Mudances a Girona: més fàcils del que creus!

Si et trasllades a viure a Girona, segur que ara mateix t'estàs plantejant què pots fer amb totes les teves coses. I és que organitzar mudances va molt més enllà de fer la maleta que tots vam preparar per a un llarg viatge.

 

Requereix empaquetar fins a la més petita de les teves pertinences, protegir-les de manera adequada i traslladar-les, en moltes ocasions a diversos quilòmetres de distància de la teva residència actual. Com organitzaràs teves properes mudances a Girona? Creus que tens temps i, sobretot, capacitat d'organització per estructurar totes aquestes tasques tu sol?

Mudances a Girona
Imatge cortesia Wikipedia®

La veritat és que no és gens fàcil, si no es té experiència prèvia en aquest tema. Pensa tot el que has acumulat en la teva llar en aquests últims anys i imagínalo tot en caixes.

 

Segur que ni t'havies adonat que tenies tantes coses! Innombrables paquets de totes les mides i, per descomptat, moltíssim pes de moure en el teu nou pis gironense.

 

T'imagines carregant tots en el teu cotxe? És evident que no.

Mudances Girona

 

Imatge cortesia de Flickr ®

Mudances Girona

 

Imatge cortesia de Flickr ®

Si vas a viure a la capital per primera vegada, el problema encara és més gran. El desconeixement del lloc i de la seva normativa específica de mobilitat encara pot afegir més dificultats a la teva mudança.

 

¿Resideixes en qualsevol dels pobles de la província i has decidit anar-te'n a viure a la ciutat mateix de Girona?

 

Tant si et canvies de domicili com si has decidit independitzar-te, segur que organitzar aquest tipus de mudances a Girona no et resulta gens fàcil.

 

Per què no demanar ajuda professional?

 

 

Mudances des de fora de Girona, encara més complicades

 

Si en l'actualitat vius fora de la província de Girona i estàs preparant el teu trasllat a aquesta ciutat, encara et serà més complicat dur a terme aquesta mudança sense recórrer a una empresa professional.

 

El desconeixement de la ciutat i la necessitat de fer un viatge de molts quilòmetres juguen en contra teva a l'hora d'organitzar el teu canvi de domicili de la manera més efectiva possible.


A més, és important que sàpigues com empaquetar les teves coses de manera que arribin senceres després d'hores en un camió.

 

Què millor que contractar els serveis d'experts professionals en mudances a Girona?

Mudances girona

 

Imatge cortesia de Flickr ®

Vols ajuda amb el teu mudança a girona?

La tranquil·litat de les empreses de mudances

 

Et preguntes què t'aporta contractar una empresa de mudances?

 

Essencialment, un servei professional i amb experiència que gestionarà amb totes les garanties de seguretat totes les teves pertinences i les traslladarà al teu domicili de destí en perfectes condicions, per molt fràgils i valuoses que siguin. En definitiva, podem dir que contractant una empresa de mudances a Girona estàs contractant tranquil·litat.


No importa en quin poble vives en l'actualitat, ni a quin carrer de Girona vols dirigir. Una empresa especialitzada en fer mudances s'encarregarà tant de l'empaquetament de les teves coses com del seu trasllat, així com de qualsevol procediment burocràtic que sigui necessari per agilitzar el transport.

 

Mudances barates girona

 

Imatge cortesia de Flickr ®

Rendibilitzar les mudances a girona

 

Un dels avantatges de contractar els serveis d'una empresa de mudances és que podràs optimitzar la teva mudança a la ciutat de Girona.

 

El estressant ritme de vida que tots portem en l'actualitat, fa que no puguem parar les nostres ocupacions durant dies per traslladar el nostre domicili i organitzar una nova llar.

 

Segur que t'has plantejat com vas a compaginar la teva vida diària amb la mudança, oi que serà una experiència molt dura si ho fas tot tu?

 

Mudances internacionals girona

 

Imatge cortesia de Flickr ®

Professionalitat i eficiència en la mudança


L'experiència de professionals de les mudances a Girona farà que en molt pocs dies, o fins i tot hores, puguis tenir les teves coses al teu nou domicili i en perfectes condicions. Això et permet optimitzar la teva inversió al màxim i poder seguir amb les tasques habituals en el mínim temps possible. Què més pots demanar?

La gestió de possibles permisos

Mudances girona

Imatge cortesia de Flickr ®

Una de les coses més enutjoses d'organitzar mudances és haver de carregar i descarregar el camió amb què es transporten tots els paquets que es treuen d'una llar.

