Mudances a Barcelona

Mudança Barcelona

Canviar de casa cap o des de Barcelona sempre és una cosa apassionant, divertit. És posar en marxa una nova aventura, nous projectes, un canvi de vida, fins i tot de barri o de ciutat.

Només hi ha un aspecte més complex a l'hora de canviar de domicili: la mudança. No és del gust de ningú, però a més, realitzar una mudança a una gran ciutat com Barcelona pot ser tota una aventura. No obstant això, et proposem diverses fórmules perquè la mudança resulti menys conflictiva.

Demana un pressupost per al teu mudança a Barcelona

Complexitats de les mudances de Barcelona

Són nombrosos els motius que poden complicar una mudança a una gran ciutat. Cadascuna té les seves particularitats.

En el cas de Barcelona el trànsit, els estrets carrers en bona part dels barris més demandats pels llogaters o els tràmits davant l'administració que es necessiten per realitzar un trasllat, poden fer que el canvi de casa o d'oficina es torni difícil .

Mudança Barcelona

Imatge cortesia de Flickr ®

Solució a la mudança a Barcelona


No hi ha necessitat de començar la nova vida amb aquestes dificultats. La solució és ben senzilla, només cal contactar amb Tecnicmoving, empresa experta en mudances a Barcelona i oblidar-se de tots els problemes que puguin venir parells.


Ells s'encarregaran del trasllat, amb total garantia i el llogater tindrà tots els seus estris a la nova casa quan arribi. Proporcionen mudances personalitzades en funció de les necessitats de cada persona.

Abans de la mudança

Les mudances a Barcelona s'han de programar amb certs dies d'antelació.

El primer és posar-se en contacte amb l'empresa que es va a encarregar de fer el trasllat per coordinar el servei.

A més, en ser experts en aquest tipus d'activitats aconsellaran al client i el guiaran durant el procés perquè no hi hagi sorpreses d'última hora.

També és important comunicar-se amb les empreses subministradores de llum i aigua per saber si estarà tot a punt el dia de la mudança.

Mudança Barcelona

Imatge cortesia de Flickr ®

Tràmits de mudances a l'Ajuntament de Barcelona


A l'hora de fer un trasllat cal tenir en compte que s'ha de sol·licitar a l'Ajuntament de Barcelona el permís pertinent per estacionar al carrer mentre es pugen i baixes les caixes i els mobles al domicili, sense por que en un moment determinat la grua s'hagi portat el vehicle.


A la Barceloneta, per exemple, els carrers són molt estrets, de manera que no és fàcil estacionar i de no comptar amb autorització pot ser complicat trobar on deixar el cotxe o camió de mudança. El permís municipal és imprescindible, fins i tot la mudança pot no només requerir el permís, sinó també la col·laboració de la Guàrdia Urbana per regular el trànsit durant les hores que duri la mudança.


No cal traslladar-in situ a l'Ajuntament per fer aquests tràmits, es pot fer via online amb el certificat digital o pot deixar-se en mans de Tecnicmoving.

Consulta la informació meteorològica


El temps que hagi de fer el dia de la mudança és important, així com la temporada de l'any en que coincideixi. Res millor que consultar la informació meteorològica amb previsió.


Si el nou allotjament està prop de la platja de la Barceloneta o El Bogatell no és bona idea fer el trasllat un dia que faci bon temps, perquè coincidirà amb la presència massiva de banyistes en els arenals de la Ciutat Comtal.

Mudança Barcelona

També és important ajustar els horaris.


Per exemple, si el nou domicili és al Raval i és estiu cal procurar evitar l'última hora de la tarda o al migdia, quan més gent hi sol haver al carrer. El moment de la migdiada, si la calor ho permet, és l'idoni.


També és important evitar els horaris de càrrega i descàrrega dels comerços, per no crear massa embotellament ni possibles conflictes amb altres conductors i / o veïns.

 

 

 

Planifica la ruta


El trànsit a Barcelona pot resultar caòtic, especialment en determinats moments del dia. Per evitar queda aturada en una caravana de cotxes a la rond de Dalt durant hores, res com planificar la ruta a seguir.

 

Cal tenir en compte qüestions com ara l'hora a la qual es farà el trasllat i els carrers per les quals es transitarà. Els punts més conflictius de Barcelona, ​​especialment a primera hora del matí com la Meridiana oa última de la tarda per la Diagonal, coincidint amb l'inici i el final de la jornada laboral, han de tractar d'evitar.

