El que et pot oferir una empresa de mudances de Barcelona<< tornar
Dimecres, 16 de Setembre de 2015

empresas de mudanzas

Cercar una empresa de mudances de Barcelona que compti amb una bona reputació entre els veïns de la ciutat és una tasca fonamental que has de fer perquè el procés de canviar de casa o traslladar estris no et resulti traumàtic.

 

 

Per tant, et convé aprendre a destriar el gra de la palla. En aquest sentit, hi ha una sèrie d'indicadors que et serviran per a valorar la fiabilitat d'una empresa de mudances.

 

 

 

empresa mudances barcelona

 

 

Al cap ia la fi, trobar l'empresa de mudances a Barcelona que et convingui forma part d'un procés d'intercanvi d'informació (d'aprenentatge, en línies generals).

 


Ningú neix ensenyat en aquest aspecte, pel que resulta imprescindible posar atenció en els factors bàsics que diferencien les empreses de mudances serioses de les que no ho són.

 

 

 

BARCELONA: CIUTAT DE MUDANCES

 


Barcelona és la porta espanyola a Europa. Una ciutat amb uns habitants conscients de la seva modernitat. Sens dubte, la segona ciutat amb més importància d'Espanya. No només en nombre d'habitants, sinó també en pes específic: centre de negocis, aparador esportiu, focus d'atracció cultural ...

 


Barcelona, ​​d'altra banda, no és només la capital i els seus barris. Formen part del dia a dia de Barcelona les localitats de la seva àrea metropolitana (Badalona, ​​Gavà, etc.), les quals han crescut exponencialment, fins al punt de convertir-se en autèntiques ciutats dormitori.

 


Tot el que s'ha dit ens explica l'enrenou que es viu a Barcelona durant totes les jornades de l'any. No ens sorprèn, en conseqüència, que Barcelona sigui una ciutat que també està marcada per l'alt nombre de mudances que es duen a terme als seus carrers.

 

 

mudança barcelona

 

 

El tràfec de persones és constant i moltes d'elles necessiten canviar de llar o portar els seus estris a altres llocs. A més, aquest flux no es produeix només en el marc de la ciutat i les localitats perifèriques, sinó que també es dóna entre Barcelona i les ciutats més importants d'Espanya i Europa. Com sabràs, el fenomen de les mudances nacionals i internacionals no és desconegut a Barcelona.

 

 

A part, a Barcelona conviuen barris populars amb les zones més poderoses (Sarrià, Pedralbes, Bonanova, etc.). Si necessites serveis de mudances de major exclusivitat, has de tenir en compte que hi ha empreses que es dediquen a fer aquests treballs amb el major rigor.

 

 

 

ABANS DE POSAR-TE A BUSCAR UNA EMPRESA I MUDANCES BARCELONA

 

 

Ja ho has llegit, Barcelona és una ciutat que, a banda de per altres facetes, destaca per les mudances que alberga.

 

 

Això provoca que hi hagi una gran oferta d'empreses que es dediquen a aquests fins. No obstant això, n'hi ha de tota mena. No ens referim només a les empreses solvents i les intruses i poc serioses. També has de saber distingir quin tipus d'empresa de mudances t'interessa. Algunes es dediquen als treballs ràpids i de poc calat, per la qual cosa només has de recórrer-hi per mudances de poca entitat.

 

 

 

mudança barcelona

 


No obstant això, ja t'hem explicat que a Barcelona tenen la seu empreses que sobresurten pel seu prestigi i el crèdit fa que siguin contractades sovint per dur a terme mudances nacionals i internacionals.

 


Per poder responsabilitzar d'aquests encàrrecs, has de tenir en compte que aquestes empreses hauran demostrat que compten amb importants recursos humans i mitjans. Per exemple, segur que disposen d'una àmplia xarxa de vehicles, de manera que s'adapten a les necessitats de cada mudança concreta.

 


Un consell recurrent, en matèria d'elecció d'empreses de mudances, és el relatiu a demanar a familiars i amics referències sobre treballs que ells hagin contractat prèviament.

 


Recórrer als serveis de les empreses de mudances és molt comú, així que en el teu cercle et podran informar, amb opinions de les que et fiïs, sobre quines empreses poden adaptar-se millor a les necessitats de la feina que vas a encomanar.

 

 

 

empresa mudances

 

 

 

EL PRIMER PAS

 

 

Un cop tens clars els objectius de la teva mudança i has recollit la informació prèvia que et servirà per tenir una base amb la qual jutjar les empreses de mudances, arriba el moment de començar la cerca.

 


Et donaràs suport en els testimonis dels teus coneguts i buscaràs, en primer lloc, per Internet.

 


Podràs veure que les empreses amb crèdit tenen pàgines web molt completes, en què figuren els serveis que t'ofereixen (detallats de manera detallada) i les condicions generals en què podràs subscriure un contracte amb elles.

 

 

 

mudança barcelona

 

 


Fes un cop d'ull, almenys, a tres empreses. D'aquesta manera, ja tindràs uns elements de comparació que et serviran per fer-te una idea de què conjunt de serveis et pot interessar més.