 

És evident que col·locar-ho tot no és tan fàcil com pot semblar, i requereix temps i experiència. I el mateix passa a l'arribar al domicili de destí. Quina és la conseqüència principal d'això?


La necessitat de saber on i quan es pot aparcar el vehicle de les mudances durant suficient temps per fer la càrrega i descàrrega. De fet, en molts casos això implica també la necessitat de tallar el trànsit dels carrers implicades per poder-se moure amb comoditat i seguretat, especialment si són espais molt estrets o amb molt de trànsit.

 

Per descomptat, per fer això es necessita comptar amb un permís de l'autoritat municipal. Si estàs de mudances a Girona, i no coneixes la ciutat, tot aquest procés administratiu i coneixement pot resultar encara més complicat.

 

Contractar una empresa de mudances també t'ajudarà a reduir al mínim aquestes preocupacions. ¿No creus que val la pena?

 

Coneixement a fons de Girona ciutat i província


Els professionals en mudances que vagis a contractar es posaran en contacte amb l'oficina d'atenció al ciutadà de l'Ajuntament de Girona per recollir tota la informació que puguin necessitar de cara a l'organització de les teves mudances a Girona.


D'aquesta manera, sabran a la perfecció els carrers que tenen talls de circulació per obres, les que no permeten la circulació de vehicles com camions de gran tonatge (com per la N-II entre la Jonquera i Maçanet de la Selva) o les que compten amb guals de vehicles que impossibiliten el aparcar en determinades hores.


Igualment, s'han d'informar de quines són les zones de càrrega i descàrrega més properes al teu domicili, tant al que deixes com al que et dirigeixis. Amb totes aquestes dades, podran organitzar la millor ruta possible per als teus mudances a Girona, tenint en compte fins a l'últim detall. D'aquesta manera, trauràs el màxim partit al seu servei i t'estalviaràs temps bregant amb un bon nombre de problemes logístics difícils de solucionar per tu mateix. I ja saps que el temps és diners!

Vols estalviar temps i diners en la teva mudança?

Sabies que el casc antic de Girona, també conegut com Barri Vell, té l'accés de vehicles restringit a certs horaris i àrees?

És una zona de pas prioritari per als vianants, de manera que si et trasllades a viure aquí hauràs de conèixer molt bé la normativa d'accés per al camió de mudances. Un motiu més per comptar amb assessorament i ajuda professionals!

Vols un pressupost?

Mudances d'oficina i llars a Girona

 

Imatge cortesia de Flickr ®

Mudances d'oficina i llars a Girona

 

Comptar amb l'ajuda d'una empresa de mudances de Girona t'ajudarà a que tot el procés de trasllat culmini amb el major èxit possible. Pensa que els professionals de Tecnicmoving estan especialitzats en tot tipus de mudances, incloent els trasllats més grans i complicats que puguis imaginar.

 

Si han estat capaços d'organitzar una cosa tan aparatós com el trasllat d'una biblioteca completa, grans monuments de la província o les oficines d'una empresa d'una localitat a una altra: ¿no podran preparar els teus possessions més delicades per a un transport segur?

 

Si ho demanes, et s'embalaran de manera adequada des del teu equip informàtic a la documentació professional amb què treballes habitualment, per no parlar de la teva cristalleria més delicada. D'aquesta manera, tindràs la garantia que les teves coses no arribaran destrossades a la teva nova casa.

 

Mudances i guardamobles a Girona

 

El mateix passa amb els mobles de la teva llar o oficina. Muntar i desmuntar no és tan fàcil, si no tens experiència en gestionar peces tan grans. Si ho desitja, un especialista en aquest tipus de treballs prepararà teus mobles per traslladar-los amb totes les garanties que arribin sense cap dany a la teva nova casa.

 

T'imagines una mica més còmode i pràctic? Aprofitar totes aquestes opcions et assegurarà que el teu mudança a Girona sigui una experiència encara més agradable i positiva del que t'imagines a priori.

 

Contractar un servei professional, clau per centrar només en la teva nova vida

 

Quan una persona decideix mudar-se a una altra ciutat, en molts casos a diversos quilòmetres de la seva localitat d'origen fins a fer una mudança internacional, ho fa per iniciar una nova vida partint pràcticament de zero. Això implica la necessitat d'haver d'atendre molts factors diferents; des d'un nou lloc de treball, a conèixer gent i esbrinar com moure per la nova ciutat de la millor manera possible.


