Vols saber els avantatges de les mudances internacionals? Comprèn així per què Shakira es muda tant<< tornar
CreacomDimarts, 30 de Setembre de 2014

mudanzas traslado mudanzas baratas barcelona mudanzas internacionales

Tothom vol visitar llocs nous, llocs on poder conèixer noves cultures i costums. Viatjar ens aporta una gran riquesa de coneixements que adquirim amb les experiències que vivim al nou lloc a través de la interacció amb la gent. No obstant això, passa una cosa diferent quan parlem de mudances internacionals, ja que aquesta decisió sobre si traslladar-se a un altre país mai és fàcil. Un d'aquests llocs ideals per realitzar mudances barates és Barcelona, ​​mostra d'això són les mudances constants de Shakira. L'exitosa cantant es va mudar a Barcelona el 2011 en iniciar la seva relació amb el futbolista del Barcelona, ​​Gerard Piqué. Des d'aquest moment, la colombiana no ha deixat de viatjar i traslladar-se a altres destinacions per motius laborals. Los Angeles, Miami o Colòmbia han estat alguns dels trasllats que ha hagut de fer Shakira des que es afincara definitivament a Espanya . La cantant és un clar exemple de les facilitats que comporta contractar una empresa especialitzada en mudances internacionals per trasllat.

Shakira i Barcelona

 

 

PER QUÈ ENS COSTA TANT prendre la decisió de mudar-nos?

 

Una de les tasques més complicades per a una persona és sospesar els avantatges i desavantatges que comporta aquesta decisió de canvi, ja que normalment s'associa a la por ia la inseguretat. A molta gent li fa por el no saber què pot passar realment al viure en una altra ciutat i deixar enrere tot el que ja coneixia. No obstant això, no s'ha de concebre d'aquesta manera, ja que una mudança sempre està planejada com millora en l'habitatge, relacions socials, per raons laborals ... motius variats però que tenen un fi en comú: millorar l'estil de vida d'una persona.

I és que cal tenir en compte que les mudances són el més estressant que hi ha després de la mort d'un familiar estimat . Segons un estudi britànic, el 75% de persones afirma que mudar-se li suposa molt estrès. Aquest canvi genera angoixa, ja que en la majoria dels casos va associat juntament amb més problemes: les conseqüències de la mudança a l'entorn privat de la persona. A més també dependrà molt de la situació (si està solter, casat, amb fills ...).

La pena per deixar enrere records que han viscut és una altra de les inseguretats que provoquen les mudances internacionals, ja que molta gent s'aferra a un sentiment viscut en un determinat llar i als objectes que el conformen.

 

 

ens costa mudar-nos

 

 

 

 

AVANTATGES DE CONTRACTAR UNA EMPRESA PROFESSIONAL PER A LA TEVA MUDANÇA


A causa de la preocupació que comporta el procés de canvi és recomanable contractar un servei professional que s'encarregui d'alleujar aquesta sensació de caos i que disminuirà totes les responsabilitats. D'aquesta manera, podrà començar a relaxar-se i, finalment, començar a gaudir de la perspectiva de la vida a la seva nova llar, centrant-se en el futur al costat de la gent que vol.

 

oblidar la preocupació per la mudança

 

 

 

QUINS SERVEIS OFEREIX UNA EMPRESA DE MUDANCES INTERNACIONALS?

 

Les empreses de mudances t'asseguren un trasllat ràpid i segur dels teus mobles i objectes més preuats. Amb només fer una crida a les empreses, el departament comercial et visitarà al teu domicili o empresa sense cap cost i avaluarà les característiques del seu trasllat per oferir-te un pressupost per escrit, homologat, ferma i tancat. les empreses cobreixen trasllats nacionals i fora de la nostra frontera , ja que en la majoria de les ocasions tenen col · laboracions associades amb qualsevol part del món i amb total garantia.

 

serveis empresa de mudances

 

 

QUIN ÉS EL PROCÉS DE LA MUDANÇA?

 

El procés de mudança per a aquestes empreses consisteix, en primer lloc, a fotografiar cadascuna de les estances de casa teva, per així veure la distribució dels objectes personal de mobles, quadres i objectes i recrear de la manera més semblant possible. D'aquesta manera, i si així ho demana el client, els professionals en mudances internacionals s'encarregaran de col · locar tot tal qual estava. A més aquestes mateixes empreses s'encarreguen de desmuntar i tornar a muntar els mobles, estalviant-nos una de les tasques més laborioses en un trasllat, que requereix de molt temps i esforç. mudances professionals

 

QUINS AVANTATGES TÉ CONTRACTAR A PROFESSIONALS PER A LA MUDANÇA?

