestions que s'han de valorar quan es tracta de trobar una
companyia de qualitat, que realitzi un treball impecable i que sigui econòmica. El trasllat requereix dies o setmanes abans d'embalar llibres, mobles, vaixelles, ordinadors i arxivadors. Les empreses de mudances amb experiència són capaços de empacar totes les pertinences amb rapidesa, a més de traslladar i posar-les en el lloc adequat amb absoluta professionalitat.

¿Et sembla interessant? ¡Comparteix-ho!
Vols un pressupost?
altres temes interessants
últims missatges
Imagen de seguimiento