Mudança de la meva botiga o el meu negoci

Realitzar una mudança no passa cada poc temps, i és per això que cal donar-li la importància que requereix perquè el pla surti bé.

 

En la majoria dels casos, quan es decideix traslladar el comerç d'una botiga a una altra és perquè s'ha trobat un local més barat, es necessita un més gran perquè el de sempre s'ha quedat petit (es contracta personal o es necessita un magatzem més gran) o, potser, es busca simplement el fet de poder tenir una distribució diferent i més adequada per al negoci.

 

No hi ha només de pensar en característiques com la superfície, la llum natural que entra, distribució, etc. que beneficiïn a l'empresari, sinó que també caldrà decidir quin espai pot adequar-se més a l'expectativa esperada del client.

Mudança de la meva botiga o el meu negoci
Imatge cortesia Flickr®
Vols un pressupost?

QUAN FER LA MUDANÇA DE LA MEVA BOTIGA

 

També cal planificar quan és el millor moment per fer el canvi.

L'estiu és un bon moment per fer-ho, així, encara que gastis temps de vacances podràs atendre durant tot l'any laboral als clients sense problemes.

 

S'estima que en l'època estival el nombre de mudances s'eleva un 20% respecte a la temporada hivernal, es té més temps ia més el clima facilita que els ítems arribin en el millor estat possible.

 

 

Imatge cortesia de Flickr ®

QÜESTIONS A TENIR EN COMPTE PER mudar MEU NEGOCI

Mudanza tienda o negocio

Imatge Tecnicmoving

En qualsevol d'aquests casos cal sospesar els pros i els contres de la mudança i, un cop decidits, sospesar els serveis de la mudança de la botiga.

 

Quin material cal traslladar? És fràgil o potser no cal un tractament especial? L'enumeració i organització de cada objecte ha d'estar clarament definit.

 

Una altra qüestió a notificar és el moviment geogràfic que suposarà aquest desplaçament, pot ser que desitgi una mudança local, nacional o internacional.

 

En el cas dels desplaçaments internacionals els avantatges de la contractació per a aquest servei d'una empresa de mudances es multipliquen, ja que resulta molt més econòmic.

 

AVANTATGES DE CONFIAR EN ELS PROFESSIONALS

Els avantatges que aporta el delegar aquesta quantitat de treball a una empresa especialitzada en mudances són múltiples. L'estrès pot considerar inexistent, ja que s'estalvia un temps molt valuós que pot usar-se per tramitar una altra sèrie de gestions. A més, el més probable és que no tingui capacitat física per transportar tot el material del negoci.

El dipositar una cosa de gran valor a desconeguts costa molt (especialment als empresaris) però és necessari per a una correcta gestió de l'inventari. La confiança de l'empresa de mudances, un bon sistema de logística, evitar pèrdues de material, el recompte i supervisió del magatzem i altres estris són condició 'sine qua non' per tenir-ho tot controlat.

mudanzas profesionales

PASSOS PER A LA MUDANÇA DE LA MEVA BOTIGA

A continuació, s'exposa cada un dels processos que comporta la mudança d'una botiga, en cas de no saber com realitzar o si es volen fer modificacions d'última hora cal consultar amb l'empresa contractada per acostar postures:

1.

Abans que l'empresa comenci a recollir el material i segueixi amb la càrrega als camions, cal fer un inventari de tot objecte que conté un local, si s'ha tingut una correcta gestió amb anterioritat resultarà més fàcil realitzar aquesta activitat. Després d'actualitzar aquest recompte, cal empaquetar per ordre numèric i crear un "magatzem" de caixes.

2.