 

 

 

Punts conflictius per transitar per Barcelona


Els punts més conflictius del trànsit a Barcelona són aquells en què conflueixen les grans vies i en què hi ha multitud de trànsit a causa de l'activitat empresarial o comercial.


Així, una de les cruïlles més complicats és a la plaça de Joan Carles I, la intersecció entre Diagonal i Passeig de Gràcia. L'encreuament entre Diagonal i Balmes també és conegut pel seu volum de trànsit i els accidents que es registren, així com la confluència de Balmes i Gran Via.


En la mesura del possible el millor és buscar rutes alternatives.

No vull embús a la meva mudança a Barcelona

Festes i obres poden tallar el trànsit


També és convenient consultar si el dia en què s'ha previst la mudança hi ha algun tipus d'esdeveniment que afecti el trànsit rodat i, per tant, aneu a retardar el trasllat.


Hi pot haver obres que restringeixin el pas de vehicles o que se celebrin determinades activitats festives o esportives amb similars conseqüències. És el cas de la Diada, que entre altres coses paralitza la via Catalana els 11 de setembre.


Cal llavors també buscar una ruta alternativa o plantejar canviar el dia de la mudança. La informació referent a això es troba al web de l'Ajuntament de Barcelona.


imatge cortesia de Flickr

Tensions en una mudança

Cortesia Flickr

Tensions d'una mudança


A l'hora de fer una mudança cal tenir en compte que té diversos inconvenients.


Per començar solen ser font de tensió dins de la família o entre socis.


Uns volen desfer-se de algunes coses als que altres tenen afecte, hi ha estris que acaben per trencar-se si no se'ls tracta amb cura i tot això se suma als nervis que provoca per si mateix un canvi de domicili.

Evitar incidents durant la mudança a Barcelona


A això cal afegir que en la mudança es poden veure implicats nens. Què fer amb ells mentrestant?


El més recomanable és que els pares o algun altre familiar proper es quedin amb ells, evitant que entrin en contacte amb mobles i caixes, amb els quals podrien tenir algun accident involuntari.


No són els únics que poden patir aquest tipus d'incidents. Carregar amb caixes que pesen molt, no repartir el pes d'allò que es porta de manera proporcionada, pretendre fer-ho sense l'ajuda de ningú o inclinar massa l'esquena per als trasllats són males pràctiques habituals que deriven en posteriors dolors. Per evitar-ho, res millor que contractar professionals que saben com fer-ho sense lesionar-se.

Per què contractar Tecnicmoving?


En Tecnicmoving són experts en tot tipus de mudances i trasllats, sigui de particulars, oficines o empreses. A més, en funció del que cada client necessita ofereixen diverses modalitats.


Així es pot contractar un servei en què l'empresa el que fa és traslladar els estris d'una direcció a una altra, però també es pot optar per oblidar-se completament de la mudança i deixar-ho tot a les mans.

Mudança Barcelona Tecnicmoving

 

Imatge cortesia de Flickr

 

Mudança des de Barcelona completa

 

 

Una mudança des de Barcelona completa


Els operaris de Tecnicmoving s'encarregaran d'embalar teus mobles i objectes, prestant especial cura a cadascuna d'elles per evitar que poguessin patir algun dany durant el trasllat.


Un cop a la nova direcció s'encarregaran de desembalarlas, col·locar i fins i tot instal·lar els aparells electrònics. Tot en funció de la teva necessitat.


Aquest servei és molt útil quan no es té temps per invertir-lo en fer una mudança. Ells s'encarreguen de tot i el client no té ni tan sols de moure una caixa.

 

 

 

 

 

Mudances barates Barcelona: la relació qualitat / confiaza / preu


A l'hora de fer una mudança són diversos els aspectes a tenir en compte i un d'ells són els econòmics. Són molts les despeses que comporta una nova casa, així que no està de més intentar estalviar algun euro.


Però buscar l'estalvi pot portar a algunes persones a decantar-se per serveis de mudances promoguts per persones particulars. Han de presentar el pressupost per escrit amb capçalera i segell d'empresa.

 


Mudances econòmiques Barcelona: Mudar-se a Barcelona amb confiança


Assegura't que les persones que et fan la mudança t'ofereixen garanties, que tenen un local al qual acudir a reclamar, com a màxim un nombre de telèfon sempre serà operatiu quan sorgeixin complicacions.