 

En una mudança, el moment més delicat es troba en el trasllat dels objectes d'un lloc a un altre, ja que és possible que es puguin danyar els més delicats de la casa. No obstant això, si contractes una empresa per a això, els professionals s'encarregaran de portar a la nova llar tots els objectes, tal com els van trobar a empaquetar. De fet, és el mateix transportista qui assumeix, en virtut del contracte l'obligació de transportar la mercaderia d'un lloc a un altre, de manera que no t'has de preocupar per res. A continuació enumerarem els avantatges de contractar un servei professional:

 

- Seguretat

 

La possible pèrdua, trencament o deteriorament dels teus objectes és la conseqüència més temut pels clients, per això la contractació d'aquest servei et permet tenir els teus objectes personals ja que l'empresa ha professionals que saben com empaquetar els seus articles. De la mateixa manera, també disposa d'un vehicle adaptat perquè els estiguin lligats i embalats, a fi que no es deteriorin en el viatge. A més els mateixos treballadors, acostumats a fer aquesta tasca, saben com col · locar cadascun dels objectes, desmuntar i tornar a muntar perquè tot quedi tal i com estava abans de realitzar el trasllat. En la càrrega dels mobles sabran, a més, com subjectar. D'aquesta manera, ens estalviarem esforç físic, temps i seguretat en els nostres objectes. De tota manera, si sorgís algun accident l'empresa de mudances es faria responsable dels danys, ja que posseeix una assegurança davant de fets fortuïts.

embalatge mudança

 

- Personalització

 

Cada mudança es personalitza en funció de les exigències del propi client, ja que si desitges embalar tu mateix els efectes personals, podràs sol · licitar a l'empresa el material d'embalatge que necessitis amb antelació i, un cop ho tinguis preparat, trucar perquè acudeixin a recollir el dia i l'hora que tu vulguis. Si et decantes per aquesta opció, el ​​més recomanable és etiquetar totes les caixes amb molt de compte i escriure on ha d'acabar cadascuna de les caixes a la part superior i als costats, per saber com apilar per al transport i que els objectes que contenen les caixes no resultin danyats.

Un altre dels consells és embalar la caixa amb les coses realment essencials perquè, un cop instal · lada, disposis d'aquells objectes primordials en el dia a dia des del primer moment en què arribes a la teva nova llar, com tovalloles, llençols o accessoris personals d'higiene. Si així ho decideixes, l'ideal és que es empaquen totes les coses que van en el mateix ambient dins d'una mateixa caixa i etiquetar per tenir-lo identificat. A l'hora d'embalar també serà molt útil tenir un punt de la casa on es realitzi l'embalatge, així s'evitarà que es escampin tots els paquets a casa. Un altre dels consells pràctics és aferrar-se als paquets essencials per no perdre aquests objectes imprescindibles que et faran la vida una mica més fàcil els primers dies a la teva nova llar.

- Estalvi


L'estalvi és una altra de les bases amb què compta contractar professionals, ja que si la mudança la realitza una persona de manera independent, al final resulta més car. Cal ser conscients des del primer moment de calcular totes les despeses possibles, despeses que van des dels materials d'embalatge com cordes, caixes de cartró, cinta aïllant o bosses, fins el vehicle adequat per al transport dels mobles. En aquest cas, s'hauria d'aconseguir una furgoneta o camió, depenent del volum d'objectes.

estalvi mudança

- Rapidesa

Amb la contractació d'una empresa de mudances internacionals aconseguirem fer el trasllat de forma ràpida. A més si es tracta del trasllat d'una empresa, s'encarreguen de fer-ho de manera ràpida per tal que l'activitat de l'empresa no es paralitzi i d'aquesta manera continuï funcionant. Si per contra, es tracta d'una llar i el nou domicili no està disponible, les empreses de mudances barates a Barcelona ofereixen, a més, servei de guardamobles, perquè els usuaris o famílies dipositin els estris durant el temps que sigui necessari amb la màxima seguretat. Així mateix, la família pot visitar, sempre que ho desitgi, les instal · lacions per verificar l'estat dels seus efectes personals, afegir alguna compra o retirar algun article d'última hora.

Per tot això si de veritat el teu lloc està en un altre racó de la ciutat, del país o en un altre continent, no dubtis a contractar el servei d'aquestes empreses de mudances internacionals que et facilitaran la teva mudança. Tot i que cal recordar que sempre és convenient comprovar que l'empresa de mudances estigui inscrita en el registre d'empreses de mudances de la Direcció General de Transports i, alhora demanar informació sobre si l'empresa està en possessió de l'autorització especial per a la realització del servei de mudances.

¿Et sembla interessant? ¡Comparteix-ho!
Vols un pressupost?
altres temes interessants
últims missatges
Imagen de seguimiento