Si el client no sap com embolicar de la millor manera el material, l'equip de professionals especialitzat en mudances s'encarregarà de realitzar aquest servei. La lògica és que ha de reduir el més possible el moviment durant el transport per així eliminar el risc de danys i trencaments. Hi ha diferents tipus de caixes segons les característiques dels materials a traslladar.
3. És bastant aconsellable, especialment quan es tracta de mercaderia valuosa com tecnologia, vidres o artesanies, el contractar una assegurança de mercaderies en trànsit per poder evitar possibles disgustos. En tot trasllat succeeixen pèrdues, trencaments i altres sèries de successos que originen contratemps a l'hora de començar de zero el negoci al local nou; si no hi ha una determinada mercaderia, no es podrà atendre uns clients en concret.
4. Un cop realitzat tot l'anterior es procedirà a la càrrega i al transport de l'inventari. Les empreses expertes en mudances tenen mesures concretes per assegurar possibles contratemps amb la mercaderia durant el trajecte. Aquest transport pot ser terrestre, marítim o aeri, per la qual cosa cal comprovar les diverses tarifes i triar la que doni més confiança i ofereixi el millor preu.
5. Arribant al final del procés i, un cop portat al nou local comercial, es disposarà a la descàrrega ia treure tots els embalatges i proteccions aplicades. Un cop a la botiga, cal repassar el material fent un nou repàs de l'inventari amb el que va sortir de la botiga origen, si s'ha fet a la perfecció, estarà tot el registrat anteriorment en la llista. Ja només queda col·locar tot a la botiga i aprofitar la distribució el millor possible.

El que més confiança dóna als empresaris que realitzen mudances del seu comerç és el compliment dels terminis. Si una empresa de trasllats a més de proporcionar seguretat proporciona fiabilitat, compleix amb dos dels requisits més importants perquè el client quedi el més content possible.

Atès que una mudança suposa molt estrès per al qual la viu, que el procés es dugui a terme en el temps acordat tranquil·litzarà molt al contractant.

Aquestes empreses es dediquen a les mudances de tot tipus i entenen de la importància d'aquestes; el triar una que doni tranquil·litat és un altre bon motiu per poder dormir durant aquests dies.

 

Saben que aquest traspàs pot suposar un canvi en la vida de l'altra persona i, per això, posen tota la cura en que surti bé.

la mudanza de tu tienda

 

 

CONSELLS PER A LA MUDANÇA DE LA TEVA BOTIGA

 

Altres consells per deixar lligats tots els caps i que de vegades poden passar-se per alt són:

Donar de baixa els serveis del local o oficina avisant a les companyies de l'aigua, la llum, o Internet respectivament. Es realitzaran els pagaments convenients també a l'arrendador del local, si es torna la fiança es pot aprofitar per pagar la del nou lloc, de manera que no suma una despesa extra.
Planificar com s'ha d'exercir l'activitat comercial durant el procés de la mudança, ja que, depenent del nombre i pes de coses a moure, es trigarà més dies o menys. Atès que són pocs dies, és bastant comú que es facin gestions administratives (que és l'únic que pot fer-se en aquest tram del període) des de casa i anar a les institucions públiques a tancar permisos.
Potser pot ser un bon moment per tirar coses que omplen el local i desaprofiten l'espai. Ja que és un nou lloc, pot aprofitar-se per donar-li un aire nou, això ajudarà a augmentar la motivació i la il·lusió de cara al futur.
La documentació legal de l'empresa, és a dir, els llibres comptables i altres arxius que facin referència a l'activitat que s'exerceixi és millor tenir-los un mateix i mai incloure'ls en els paquets de mudança.
Encara que sigui evident, cal recordar que cal deixar fet el pagament del lloguer del local origen i tenir les claus de l'oficina destinació perquè es pugui procedir a la introducció dels materials.
Cal canviar el domicili de l'empresa, ja que l'activitat es realitza en un lloc diferent. És important saber quins papers cal canviar i quins tràmits administratius suposa a nivell empresarial el canvi de lloc.

Cada vegada més empreses a causa de les polítiques de Responsabilitat Social Corporativa tenen més en compte el medi ambient, amb aquests codis de bones pràctiques s'aconsegueix, en aquest cas concret, que els residus que puguin trobar-se de certs materials inútils dels quals cal desfer- els portaran al corresponent punt de reciclatge.

Una bona empresa de mudances també ha de tramitar els permisos necessaris per a la realització d'aquestes. És el cas de zones blaves i verdes, talls de carrer, aparcament en vies públiques, etc. Això estalvia temps, no cal investigar certs permisos o concessions de trànsit.

El personal que faci la mudança ha d'estar qualificat per al maneig dels materials.

La tasca de carregar amb una mica delicat requereix de formació i experiència per a la seva millor col·locació i transport, quants més operaris hi hagi millor i més ràpid podrà ser tot el procés.