Esbrina que són experts en trasllats, pel que saben realment com tractar els estris de la mudança, les millors rutes per fer el trasllat o com actuar davant l'administració per sol·licitar els permisos necessaris de manera oficial.


Preocupa't de les garanties que si s'espatlla alguna cosa se'ls pugui reclamar la seva responsabilitat i que compleixin amb els terminis pactats.

 

 

 

 

 

Estrenar casa amb una gran festa de benvinguda i sense caixes pel mig és possible perquè de la mudança s'encarrega Tecnicmoving.

Vols un pressupost?
últims missatges publicades
El que et pot oferir una empresa de mudances de Barcelona
Publicat elDimecres, 16 de Setembre de 2015per
Cercar una empresa de mudances de Barcelona que compti amb una bona reputació entre els veïns de la ciutat és una tasca fonamental que has de fer perquè el procés de canviar de casa o traslladar estris no et resulti traumàtic.
Mudances internacionals: llebre o tortuga
Publicat elDimecres, 2 de Setembre de 2015per
Les mudances internacionals són un fet habitual en el món d'avui. Els continus canvis en l'entorn sociocultural (facilitat per a llargs desplaçaments, canvis estructurals en el concepte de família, mobilitat laboral, etc.) forcen freqüents desplaçaments no només de persones sinó també d'estris.
Pàgines d'anuncis amb mudances barates o empreses de mudances fiables?
Publicat elDimecres, 15 de Juliol de 2015per
Els processos de mudances, siguin econòmiques o no, a Barcelona, ​​es poden produir per molt diverses situacions: des d'un canvi de domicili per motius laborals, una ampliació familiar que requereix una casa més gran o, simplement, el desig de buscar un altre barri que s'ajusti millor a les necessitats dels seus membres.
Com aprofitar-se de les mudances barates a Barcelona és un bon pla
Publicat elDimecres, 8 de Juliol de 2015per
L'estiu és, segons sembla, un moment propici per a les mudances. Molta gent aprofita el bon temps i les vacances per dur a terme una mudança. Solem tenir més temps, sembla un moment menys molest per als veïns, hi ha més hores de llum ia més hi ha menys trànsit a la ciutat. És el teu cas?
Com una empresa de mudances a Barcelona pot canviar la vida
Publicat elDimecres, 1 de Juliol de 2015per
Si la teva rutina ha començat a atabalar o sents que la teva vida professional s'ha estancat, un canvi d'aires pot ser la resposta que necessites als teus problemes.
El mètode per demanar pressupost per mudances internacionals a Barcelona
Publicat elDimecres, 17 de Juny de 2015per
Les mudances a Barcelona constitueixen un servei recurrent. No en va, la ciutat comtal és una capital dominada pels frenètics ritmes de vida i una alta densitat de població.
Contractar una mudança a Barcelona significa contractar una mudança segura
Publicat elDimecres, 10 de Juny de 2015per
Avui en dia, mudar-se d'una ciutat a una altra ja no resulta un contratemps o incomoditat. El transport de mobles i objectes es pot fer de moltes maneres, però la que garanteix una major seguretat és la contractació d'una empresa de mudances especialitzada i professional.
Els diàlegs més graciosos o absurds abans, durant i després d'una mudança a Barcelona
Publicat elDimecres, 3 de Juny de 2015per
Les mudances barates a Barcelona responen a les nostres necessitats de moure mobles i objectes entre diferents llocs. Es tracta d'una ciutat amb milions d'habitants i on es produeixen milers de desplaçaments i moviments diàriament.
Mudances a Barcelona: Que fem amb els mobles i grans electrodomèstics?
Publicat elDimecres, 20 de Maig de 2015per
La tranquil·litat de la nostra llar perilla quan arriba el fatídic dia en què ens hem d'enfrontar a una mudança. Els motius són molts: un canvi de treball, busquem ampliar la família i necessitem una casa més gran o, simplement, hem decidit canviar d'aires i conèixer nous entorns.
Com les mudances econòmiques a Barcelona s'han posat de moda
Publicat elDimecres, 13 de Maig de 2015per
Amb l'estiu i la nova etapa per al mercat immobiliari comença una època de mudances i trasllats per moltes motivacions, des de canvis de residència temporals, un nou treball o simplement perquè t'has adonat que estàs cansat del teu habitatge i busques una zona més bonica i còmoda per viure.