En aquesta situació estalviar problemes de qualsevol tipus resultarà clau per a tu. Trobar un servei eficaç capaç de donar-te una bona resposta a les teves necessitats de trasllat de mobles i objectes personals, sense fer-te perdre temps a l'hora d'iniciar la teva nova vida, serà una eina perfecta per a convertir un moment tan estressant de la teva vida en un moment únic.

En època de crisi com la que viu la nostra societat en l'actualitat, trobar una feina que impliqui traslladar teu domicili a Girona des de qualsevol punt del país ha de ser una causa d'il·lusió i esperança en un futur millor.

 

No pots permetre que aquest motiu de tanta alegria es converteixi en l'inici d'una petita malson de logística. Contractar un servei professional de mudances a Girona farà que no hagis de preocupar per res sobre el teu canvi de domicili.

 

Per què no deixes que els professionals s'ocupin de traslladar les teves coses amb totes les garanties?

  buscar feina a girona

DEMANA PRESSUPOST DEL TEU MUDANÇA A GIRONA SENSE COMPROMÍS

últims missatges publicades
El que et pot oferir una empresa de mudances de Barcelona
Publicat elDimecres, 16 de Setembre de 2015per
Cercar una empresa de mudances de Barcelona que compti amb una bona reputació entre els veïns de la ciutat és una tasca fonamental que has de fer perquè el procés de canviar de casa o traslladar estris no et resulti traumàtic.
Mudances internacionals: llebre o tortuga
Publicat elDimecres, 2 de Setembre de 2015per
Les mudances internacionals són un fet habitual en el món d'avui. Els continus canvis en l'entorn sociocultural (facilitat per a llargs desplaçaments, canvis estructurals en el concepte de família, mobilitat laboral, etc.) forcen freqüents desplaçaments no només de persones sinó també d'estris.
Pàgines d'anuncis amb mudances barates o empreses de mudances fiables?
Publicat elDimecres, 15 de Juliol de 2015per
Els processos de mudances, siguin econòmiques o no, a Barcelona, ​​es poden produir per molt diverses situacions: des d'un canvi de domicili per motius laborals, una ampliació familiar que requereix una casa més gran o, simplement, el desig de buscar un altre barri que s'ajusti millor a les necessitats dels seus membres.
Com aprofitar-se de les mudances barates a Barcelona és un bon pla
Publicat elDimecres, 8 de Juliol de 2015per
L'estiu és, segons sembla, un moment propici per a les mudances. Molta gent aprofita el bon temps i les vacances per dur a terme una mudança. Solem tenir més temps, sembla un moment menys molest per als veïns, hi ha més hores de llum ia més hi ha menys trànsit a la ciutat. És el teu cas?
Com una empresa de mudances a Barcelona pot canviar la vida
Publicat elDimecres, 1 de Juliol de 2015per
Si la teva rutina ha començat a atabalar o sents que la teva vida professional s'ha estancat, un canvi d'aires pot ser la resposta que necessites als teus problemes.
El mètode per demanar pressupost per mudances internacionals a Barcelona
Publicat elDimecres, 17 de Juny de 2015per
Les mudances a Barcelona constitueixen un servei recurrent. No en va, la ciutat comtal és una capital dominada pels frenètics ritmes de vida i una alta densitat de població.
Contractar una mudança a Barcelona significa contractar una mudança segura
Publicat elDimecres, 10 de Juny de 2015per
Avui en dia, mudar-se d'una ciutat a una altra ja no resulta un contratemps o incomoditat. El transport de mobles i objectes es pot fer de moltes maneres, però la que garanteix una major seguretat és la contractació d'una empresa de mudances especialitzada i professional.
Els diàlegs més graciosos o absurds abans, durant i després d'una mudança a Barcelona
Publicat elDimecres, 3 de Juny de 2015per
Les mudances barates a Barcelona responen a les nostres necessitats de moure mobles i objectes entre diferents llocs. Es tracta d'una ciutat amb milions d'habitants i on es produeixen milers de desplaçaments i moviments diàriament.
Mudances a Barcelona: Que fem amb els mobles i grans electrodomèstics?
Publicat elDimecres, 20 de Maig de 2015per
La tranquil·litat de la nostra llar perilla quan arriba el fatídic dia en què ens hem d'enfrontar a una mudança. Els motius són molts: un canvi de treball, busquem ampliar la família i necessitem una casa més gran o, simplement, hem decidit canviar d'aires i conèixer nous entorns.