Aquests operaris poden realitzar el servei desmuntant el mobiliari de grandàries gran o fer-ho amb grues elevamobles, elevadors d'estris i pujar els mobles per la façana.

mudanzas profesionales de tu negocio

CONFIA EN TECNICMOVING

Amb tot l'exposat s'arriba a la conclusió que és millor externalitzar aquesta gestió i acudir professionals, els inconvenients són mínims en comparació amb els avantatges que proporciona una empresa de mudances.

En definitiva, el millor és confiar en l'empresa contractada per a la logística del material, tan sols fent una gestió de supervisió es facilitarà la localització de cada ítem en el moment en què calgui desembalar.

Una mudança pot ser una experiència molt fàcil si es manté la capacitat d'ordre, de tranquil·litat i d'organització.

¿Traslladades el teu negoci? ¿Mudes la botiga?
últims missatges publicades
El que et pot oferir una empresa de mudances de Barcelona
Publicat elDimecres, 16 de Setembre de 2015per
Cercar una empresa de mudances de Barcelona que compti amb una bona reputació entre els veïns de la ciutat és una tasca fonamental que has de fer perquè el procés de canviar de casa o traslladar estris no et resulti traumàtic.
Mudances internacionals: llebre o tortuga
Publicat elDimecres, 2 de Setembre de 2015per
Les mudances internacionals són un fet habitual en el món d'avui. Els continus canvis en l'entorn sociocultural (facilitat per a llargs desplaçaments, canvis estructurals en el concepte de família, mobilitat laboral, etc.) forcen freqüents desplaçaments no només de persones sinó també d'estris.
Pàgines d'anuncis amb mudances barates o empreses de mudances fiables?
Publicat elDimecres, 15 de Juliol de 2015per
Els processos de mudances, siguin econòmiques o no, a Barcelona, ​​es poden produir per molt diverses situacions: des d'un canvi de domicili per motius laborals, una ampliació familiar que requereix una casa més gran o, simplement, el desig de buscar un altre barri que s'ajusti millor a les necessitats dels seus membres.
Com aprofitar-se de les mudances barates a Barcelona és un bon pla
Publicat elDimecres, 8 de Juliol de 2015per
L'estiu és, segons sembla, un moment propici per a les mudances. Molta gent aprofita el bon temps i les vacances per dur a terme una mudança. Solem tenir més temps, sembla un moment menys molest per als veïns, hi ha més hores de llum ia més hi ha menys trànsit a la ciutat. És el teu cas?
Com una empresa de mudances a Barcelona pot canviar la vida
Publicat elDimecres, 1 de Juliol de 2015per
Si la teva rutina ha començat a atabalar o sents que la teva vida professional s'ha estancat, un canvi d'aires pot ser la resposta que necessites als teus problemes.
El mètode per demanar pressupost per mudances internacionals a Barcelona
Publicat elDimecres, 17 de Juny de 2015per
Les mudances a Barcelona constitueixen un servei recurrent. No en va, la ciutat comtal és una capital dominada pels frenètics ritmes de vida i una alta densitat de població.
Contractar una mudança a Barcelona significa contractar una mudança segura
Publicat elDimecres, 10 de Juny de 2015per
Avui en dia, mudar-se d'una ciutat a una altra ja no resulta un contratemps o incomoditat. El transport de mobles i objectes es pot fer de moltes maneres, però la que garanteix una major seguretat és la contractació d'una empresa de mudances especialitzada i professional.
Els diàlegs més graciosos o absurds abans, durant i després d'una mudança a Barcelona
Publicat elDimecres, 3 de Juny de 2015per
Les mudances barates a Barcelona responen a les nostres necessitats de moure mobles i objectes entre diferents llocs. Es tracta d'una ciutat amb milions d'habitants i on es produeixen milers de desplaçaments i moviments diàriament.
Mudances a Barcelona: Que fem amb els mobles i grans electrodomèstics?
Publicat elDimecres, 20 de Maig de 2015per
La tranquil·litat de la nostra llar perilla quan arriba el fatídic dia en què ens hem d'enfrontar a una mudança. Els motius són molts: un canvi de treball, busquem ampliar la família i necessitem una casa més gran o, simplement, hem decidit canviar d'aires i conèixer nous entorns.
Com les mudances econòmiques a Barcelona s'han posat de moda