17 maneres de fer-se ric amb una mudança a Terrassa
Publicat elDimecres, 6 de Maig de 2015per
Una mudança a Terrassa pot ser una fantàstica manera de seguir prosperant en la vida d'una parella. Si comptes amb un alt nivell adquisitiu, és segur que a Terrassa pots augmentar el teu nivell de vida, ja que es tracta d'una ciutat que compleix tots els requisits per millorar les condicions de qualsevol projecte en parella
Com salvar el teu matrimoni gràcies a les mudances econòmiques a Barcelona
Publicat elDimecres, 15 de Abril de 2015per
Les mudances econòmiques a Barcelona estan de moda, sense perdre qualitat durant el procés. Es tracta d'una de les àrees amb més població d'Europa i una major activitat econòmica.
El que canviés en la teva vida amb una mudança a Girona
Publicat elDimecres, 8 de Abril de 2015per
Hi ha persones que opinen que les oportunitats només es donen una vegada en la vida i cal saber aprofitar-les. També hi ha altres que no estan d'acord amb això i, sent més optimistes, entenen que les segones oportunitats existeixen.
El que seria el món sense empreses de mudances barates a Barcelona
Publicat elDimecres, 1 de Abril de 2015per
Mudar-se de casa, d'oficina ... Qui no ho ha fet alguna vegada? Hi ha nombroses raons per mudar-se, la situació econòmica millora i vam decidir mudar-nos a una casa més gran o un barri que ens ofereixi millors expectatives o ens agradi més, que simplement ens enxampi més a prop de la feina o que la família creixi i necessitem més espai.
Perquè és més interessant traslladar-se a Barcelona que a Lepe
Publicat elDimecres, 25 de Març de 2015per
El lloc de residència resulta determinant. La fama d'un lloc pot marcar les oportunitats d'una persona i la imatge que ofereix a l'exterior.
Com triar una empresa de mudances internacionals ens ajudarà a viure millor
Publicat elDimecres, 18 de Març de 2015per
La vida, les situacions, les ambicions o els desitjos porten al personal d'un lloc a un altre. A vegades, arriba el moment de mudar-se i començar una nova etapa, potser, en un país diferent. Una mudança pot ser, de per si, una mica terriblement fatigós i estressant però, si a més s'està canviant de país, pot haver-hi encara més complicacions.
20 raons per les quals has de mudar a Barcelona
Publicat elDimecres, 11 de Març de 2015per
Amb un ritme propi. Així funciona Espanya a ulls dels estrangers. Un ambient més relaxat, temps per a un mateix -amb longeves costums com la migdiada, lloada ja per l'OMS pels seus resultats saludables- o les propietats de la dieta mediterrània són algunes raons que conviden a quedar-se o traslladar-se al territori espanyol. El país aporta qualitats diferenciadores davant d'altres entorns propers.
Cervesa i pizza: alimentació obligatòria durant una mudança barata?
Publicat elDimecres, 4 de Març de 2015per
Us mudáis. És un canvi important. Ningú diu que sigui fàcil però segur que sortirà molt bé. Si les coses es fan amb temps suficient i es planifiquen adequadament, el resultat està pràcticament garantit
Viu la teva mudança a Barcelona l'estil de 50 ombres de Grey
Publicat elDimecres, 25 de Febrer de 2015perCreacom
50 Ombres de Grey és, sens dubte, un dels fenòmens literaris més impactants dels últims anys. Recentment s'ha estrenat la pel·lícula que ha estat un èxit mundial. Però com algú amb tants recursos com Christian Grey ha aconseguit traslladar els seus objectes més valuosos cap a la seva murri racó? Com pots tu també aconseguir el mateix tipus de servei que Christian Grey per a la teva mudança a Barcelona?
Les mudances dels horrors
Publicat elDimecres, 18 de Febrer de 2015perCreacom
Tots nosaltres, en algun moment de la nostra vida més llunyà o més proper, hem d'enfrontar a un procés tan complex com important. Això si no és més d'una vegada en la vida. Parlem de les mudances, aquest crucial període en què ens traslladem a un altre llar i, després nosaltres, portem totes les pertinences materials que hem anat acumulant fins a la data.