Com les mudances econòmiques a Barcelona s'han posat de moda
Publicat elDimecres, 13 de Maig de 2015per
Amb l'estiu i la nova etapa per al mercat immobiliari comença una època de mudances i trasllats per moltes motivacions, des de canvis de residència temporals, un nou treball o simplement perquè t'has adonat que estàs cansat del teu habitatge i busques una zona més bonica i còmoda per viure.
17 maneres de fer-se ric amb una mudança a Terrassa
Publicat elDimecres, 6 de Maig de 2015per
Una mudança a Terrassa pot ser una fantàstica manera de seguir prosperant en la vida d'una parella. Si comptes amb un alt nivell adquisitiu, és segur que a Terrassa pots augmentar el teu nivell de vida, ja que es tracta d'una ciutat que compleix tots els requisits per millorar les condicions de qualsevol projecte en parella
Com salvar el teu matrimoni gràcies a les mudances econòmiques a Barcelona
Publicat elDimecres, 15 de Abril de 2015per
Les mudances econòmiques a Barcelona estan de moda, sense perdre qualitat durant el procés. Es tracta d'una de les àrees amb més població d'Europa i una major activitat econòmica.
El que canviés en la teva vida amb una mudança a Girona
Publicat elDimecres, 8 de Abril de 2015per
Hi ha persones que opinen que les oportunitats només es donen una vegada en la vida i cal saber aprofitar-les. També hi ha altres que no estan d'acord amb això i, sent més optimistes, entenen que les segones oportunitats existeixen.
El que seria el món sense empreses de mudances barates a Barcelona
Publicat elDimecres, 1 de Abril de 2015per
Mudar-se de casa, d'oficina ... Qui no ho ha fet alguna vegada? Hi ha nombroses raons per mudar-se, la situació econòmica millora i vam decidir mudar-nos a una casa més gran o un barri que ens ofereixi millors expectatives o ens agradi més, que simplement ens enxampi més a prop de la feina o que la família creixi i necessitem més espai.
Perquè és més interessant traslladar-se a Barcelona que a Lepe
Publicat elDimecres, 25 de Març de 2015per
El lloc de residència resulta determinant. La fama d'un lloc pot marcar les oportunitats d'una persona i la imatge que ofereix a l'exterior.
Com triar una empresa de mudances internacionals ens ajudarà a viure millor
Publicat elDimecres, 18 de Març de 2015per
La vida, les situacions, les ambicions o els desitjos porten al personal d'un lloc a un altre. A vegades, arriba el moment de mudar-se i començar una nova etapa, potser, en un país diferent. Una mudança pot ser, de per si, una mica terriblement fatigós i estressant però, si a més s'està canviant de país, pot haver-hi encara més complicacions.
20 raons per les quals has de mudar a Barcelona
Publicat elDimecres, 11 de Març de 2015per
Amb un ritme propi. Així funciona Espanya a ulls dels estrangers. Un ambient més relaxat, temps per a un mateix -amb longeves costums com la migdiada, lloada ja per l'OMS pels seus resultats saludables- o les propietats de la dieta mediterrània són algunes raons que conviden a quedar-se o traslladar-se al territori espanyol. El país aporta qualitats diferenciadores davant d'altres entorns propers.
Cervesa i pizza: alimentació obligatòria durant una mudança barata?
Publicat elDimecres, 4 de Març de 2015per
Us mudáis. És un canvi important. Ningú diu que sigui fàcil però segur que sortirà molt bé. Si les coses es fan amb temps suficient i es planifiquen adequadament, el resultat està pràcticament garantit
Viu la teva mudança a Barcelona l'estil de 50 ombres de Grey
Publicat elDimecres, 25 de Febrer de 2015perCreacom
50 Ombres de Grey és, sens dubte, un dels fenòmens literaris més impactants dels últims anys. Recentment s'ha estrenat la pel·lícula que ha estat un èxit mundial. Però com algú amb tants recursos com Christian Grey ha aconseguit traslladar els seus objectes més valuosos cap a la seva murri racó? Com pots tu també aconseguir el mateix tipus de servei que Christian Grey per a la teva mudança a Barcelona?
Les mudances dels horrors
Publicat elDimecres, 18 de Febrer de 2015perCreacom