Publicat elDimecres, 13 de Maig de 2015per
Amb l'estiu i la nova etapa per al mercat immobiliari comença una època de mudances i trasllats per moltes motivacions, des de canvis de residència temporals, un nou treball o simplement perquè t'has adonat que estàs cansat del teu habitatge i busques una zona més bonica i còmoda per viure.
17 maneres de fer-se ric amb una mudança a Terrassa
Publicat elDimecres, 6 de Maig de 2015per
Una mudança a Terrassa pot ser una fantàstica manera de seguir prosperant en la vida d'una parella. Si comptes amb un alt nivell adquisitiu, és segur que a Terrassa pots augmentar el teu nivell de vida, ja que es tracta d'una ciutat que compleix tots els requisits per millorar les condicions de qualsevol projecte en parella
Com salvar el teu matrimoni gràcies a les mudances econòmiques a Barcelona
Publicat elDimecres, 15 de Abril de 2015per
Les mudances econòmiques a Barcelona estan de moda, sense perdre qualitat durant el procés. Es tracta d'una de les àrees amb més població d'Europa i una major activitat econòmica.
El que canviés en la teva vida amb una mudança a Girona
Publicat elDimecres, 8 de Abril de 2015per
Hi ha persones que opinen que les oportunitats només es donen una vegada en la vida i cal saber aprofitar-les. També hi ha altres que no estan d'acord amb això i, sent més optimistes, entenen que les segones oportunitats existeixen.
El que seria el món sense empreses de mudances barates a Barcelona
Publicat elDimecres, 1 de Abril de 2015per
Mudar-se de casa, d'oficina ... Qui no ho ha fet alguna vegada? Hi ha nombroses raons per mudar-se, la situació econòmica millora i vam decidir mudar-nos a una casa més gran o un barri que ens ofereixi millors expectatives o ens agradi més, que simplement ens enxampi més a prop de la feina o que la família creixi i necessitem més espai.
Perquè és més interessant traslladar-se a Barcelona que a Lepe
Publicat elDimecres, 25 de Març de 2015per
El lloc de residència resulta determinant. La fama d'un lloc pot marcar les oportunitats d'una persona i la imatge que ofereix a l'exterior.
Com triar una empresa de mudances internacionals ens ajudarà a viure millor
Publicat elDimecres, 18 de Març de 2015per
La vida, les situacions, les ambicions o els desitjos porten al personal d'un lloc a un altre. A vegades, arriba el moment de mudar-se i començar una nova etapa, potser, en un país diferent. Una mudança pot ser, de per si, una mica terriblement fatigós i estressant però, si a més s'està canviant de país, pot haver-hi encara més complicacions.
20 raons per les quals has de mudar a Barcelona
Publicat elDimecres, 11 de Març de 2015per
Amb un ritme propi. Així funciona Espanya a ulls dels estrangers. Un ambient més relaxat, temps per a un mateix -amb longeves costums com la migdiada, lloada ja per l'OMS pels seus resultats saludables- o les propietats de la dieta mediterrània són algunes raons que conviden a quedar-se o traslladar-se al territori espanyol. El país aporta qualitats diferenciadores davant d'altres entorns propers.
Cervesa i pizza: alimentació obligatòria durant una mudança barata?
Publicat elDimecres, 4 de Març de 2015per
Us mudáis. És un canvi important. Ningú diu que sigui fàcil però segur que sortirà molt bé. Si les coses es fan amb temps suficient i es planifiquen adequadament, el resultat està pràcticament garantit
Viu la teva mudança a Barcelona l'estil de 50 ombres de Grey
Publicat elDimecres, 25 de Febrer de 2015perCreacom
50 Ombres de Grey és, sens dubte, un dels fenòmens literaris més impactants dels últims anys. Recentment s'ha estrenat la pel·lícula que ha estat un èxit mundial. Però com algú amb tants recursos com Christian Grey ha aconseguit traslladar els seus objectes més valuosos cap a la seva murri racó? Com pots tu també aconseguir el mateix tipus de servei que Christian Grey per a la teva mudança a Barcelona?
Les mudances dels horrors
Publicat elDimecres, 18 de Febrer de 2015perCreacom
Tots nosaltres, en algun moment de la nostra vida més llunyà o més proper, hem d'enfrontar a un procés tan complex com important. Això si no és més d'una vegada en la vida. Parlem de les mudances, aquest crucial període en què ens traslladem a un altre llar i, després nosaltres, portem totes les pertinences materials que hem anat acumulant fins a la data.