13 problemes comuns en les mudances d'empreses
Publicat elDimecres, 11 de Febrer de 2015perCreacom
Si ja és difícil mudar-se de domicili, el tràmit es complica quan es canvia de domicili l'empresa. I és que als problemes afegits d'una mudança normal, s'uneixen el traslladar a més persones i la necessitat de fer-ho en poc temps, per causar el menor inconvenient als clients i que el canvi no repercuteixi en la rendibilitat de l'empresa.
15 pel · lícules amb mudances inoblidables - 2
Publicat elDimecres, 4 de Febrer de 2015perCreacom
Molts ens hem vist aclaparats davant la perspectiva d'una mudança. Massa trastos de recollir, gestions de realitzar i preocupacions d'atendre, a més dels problemes posteriors que puguin sorgir.
10 senyals que t'indiquen que has de mudar
Publicat elDimecres, 28 de Gener de 2015perCreacom
Són molts els motius pels quals, potser, hagis de mudar algun dia. Potser et independices de casa dels teus pares, que la teva família feliçment hagi augmentat, potser hagis canviat de treball i vulguis viure més a prop, etc. Fins i tot per què no mudar-se per caprici?
10 senyals que t'indiquen que has de mudar
Publicat elDimecres, 21 de Gener de 2015perCreacom
Mira al teu voltant. T'agrada la vida que portes? No, no es tracta d'una pregunta trampa. Per contestar no cal que pensis massa, de fet, la clau està en el que sentis. Si et trobes a tu mateixa definint la teva vida com fàcil i còmoda, és clar: necessites canvis urgentment.
10 senyals que t'indiquen que has de mudar
Publicat elDimecres, 14 de Gener de 2015perCreacom
Avui és un dia qualsevol. Treus el cap a la finestra, mires cap a fora, després tornes enrere i contemples l'espai en el que estàs vivint. En el teu interior sents que ha arribat el moment de canviar: aquest ja no és el teu lloc.
Any nou, casa nova, reptes nous. - 1
Publicat elDilluns, 5 de Gener de 2015perCreacom
El viatge dels Reis Mags cap al portal de Betlem constitueix, a més d'una espectacular travessia, una història que encara causa fascinació entre els que l'escolten. Són encara molts els misteris i confusions que existeixen sobre aquest viatge. No obstant això, la documentació i els relats recopilats durant anys sí que permeten treure certes conclusions relatives a les característiques d'un viatge que revesteix la condició de mític
Any nou, casa nova, reptes nous.
Publicat elDimarts, 30 de Desembre de 2014perCreacom
S'aproxima el cap d'any i arriba el moment de fer balanç. Has aconseguit els teus objectius? Et sents realitzat o per contra creus que l'any ha passat sense pena ni glòria, sense al·licients o que podries haver fet alguna cosa més?
Publicat elDimarts, 23 de Desembre de 2014per
Potser avui us sorprengueu amb la història que us explicarem, però es tracta d'un relat molt poc conegut que va succeir fa uns quants anys i del qual encara no havíem pogut explicar res, ja que teníem ordre de guardar el secret fins aquest Nadal. El protagonista d'aquesta aventura es diu Nicolás, encara que potser vosaltres el conegueu més com Pare Noel.
Perquè les mudances barates a Barcelona són millors que la Nocilla
Publicat elDimecres, 17 de Desembre de 2014perCreacom
La vida es un canvi constant. Al llarg de la nostra vida ens veurem obligats a realitzar més d'una mudança. Algunes vegades serà per un motiu emocionant, una invitació a l'aventura d'una nova vida que triem iniciar, ja sigui per un matrimoni, perquè vam marxar fora per motius d'estudis, o perquè ens vingui de gust a un canvi d'aires ...
Consells i eines per a una mudança perfecta
Publicat elDimecres, 10 de Desembre de 2014perCreacom
Hi ha moments en què és necessari un trasllat. Bé perquè l'oficina es queda petita o perquè l'activitat s'ha reduït i és prioritari estalviar amb la mida del local; aquest moment, lluny de ser un problema, pot suposar una sèrie d'avantatges ...
El meu mudança internacional des de Barcelona
Publicat elDimecres, 3 de Desembre de 2014perCreacom