Tots nosaltres, en algun moment de la nostra vida més llunyà o més proper, hem d'enfrontar a un procés tan complex com important. Això si no és més d'una vegada en la vida. Parlem de les mudances, aquest crucial període en què ens traslladem a un altre llar i, després nosaltres, portem totes les pertinences materials que hem anat acumulant fins a la data.
13 problemes comuns en les mudances d'empreses
Publicat elDimecres, 11 de Febrer de 2015perCreacom
Si ja és difícil mudar-se de domicili, el tràmit es complica quan es canvia de domicili l'empresa. I és que als problemes afegits d'una mudança normal, s'uneixen el traslladar a més persones i la necessitat de fer-ho en poc temps, per causar el menor inconvenient als clients i que el canvi no repercuteixi en la rendibilitat de l'empresa.
15 pel · lícules amb mudances inoblidables - 2
Publicat elDimecres, 4 de Febrer de 2015perCreacom
Molts ens hem vist aclaparats davant la perspectiva d'una mudança. Massa trastos de recollir, gestions de realitzar i preocupacions d'atendre, a més dels problemes posteriors que puguin sorgir.
10 senyals que t'indiquen que has de mudar
Publicat elDimecres, 28 de Gener de 2015perCreacom
Són molts els motius pels quals, potser, hagis de mudar algun dia. Potser et independices de casa dels teus pares, que la teva família feliçment hagi augmentat, potser hagis canviat de treball i vulguis viure més a prop, etc. Fins i tot per què no mudar-se per caprici?
10 senyals que t'indiquen que has de mudar
Publicat elDimecres, 21 de Gener de 2015perCreacom
Mira al teu voltant. T'agrada la vida que portes? No, no es tracta d'una pregunta trampa. Per contestar no cal que pensis massa, de fet, la clau està en el que sentis. Si et trobes a tu mateixa definint la teva vida com fàcil i còmoda, és clar: necessites canvis urgentment.
10 senyals que t'indiquen que has de mudar
Publicat elDimecres, 14 de Gener de 2015perCreacom
Avui és un dia qualsevol. Treus el cap a la finestra, mires cap a fora, després tornes enrere i contemples l'espai en el que estàs vivint. En el teu interior sents que ha arribat el moment de canviar: aquest ja no és el teu lloc.
Any nou, casa nova, reptes nous. - 1
Publicat elDilluns, 5 de Gener de 2015perCreacom
El viatge dels Reis Mags cap al portal de Betlem constitueix, a més d'una espectacular travessia, una història que encara causa fascinació entre els que l'escolten. Són encara molts els misteris i confusions que existeixen sobre aquest viatge. No obstant això, la documentació i els relats recopilats durant anys sí que permeten treure certes conclusions relatives a les característiques d'un viatge que revesteix la condició de mític
Any nou, casa nova, reptes nous.
Publicat elDimarts, 30 de Desembre de 2014perCreacom
S'aproxima el cap d'any i arriba el moment de fer balanç. Has aconseguit els teus objectius? Et sents realitzat o per contra creus que l'any ha passat sense pena ni glòria, sense al·licients o que podries haver fet alguna cosa més?
Publicat elDimarts, 23 de Desembre de 2014per
Potser avui us sorprengueu amb la història que us explicarem, però es tracta d'un relat molt poc conegut que va succeir fa uns quants anys i del qual encara no havíem pogut explicar res, ja que teníem ordre de guardar el secret fins aquest Nadal. El protagonista d'aquesta aventura es diu Nicolás, encara que potser vosaltres el conegueu més com Pare Noel.
Perquè les mudances barates a Barcelona són millors que la Nocilla
Publicat elDimecres, 17 de Desembre de 2014perCreacom
La vida es un canvi constant. Al llarg de la nostra vida ens veurem obligats a realitzar més d'una mudança. Algunes vegades serà per un motiu emocionant, una invitació a l'aventura d'una nova vida que triem iniciar, ja sigui per un matrimoni, perquè vam marxar fora per motius d'estudis, o perquè ens vingui de gust a un canvi d'aires ...
Consells i eines per a una mudança perfecta
Publicat elDimecres, 10 de Desembre de 2014perCreacom
Hi ha moments en què és necessari un trasllat. Bé perquè l'oficina es queda petita o perquè l'activitat s'ha reduït i és prioritari estalviar amb la mida del local; aquest moment, lluny de ser un problema, pot suposar una sèrie d'avantatges ...
El meu mudança internacional des de Barcelona
Publicat elDimecres, 3 de Desembre de 2014perCreacom