13 problemes comuns en les mudances d'empreses
Publicat elDimecres, 11 de Febrer de 2015perCreacom
Si ja és difícil mudar-se de domicili, el tràmit es complica quan es canvia de domicili l'empresa. I és que als problemes afegits d'una mudança normal, s'uneixen el traslladar a més persones i la necessitat de fer-ho en poc temps, per causar el menor inconvenient als clients i que el canvi no repercuteixi en la rendibilitat de l'empresa.
15 pel · lícules amb mudances inoblidables - 2
Publicat elDimecres, 4 de Febrer de 2015perCreacom
Molts ens hem vist aclaparats davant la perspectiva d'una mudança. Massa trastos de recollir, gestions de realitzar i preocupacions d'atendre, a més dels problemes posteriors que puguin sorgir.
10 senyals que t'indiquen que has de mudar
Publicat elDimecres, 28 de Gener de 2015perCreacom
Són molts els motius pels quals, potser, hagis de mudar algun dia. Potser et independices de casa dels teus pares, que la teva família feliçment hagi augmentat, potser hagis canviat de treball i vulguis viure més a prop, etc. Fins i tot per què no mudar-se per caprici?
10 senyals que t'indiquen que has de mudar
Publicat elDimecres, 21 de Gener de 2015perCreacom
Mira al teu voltant. T'agrada la vida que portes? No, no es tracta d'una pregunta trampa. Per contestar no cal que pensis massa, de fet, la clau està en el que sentis. Si et trobes a tu mateixa definint la teva vida com fàcil i còmoda, és clar: necessites canvis urgentment.
10 senyals que t'indiquen que has de mudar
Publicat elDimecres, 14 de Gener de 2015perCreacom
Avui és un dia qualsevol. Treus el cap a la finestra, mires cap a fora, després tornes enrere i contemples l'espai en el que estàs vivint. En el teu interior sents que ha arribat el moment de canviar: aquest ja no és el teu lloc.
Any nou, casa nova, reptes nous. - 1
Publicat elDilluns, 5 de Gener de 2015perCreacom
El viatge dels Reis Mags cap al portal de Betlem constitueix, a més d'una espectacular travessia, una història que encara causa fascinació entre els que l'escolten. Són encara molts els misteris i confusions que existeixen sobre aquest viatge. No obstant això, la documentació i els relats recopilats durant anys sí que permeten treure certes conclusions relatives a les característiques d'un viatge que revesteix la condició de mític
Any nou, casa nova, reptes nous.
Publicat elDimarts, 30 de Desembre de 2014perCreacom
S'aproxima el cap d'any i arriba el moment de fer balanç. Has aconseguit els teus objectius? Et sents realitzat o per contra creus que l'any ha passat sense pena ni glòria, sense al·licients o que podries haver fet alguna cosa més?
Publicat elDimarts, 23 de Desembre de 2014per
Potser avui us sorprengueu amb la història que us explicarem, però es tracta d'un relat molt poc conegut que va succeir fa uns quants anys i del qual encara no havíem pogut explicar res, ja que teníem ordre de guardar el secret fins aquest Nadal. El protagonista d'aquesta aventura es diu Nicolás, encara que potser vosaltres el conegueu més com Pare Noel.
Perquè les mudances barates a Barcelona són millors que la Nocilla
Publicat elDimecres, 17 de Desembre de 2014perCreacom
La vida es un canvi constant. Al llarg de la nostra vida ens veurem obligats a realitzar més d'una mudança. Algunes vegades serà per un motiu emocionant, una invitació a l'aventura d'una nova vida que triem iniciar, ja sigui per un matrimoni, perquè vam marxar fora per motius d'estudis, o perquè ens vingui de gust a un canvi d'aires ...
Consells i eines per a una mudança perfecta
Publicat elDimecres, 10 de Desembre de 2014perCreacom
Hi ha moments en què és necessari un trasllat. Bé perquè l'oficina es queda petita o perquè l'activitat s'ha reduït i és prioritari estalviar amb la mida del local; aquest moment, lluny de ser un problema, pot suposar una sèrie d'avantatges ...
El meu mudança internacional des de Barcelona
Publicat elDimecres, 3 de Desembre de 2014perCreacom