Tot va començar una nit plujosa, després un d'aquests dies esgotadors a l'oficina i després de portar ja massa temps sense fer una de les meves necessàries escapades a la muntanya per descontaminarme de tanta pol·lució urbana. Va caure davant els meus ulls, mentre canviava els canals de la televisió sense massa entusiasme, un programa que em va obrir de nou la il·lusió i la ment ...
[Vídeo] Com fer l'embalatge de la vaixella per a la teva mudança
Publicat elDimecres, 26 de Novembre de 2014perCreacom
Traslladar-se a una nova casa sol constituir un motiu d'emoció i alegria tot i que, si no es planifica de la forma deguda, la mudança pot comportar complicacions i presentar bastants molèsties i inconvenients. I és que una mudança sense una correcta organització pot esdevenir una mala experiència i provocar algun que altre disgust ...
3 històries misterioses sobre les mudances
Publicat elDimecres, 19 de Novembre de 2014perCreacom
Desenganya't, tard o d'hora hauràs de fer alguna mudança. Bé, això o et converteixes en una d'aquelles persones que es passen la vida vivint a casa dels seus pares, tiradito al sofà i jugant a la videoconsola ...
Els objectes més rars mai desplaçats en una mudança
Publicat elDimecres, 12 de Novembre de 2014perCreacom
Quan algú es desplaça per motius de treball o merament personals a un altre lloc, ha de portar totes les seves pertinences si. I no sempre es tracta de merament objectes ...
15 pel · lícules amb mudances inoblidables - 1
Publicat elDimecres, 5 de Novembre de 2014perCreacom
Des de 2008 patim una crisi econòmica que ha obligat a moltes persones a marxar d'Espanya per 'intentar-fora', cosa que els fa pensar en mudances internacionals. No obstant això, no és la manca de treball l'única raó de pes per anar-se'n a viure a l'estranger, fer-ho per plaer, per aventura o per ganes d'aprendre és mil vegades més excitant ...
La guia de la mudança per a principiants
Publicat elDimecres, 29 de Octubre de 2014perCreacom
Un trasllat sempre és un moment decisiu. Implica un canvi en la vida ple de sensacions. Però aquesta voràgine de transformacions guarda un moment en comú que suposa molt estrès ...
15 pel · lícules amb mudances inoblidables
Publicat elDimarts, 21 de Octubre de 2014perCreacom
Al cinema, com en la vida real, la gent també realitza mudances de manera generalitzada. Motius de treball, un canvi d'aires, un desig de trobar-se amb un mateix i retornar a la natura constitueixen algunes de les causes principals. En algunes ocasions, la cosa no va funcionar tan bé com hauria de ...
La guia de Darth Vader per a la mudança
Publicat elDimecres, 15 de Octubre de 2014perCreacom
Estàs fart de viure en l'Estrella de la Mort i vols canviar de residència per anar a viure a qualsevol galàxia molt, molt llunyana?
Mudances internacionals: la sireneta Ariel canvia de llar
Publicat elDimarts, 7 de Octubre de 2014perCreacom
Hi havia una vegada una princesa que vivia en el seu impressionant castell sota el mar. Aquesta princesa es deia Ariel i era coneguda mundialment com La Sireneta. Ella va pensar en casar-se amb el seu amant i mudar-se. Mans a l'obra ...
Vols saber els avantatges de les mudances internacionals? Comprèn així per què Shakira es muda tant
Publicat elDimarts, 30 de Setembre de 2014perCreacom
Tothom vol visitar llocs nous, llocs on poder conèixer noves cultures i costums. Viatjar ens aporta una gran riquesa de coneixements que adquirim amb les experiències que vivim al nou lloc a través de la interacció amb la gent. No obstant això
Trasllat d'oficina o habitatge: s'ha de fer sol o amb empreses de mudances?
Publicat elDimarts, 23 de Setembre de 2014perCreacom
Actualment, i donada la situació econòmica i laboral, haver de marxar de la ciutat o treballar a molts quilòmetres del lloc de residència és una realitat. En altres ocasions, aquests trasllats són forçosos a causa de forts canvis climàtics i catàstrofes naturals.
El que sempre passa a les mudances, vulguem o no
Publicat elDimarts, 16 de Setembre de 2014perCreacom
Ha arribat el gran dia i ja per fi ets a la teva nova casa. Portaves planejant-ho molt de temps pel que no et pots creure que hagi acabat tot pràcticament sense adonar-te'n. La mudança ha anat perfecte 'i sense cap complicació!
Imagen de seguimiento