Tot va començar una nit plujosa, després un d'aquests dies esgotadors a l'oficina i després de portar ja massa temps sense fer una de les meves necessàries escapades a la muntanya per descontaminarme de tanta pol·lució urbana. Va caure davant els meus ulls, mentre canviava els canals de la televisió sense massa entusiasme, un programa que em va obrir de nou la il·lusió i la ment ...
[Vídeo] Com fer l'embalatge de la vaixella per a la teva mudança
Publicat elDimecres, 26 de Novembre de 2014perCreacom
Traslladar-se a una nova casa sol constituir un motiu d'emoció i alegria tot i que, si no es planifica de la forma deguda, la mudança pot comportar complicacions i presentar bastants molèsties i inconvenients. I és que una mudança sense una correcta organització pot esdevenir una mala experiència i provocar algun que altre disgust ...
3 històries misterioses sobre les mudances
Publicat elDimecres, 19 de Novembre de 2014perCreacom
Desenganya't, tard o d'hora hauràs de fer alguna mudança. Bé, això o et converteixes en una d'aquelles persones que es passen la vida vivint a casa dels seus pares, tiradito al sofà i jugant a la videoconsola ...
Els objectes més rars mai desplaçats en una mudança
Publicat elDimecres, 12 de Novembre de 2014perCreacom
Quan algú es desplaça per motius de treball o merament personals a un altre lloc, ha de portar totes les seves pertinences si. I no sempre es tracta de merament objectes ...
15 pel · lícules amb mudances inoblidables - 1
Publicat elDimecres, 5 de Novembre de 2014perCreacom
Des de 2008 patim una crisi econòmica que ha obligat a moltes persones a marxar d'Espanya per 'intentar-fora', cosa que els fa pensar en mudances internacionals. No obstant això, no és la manca de treball l'única raó de pes per anar-se'n a viure a l'estranger, fer-ho per plaer, per aventura o per ganes d'aprendre és mil vegades més excitant ...
La guia de la mudança per a principiants
Publicat elDimecres, 29 de Octubre de 2014perCreacom
Un trasllat sempre és un moment decisiu. Implica un canvi en la vida ple de sensacions. Però aquesta voràgine de transformacions guarda un moment en comú que suposa molt estrès ...
15 pel · lícules amb mudances inoblidables
Publicat elDimarts, 21 de Octubre de 2014perCreacom
Al cinema, com en la vida real, la gent també realitza mudances de manera generalitzada. Motius de treball, un canvi d'aires, un desig de trobar-se amb un mateix i retornar a la natura constitueixen algunes de les causes principals. En algunes ocasions, la cosa no va funcionar tan bé com hauria de ...
La guia de Darth Vader per a la mudança
Publicat elDimecres, 15 de Octubre de 2014perCreacom
Estàs fart de viure en l'Estrella de la Mort i vols canviar de residència per anar a viure a qualsevol galàxia molt, molt llunyana?
Mudances internacionals: la sireneta Ariel canvia de llar
Publicat elDimarts, 7 de Octubre de 2014perCreacom
Hi havia una vegada una princesa que vivia en el seu impressionant castell sota el mar. Aquesta princesa es deia Ariel i era coneguda mundialment com La Sireneta. Ella va pensar en casar-se amb el seu amant i mudar-se. Mans a l'obra ...
Vols saber els avantatges de les mudances internacionals? Comprèn així per què Shakira es muda tant
Publicat elDimarts, 30 de Setembre de 2014perCreacom
Tothom vol visitar llocs nous, llocs on poder conèixer noves cultures i costums. Viatjar ens aporta una gran riquesa de coneixements que adquirim amb les experiències que vivim al nou lloc a través de la interacció amb la gent. No obstant això
Trasllat d'oficina o habitatge: s'ha de fer sol o amb empreses de mudances?
Publicat elDimarts, 23 de Setembre de 2014perCreacom
Actualment, i donada la situació econòmica i laboral, haver de marxar de la ciutat o treballar a molts quilòmetres del lloc de residència és una realitat. En altres ocasions, aquests trasllats són forçosos a causa de forts canvis climàtics i catàstrofes naturals.
El que sempre passa a les mudances, vulguem o no
Publicat elDimarts, 16 de Setembre de 2014perCreacom
Ha arribat el gran dia i ja per fi ets a la teva nova casa. Portaves planejant-ho molt de temps pel que no et pots creure que hagi acabat tot pràcticament sense adonar-te'n. La mudança ha anat perfecte 'i sense cap complicació!
Imagen de seguimiento