Tot va començar una nit plujosa, després un d'aquests dies esgotadors a l'oficina i després de portar ja massa temps sense fer una de les meves necessàries escapades a la muntanya per descontaminarme de tanta pol·lució urbana. Va caure davant els meus ulls, mentre canviava els canals de la televisió sense massa entusiasme, un programa que em va obrir de nou la il·lusió i la ment ...
[Vídeo] Com fer l'embalatge de la vaixella per a la teva mudança
Publicat elDimecres, 26 de Novembre de 2014perCreacom
Traslladar-se a una nova casa sol constituir un motiu d'emoció i alegria tot i que, si no es planifica de la forma deguda, la mudança pot comportar complicacions i presentar bastants molèsties i inconvenients. I és que una mudança sense una correcta organització pot esdevenir una mala experiència i provocar algun que altre disgust ...
3 històries misterioses sobre les mudances
Publicat elDimecres, 19 de Novembre de 2014perCreacom
Desenganya't, tard o d'hora hauràs de fer alguna mudança. Bé, això o et converteixes en una d'aquelles persones que es passen la vida vivint a casa dels seus pares, tiradito al sofà i jugant a la videoconsola ...
Els objectes més rars mai desplaçats en una mudança
Publicat elDimecres, 12 de Novembre de 2014perCreacom
Quan algú es desplaça per motius de treball o merament personals a un altre lloc, ha de portar totes les seves pertinences si. I no sempre es tracta de merament objectes ...
15 pel · lícules amb mudances inoblidables - 1
Publicat elDimecres, 5 de Novembre de 2014perCreacom
Des de 2008 patim una crisi econòmica que ha obligat a moltes persones a marxar d'Espanya per 'intentar-fora', cosa que els fa pensar en mudances internacionals. No obstant això, no és la manca de treball l'única raó de pes per anar-se'n a viure a l'estranger, fer-ho per plaer, per aventura o per ganes d'aprendre és mil vegades més excitant ...
La guia de la mudança per a principiants
Publicat elDimecres, 29 de Octubre de 2014perCreacom
Un trasllat sempre és un moment decisiu. Implica un canvi en la vida ple de sensacions. Però aquesta voràgine de transformacions guarda un moment en comú que suposa molt estrès ...
15 pel · lícules amb mudances inoblidables
Publicat elDimarts, 21 de Octubre de 2014perCreacom
Al cinema, com en la vida real, la gent també realitza mudances de manera generalitzada. Motius de treball, un canvi d'aires, un desig de trobar-se amb un mateix i retornar a la natura constitueixen algunes de les causes principals. En algunes ocasions, la cosa no va funcionar tan bé com hauria de ...
La guia de Darth Vader per a la mudança
Publicat elDimecres, 15 de Octubre de 2014perCreacom
Estàs fart de viure en l'Estrella de la Mort i vols canviar de residència per anar a viure a qualsevol galàxia molt, molt llunyana?
Mudances internacionals: la sireneta Ariel canvia de llar
Publicat elDimarts, 7 de Octubre de 2014perCreacom
Hi havia una vegada una princesa que vivia en el seu impressionant castell sota el mar. Aquesta princesa es deia Ariel i era coneguda mundialment com La Sireneta. Ella va pensar en casar-se amb el seu amant i mudar-se. Mans a l'obra ...
Vols saber els avantatges de les mudances internacionals? Comprèn així per què Shakira es muda tant
Publicat elDimarts, 30 de Setembre de 2014perCreacom
Tothom vol visitar llocs nous, llocs on poder conèixer noves cultures i costums. Viatjar ens aporta una gran riquesa de coneixements que adquirim amb les experiències que vivim al nou lloc a través de la interacció amb la gent. No obstant això
Trasllat d'oficina o habitatge: s'ha de fer sol o amb empreses de mudances?
Publicat elDimarts, 23 de Setembre de 2014perCreacom
Actualment, i donada la situació econòmica i laboral, haver de marxar de la ciutat o treballar a molts quilòmetres del lloc de residència és una realitat. En altres ocasions, aquests trasllats són forçosos a causa de forts canvis climàtics i catàstrofes naturals.
El que sempre passa a les mudances, vulguem o no
Publicat elDimarts, 16 de Setembre de 2014perCreacom
Ha arribat el gran dia i ja per fi ets a la teva nova casa. Portaves planejant-ho molt de temps pel que no et pots creure que hagi acabat tot pràcticament sense adonar-te'n. La mudança ha anat perfecte 'i sense cap complicació!
Imagen de seguimiento