 


A les pàgines de les empreses de mudances podràs trobar informació de contacte. A més, aquestes webs s'estan modernitzant cada vegada més, de manera que podràs accedir a vídeos, webinars, guies expertes, taules i comparatives. D'aquesta manera, no et resultarà difícil fer un càlcul del cost dels serveis que pretens contractar. .

 

 
 

 

LA FASE DE CONCRECIÓ

 

 

Una trucada telefònica et pot servir per rebre informació més clara sobre la teva mudança concreta. De fet, aquest és el moment que has d'aprofitar perquè flueixi la informació. Amb la màxima transparència. Pregunta per tot el que se't passi sobre els serveis de l'empresa de mudances i que, al seu torn, el teu interlocutor de l'empresa de mudances sàpiga fins al més mínim detall del treball concret que vas a encarregar.

 

 

 

empresa mudances barcelona

 


Gràcies a aquest intercanvi de dades, es podran acostar postures i arribareu a un acord.

 


En última instància, l'empresa de mudances enviarà a casa teva una inspecció tècnica. Aquesta visita servirà perquè els operaris comprovin in situ com es desenvoluparien els treballs (mesures, mobiliari, etc.). També et faran suggeriments, de cara a facilitar les labors i en funció de les condicions que hagin observat.

 

 

 

 

EL MOMENT DE FIXAR EL PREU

 


Les converses i visites que hem explicat en el paràgraf anterior han de ser suficients perquè s'estableixi un preu pels serveis concrets que s'han contractat. Ja et vam dir que tens la possibilitat de personalitzar la teva mudança en funció dels teus interessos específics.

 


Per tant, és possible que no hagis optat per uns serveis estandarditzats, sinó pels que realment et convenien, per nivell adquisitiu i exigències del projecte.

 

 

 

mudança barcelona


Desconfia de les empreses que ofereixin preus excessivament baixos. Segurament, poden estar aprofitant-se de l'alta demanda de mudances d'una ciutat com Barcelona. Els serveis de qualitat tenen un cost i els seus preus no poden estar per terra. Llegeix la lletra petita dels contractes de les empreses de mudances, ja que els preus molt baixos solen amagar la manca de certs serveis bàsics. En cap cas has de considerar pagar per serveis que no haguessis contractat per endavant. Totes les condicions han d'estar clares en el moment de redactar el pressupost.

 


No et fiïs tampoc de les empreses que actuen amb improvisació. Has de reservar la data de la mudança amb molta antelació (almenys, un mes). D'aquesta manera, t'estalviaràs desagradables imprevists.

 

 

 

 

 

ELS SERVEIS QUE ET INTERESSEN

El pressupost final s'haurà conformat en base als serveis de l'empresa de mudances pels que hagis optat. Les empreses més prestigioses, com et pots imaginar, disposen d'una extensa carta de serveis. Des serveis estàndard (els que ofereixen, pràcticament, totes les signatures) fins als addicionals (especials, en funció de característiques particulars de la mudança).

 


Per tant, la concreció en les negociacions resulta fonamental de cara a comprendre quins serveis pot aportar cada empresa i que no s'arribi a equívocs. Hi ha treballs que no són pròpiament matèria de les empreses de mudances (per exemple, desendollar electrodomèstics i connectar aparells elèctrics). En aquest aspecte, han de quedar clares les competències, ja que hi ha empreses que sí que es fan càrrec d'aquests treballs -i, òbviament, els cobrant o faciliten la seva subcontractació a electricistes i altres que, directament, no es dediquen a ells.

 


També pots negociar si vas a embalar i organitzar tu els paquets o bosses o vas a contractar aquest servei. Has de comptar que algunes empreses arriben a regalar els embalatges. De fet, és un aspecte en el qual les empreses posen molta cura, ja que hi ha objectes fràgils que s'han de protegir amb els materials més sofisticats i bosses amb bombolles.

 

 

 

mudances barcelona

 


Així mateix, pots necessitar vehicles que s'adaptin a la mida i forma dels estris que s'han de traslladar. En una ciutat com Barcelona, ​​també és probable que hàgim de recórrer als elevadors més potents, de cara a salvar les alçades dels edificis més espectaculars.

 


Els objectes més pesats, per la seva banda, poden emmagatzemar-se als guardamobles, els quals compten amb òptimes condicions de seguretat. Una assegurança de responsabilitat civil, amb les clàusules que et puguin fer falta, serà la garantia última dels teus objectes més preuats.

 


A part, pots contractar serveis com la recollida en botigues dels objectes o mesures que garanteixin la discreció de tot el procés de la mudança.

 


En definitiva, pots optar per serveis molt diversos. Això sí, sempre has d'encertar en l'elecció d'una empresa de mudances de Barcelona que es pugui fer càrrec, amb garanties d'èxit, d'un treball tan exigent.

 

 

Demana pressupost

 

 

¿Et sembla interessant? ¡Comparteix-ho!
Vols un pressupost?
altres temes interessants
últims missatges
Imagen de seguimiento